Een merk easyvoyage

Camping des Rives du Loing

des Rives du Loing Groot-Centrum - Cepoy visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang rivier Toegang meer Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping des Rives du Loing op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 08/03

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 50

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

De tweesterrencamping Rives du Loing is zeer toepasselijk omdat het u verwelkomt in de buurt van de rivier de Loing en dicht bij een nautische basis die bevorderlijk is voor vele activiteiten, op een ontspannend terrein van bijna 2 hectare gelegen in Cepoy, charmant dorp in het departement Loiret, in de regio Centre-Val de Loire.


Op deze camping met directe toegang tot de rivier en het kanaal, kunt u in alle rust uw tenten, caravans en campers installeren op ruime en halfschaduwrijke plaatsen, uitgerust met elektrische aansluiting en wateraansluiting - via een toeslag. Merk op dat de camping ook een serviceplaats voor campers heeft en geen permanente accommodatie heeft.


Om u ter plekke aangename momenten door te brengen, biedt de camping een speeltuin voor zowel kleine als grote kinderen, een tafeltennistafel en een petanquebaan. Met de rivier en het watersportcentrum aan het meer kunt u meer activiteiten uitoefenen, zoals kanoën, windsurfen, vissen en nog veel meer.

Voor uw maaltijden vindt u alles wat u op 200 meter afstand nodig hebt: crêperie, pizzeria, supermarkt en andere diensten en verschillende bedrijven.

Goed om te weten: gratis wifi!


Vanaf deze camping gelegen aan de route van de Eurovelo, kunt u genieten van alle soorten plezier wandelen, een bezoek brengen aan Montargis (10 km) met zijn pittoreske straatjes aan het water, zijn gastronomische specialiteiten en zijn museum Girodet en gaan verken de regio om de kastelen te ontdekken die de reputatie van dit prachtige land maken!

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Trip van een week in de Verdon

Trip van een week in de Verdon

Campings in de buurt

Populairste steden