Een merk easyvoyage

Camping L'isle Aux Moulins

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping L'isle Aux Moulins op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 120

  • Locations-number-locatif 2

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

In de regio Centre-Val de Loire, in het departement Loiret, niet ver van Orléans, verwelkomt de tweesterrencamping L'isle aux Moulins u in de buurt van Jargeau, dicht bij het historische centrum van de stad, op zijn rustige land en groen van 3 hectare grenzend aan de rivier de Loire.


Op deze gastvrije camping met directe toegang tot de rivier, kunt u een volledig ingerichte bungalow met canvas huren voor 4 personen, een lodgetent voor 4 personen (accommodaties zonder sanitaire voorzieningen) of een semi-schaduwrijke camping met stroomaansluiting. installeer uw eigen tent, caravan of camper. Merk op dat de camping ook het hele jaar door locaties biedt voor eigenaren van stacaravans en een serviceplaats voor campers heeft.


Om aangename momenten ter plaatse door te brengen met familie of vrienden, biedt de camping een jeu de boules baan, een tafeltennistafel, een speeltuin voor uw peuters en een fietsverhuur waarmee u om een landelijke wandeling te maken. De rivier is direct toegankelijk en een strand op 300 meter afstand is ook geschikt om te luieren tussen vissen, zwemmen en zonnebaden.

Op het niveau van de catering vindt u op de camping zelfs ijs, drankjes, brood en gebak te koop en, in de directe omgeving, de verschillende winkels en diensten van de stad.


Volg vanaf deze camping aan de route van de Loire à Vélo de vele gemarkeerde paden tussen de Loire en Sologne, oefen op jaloezie via aangepaste locaties rond paardrijden, kanoën, golfen en karten, en bezoek tussen anderen het Louis-Oscar Roty Museum en het Ecomuseum Maison de la Loire!

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Trip van een week in de Verdon

Trip van een week in de Verdon

Campings in de buurt

Populairste steden