Een merk easyvoyage

Camping Heudicourt

1 beoordelingen 1/5

Heudicourt Lotharingen - Heudicourt-sous-les-Côtes visuel 1/1

Hoogtepunten

Wifi Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Heudicourt op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"NOOIT MEER IN DEZE CAMPING"

Par breton le Zon. 24 Aug. 2014

1) AANVAARD de persoon die nog permanent bij de receptie was, beantwoordde onze meerdere oproepen niet, ongeacht het tijdstip (we belden nog een zaterdag !!). Bij aankomst is de receptie betreurenswaardig ... geen hallo, geen glimlach. We vroegen om een plek voor 4 volwassenen en "de gastvrouw" wilde ons wegzetten omdat we er jong uitzagen en ze geen lawaai wilde, we moesten bewijzen dat we 30 jaar oud waren en onze identiteitskaarten lieten zien geaccepteerd ... 2) LOCATIE: we waren onderaan de camping geplaatst op een plaats waar geen gras was en net naast een stal en een "wild" toilet (het dichtstbijzijnde toilet is vrij ver weg hebben mensen toiletten in struiken gecreëerd ...). we werden snel binnengevallen door vliegen (meer dan 50aine te verwijderen in de voortent !!) 3) PRIJS VAN DE RAPPORT KWALITEIT: we werden opgelicht, we moesten de gastvrouw bedreigen om de politie te bellen voor terugbetaling: wij waren 4 volwassenen op 1 staanplaats met 1 tent en 1 auto. In plaats van ons 17.50e het pakket voor 2 volwassenen + 5.50e x2 voor 2 extra personen aan te rekenen, ZOALS AFGESCHREVEN OP DE PRIJZENRING; ze wilde ons 2 pakketten van 17.50e in rekening brengen ...

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Aantal Staanplaatsen: 300


Know-All-About-Camping

In de regio Grand Est, in het departement Maas, nodigt camping Heudicourt u uit voor een actief en ontspannend verblijf in een beschermde omgeving op ongeveer 100 meter van het meer van Madine, bevorderlijk voor meervoudige buitenrecreatie, nautisch of terrestrische.


Op het terrein van deze camping bij het meer, kunt u uw campers, tenten en caravans installeren op schaduwrijke of halfschaduw, kale of uitgerust met elektrische aansluitingen. Merk op dat de camping een serviceplaats voor campers heeft.

NB: U vindt ook rond de camping huisjes of aanhangwagens te huur.


Als de camping geen sportuitrusting of vrije tijd ter plaatse heeft, behalve een jeu de boules terrein, zal de basis van vrije tijd dicht bij u in staat zijn om vele activiteiten in familie of tussen vrienden te oefenen: onder toezicht baden, paard: rijden, sluier, tennis, vissen, duiken en nog veel meer, via de nabijgelegen aangepaste locaties.

Om dorst en honger te stillen, kunt u in de zomer genieten van de Bar du Lac, met warme en koude snacks, zout en zoet, en een ruime keuze aan drankjes en ijs en, in elk seizoen, investeren in in de stad het Lake Madine Restaurant, traditioneel en seizoensgebonden à la carte.


Geniet van deze natuurcamping, geniet van de geneugten van wandelen, ontdek de fauna en flora van het Regionaal Natuurpark van Lotharingen en bezoek historische locaties die getuigen van de Grote Oorlog!

Campings in de buurt

Populairste steden