Een merk easyvoyage

Camping Gaston Marchand

Hoogtepunten

Toegang rivier

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Gaston Marchand op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 21/06

  • Sluitingsdatum: 23/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 32


Know-All-About-Camping

In de regio Centre Val de Loire, in het departement Loiret, zal de gemeentelijke camping met 1 ster u ontmoeten aan de rand van de prachtige stad Orléans, op slechts 2 km van het historische centrum, op het groene terrein in Saint-Laurent. Jean-de-la-Ruelle, aan de oevers van de rivier de Loire, die u aangename momenten van ontspanning belooft in een landelijke omgeving.


Op deze camping met directe toegang tot de rivier, kunt u uw plaats innemen met uw tent, camper of caravan op schaduwrijke plaatsen, de meeste met elektrische aansluitingen. Houd er rekening mee dat de camping ook groepen (vrijetijds- en vakantiecentra) en seizoensarbeiders verwelkomt door hen voordelige tarieven aan te bieden.


Op het terrein, als de camping geen sport- en recreatiefaciliteiten heeft, kunt u genieten van de wens van de rivier die direct toegankelijk is om te genieten van vissen en een ritje op kanoën te maken, dit in elke autotomie of collectief via wandelingen georganiseerd door de nautische club van de stad.

Voor uw maaltijden vindt u gemakkelijk alles wat u nodig heeft via de winkels en diensten in de buurt, waaronder het grote winkelcentrum Trois Fontaines, in de directe omgeving.


Begin bij deze ontspannende camping optimaal van wandelen of mountainbiken op de omliggende circuits, investeer het binnenzwembad met onder andere een jacuzzi en waterglijbaan (2 km) en mis Orléans niet, vooral vanwege de majestueuze gotische kathedraal, de Parc Floral de la Source of de Place du Martroi!

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Trip van een week in de Verdon

Trip van een week in de Verdon

Campings in de buurt

Populairste steden