Een merk easyvoyage

Camping Le Nid du parc

Le Nid du parc Rhône-Alpes - Villars-les-Dombes visuel 1/1

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Nid du parc op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 26/03

  • Sluitingsdatum: 01/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 190

  • Locations-number-locatif 39

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Campers en ouders vrienden! Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle 4-sterrencamping naast het vogelpark in Ain? Hier is voor u een luxe camping aan de poorten van het Parc aux Oiseaux: Camping Het nest van het park 4 * Villars Dombes.

Vanaf uw 4-sterren camping Het nest van het park loopt u naar het beroemde Bird Park en geniet u van entertainment voor het hele gezin. Het gebied is ideaal rijk aan vijvers om te vissen en te recreëren.

Een staande camping met ongewone accommodatie aan de poort van het vogelpark in de Ain


Voor uw accommodatie biedt de charmante camping Le nest du parc traditionele en ongebruikelijke Zie Tipis 4 plaatsen met houten dek, of de charmante aanhangwagens voor een stel met twee kinderen. Houten chalets met geïntegreerd terras bieden plaats aan maximaal 6 personen. Tentenlodges in hout van 6 bedden hebben een mooi terras onder een luifel. Zuiniger: tenten hout en canvas voor twee personen zonder sanitair.
Kampeerders kunnen hun eigen tent ook opzetten op semi-schaduwrijke plaatsen en uitgerust met elektrische terminals. Campers en caravans zullen percelen met ledigingsgebieden hebben ontwikkeld.

Op het terrein kunt u genieten van familie kampeeruitrusting: tennis en badminton, fietsverhuur, speeltuin voor kinderen. Animaties worden u in het hoogseizoen voorgesteld.

U vindt op de camping Le Nid du Parc een restaurant en een snackbar, evenals een brood- en gebakdepot.

Campings in de buurt

Populairste steden