Een merk easyvoyage

Domaine du Cloître Saint-Christophe

Domaine du Cloître Saint-Christophe Lotharingen - Saint-Mihiel visuel 1/3
Domaine du Cloître Saint-Christophe Lotharingen - Saint-Mihiel visuel 2/3
Domaine du Cloître Saint-Christophe Lotharingen - Saint-Mihiel visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang meer Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Domaine du Cloître Saint-Christophe op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Het Domaine du Cloitre Saint-Christophe nodigt u uit voor een vakantie in de natuur in een veld in Lotharingen. Het zal de ideale plek zijn om weer in contact te komen met de natuur en tijd voor jezelf te vinden.

Huur een tent midden in de natuur

Door in het Domaine Cloister Saint-Christophe te verblijven, kunnen vakantiegangers hun bed in de Weide huren. Het Domaine du Cloitre Saint-Christophe biedt prachtige tenten, groot en comfortabel, ideaal voor een verblijf met familie of vrienden. Deze huurtenten zijn ongeveer 45 m2 en bieden plaats aan maximaal 6 personen. Ze zijn samengesteld uit dik canvas en massief hout. Vakantiegangers kunnen een cocoonvakantie zonder elektriciteit doorbrengen in het licht van kandelaars, olielampen en lantaarns. In het midden van elke tent zorgt een houtkachel voor alle nodige warmte en dient ook als kachel. Door in deze comfortabele tenten in het hart van de natuur te verblijven, kunnen vakantiegangers het eenvoudige en eerlijke leven van het platteland van vroeger vinden.

Zaalverhuur op het platteland

Op het Domaine du Cloitre Saint-Christophe kunnen vakantiegangers verblijven in een oud klooster uit het jaar 707. Een warme sfeer overspoelt het klooster en vakantiegangers zullen genieten van een adembenemend uitzicht op de velden waar zwarte paarden leven, allemaal omgeven door bos. Voor een natuurlijk verblijf is het Domaine du Cloître Saint-Christophe de ideale plek. Vakantiegangers kunnen de verbinding met de moderne wereld verbreken en hun batterijen opladen dankzij de afwezigheid van wifi, netwerk en televisie. Liefhebbers van rust en natuur kunnen tijd voor hen vinden en ontspannen, dat is de echte luxe!

tijdens hun verblijf in Lotharingen op het Domaine du Cloitre Saint-Christophe kunnen vakantiegangers genieten van een vredige natuur om verschillende activiteiten te beoefenen, zoals paardrijden, mountainbiken, joggen of eenvoudige en prachtige wandelingen.

Campings in de buurt

Populairste steden