Een merk easyvoyage

Domaine de la Dombes

Domaine de la Dombes Rhône-Alpes - Saint-Paul-de-Varax visuel 1/11
Domaine de la Dombes Rhône-Alpes - Saint-Paul-de-Varax visuel 2/11
Domaine de la Dombes Rhône-Alpes - Saint-Paul-de-Varax visuel 3/11
Domaine de la Dombes Rhône-Alpes - Saint-Paul-de-Varax visuel 4/11
Domaine de la Dombes Rhône-Alpes - Saint-Paul-de-Varax visuel 5/11
Domaine de la Dombes Rhône-Alpes - Saint-Paul-de-Varax visuel 6/11
Domaine de la Dombes Rhône-Alpes - Saint-Paul-de-Varax visuel 7/11
Domaine de la Dombes Rhône-Alpes - Saint-Paul-de-Varax visuel 8/11
Domaine de la Dombes Rhône-Alpes - Saint-Paul-de-Varax visuel 9/11
Domaine de la Dombes Rhône-Alpes - Saint-Paul-de-Varax visuel 10/11
Domaine de la Dombes Rhône-Alpes - Saint-Paul-de-Varax visuel 11/11

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Domaine de la Dombes op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 08/04

  • Sluitingsdatum: 15/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

Camper en vader? Wij hebben voor u een ideale camping gevonden: de camping Domaine de la Dombes 4 * in St Paul de Varax in Rhône-Alpes. Deze luxe en gezinsvriendelijke camping ligt aan de rand van de vijver van Vieux-Jonc in het hart van het park van de 1000 vijvers en biedt u een ideaal kader voor een gezinsvakantie: natuurlijk zandstrand aan de rand van de vijver, dierenpark en ongewone huisvesting.

Op camping 4 * Domaine de la Dombes kunt u genieten van een natuurlijke duik in de vijver die op natuurlijke wijze door het zand wordt gefilterd. Dit ecologische concept, uniek in Frankrijk, zal alle leden van het gezin verrukken: kinderen baden zachtjes aan de waterkant en zonaanbidders kleuren op de ligstoelen.

Huisvesting kant, camping biedt ongewoon hoge kwaliteit. Zie Tipis op stelten van 4 plaatsen, hutten neergestreken in de bomen , allemaal in hout, van 2 tot 6 bedden. Prachtige houten lodges zijn geïnstalleerd op de vijver, bereikbaar via een ponton. De haag met driehoekige egels biedt een adembenemend uitzicht op de vijver door het erkerraam.
40 plaatsen voor tenten, caravans en campers zijn ook beschikbaar. De percelen zijn uitgerust met elektrische terminals en ledigingszones.

Op uw camping Domaine de la Dombes zullen uw kinderen in het paradijs zijn: boerderij en dierenpark, gigantische houten spellen, wandelroutes, minigolf, boomklimmen en paintball krijgen gratis toegang. U kunt ook vissen, boogschieten leren of spelen op de tennisbaan.
Om u te herstellen biedt de camping bezorgingen van lunchpakketten op uw accommodatie, of u heeft toegang tot het snackrestaurant, de barstrohut of zelfs de hut.

Campings in de buurt

Populairste steden