Een merk easyvoyage

Camping JP vacances

Camping JP vacances Lotharingen - Le Tholy visuel 1/5
Camping JP vacances Lotharingen - Le Tholy visuel 2/5
Camping JP vacances Lotharingen - Le Tholy visuel 3/5
Camping JP vacances Lotharingen - Le Tholy visuel 4/5
Camping JP vacances Lotharingen - Le Tholy visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad,

    Sauna

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Meer Blanc ( 25.8 km ),

    Lac Noir ( 25.9 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping JP vacances op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Locations-number-locatif 12


Know-All-About-Camping

Camping JP Vacances ligt in de buurt van Gerardmer in de Vogezen en belooft zijn vakantiegangers om een uitzonderlijk verblijf door te brengen in een bewaard gebleven natuurlijke omgeving.

Kamperen met zwembad in de Vogezen

Op Camping JP Vacances kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van water met het gezin dankzij de aanwezigheid van een verwarmd zwembad. Dit ideale temperatuurzwembad is absoluut ideaal om hele dagen door te brengen om plezier te hebben en te ontspannen. Het zwembad biedt royale afmetingen van 15 mx 10 m en een variabele diepte waardoor kinderen en volwassenen een geweldige tijd hebben. Een teakhouten terras omringt het zwembad en nodigt vakantiegangers uit om te genieten van de ligstoelen die beschikbaar zijn om te zonnebaden. In een natuurlijke omgeving en terwijl u de frisse lucht van de Vogezen inademt, kunnen vakantiegangers afwisselen tussen aangename zwem- en ontspanningssessies.

Vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning zullen blij zijn te weten dat Camping JP Vacances een sauna biedt. De laatste nodigt uit om te genieten van een aangename warmte en totale ontspanning.

Chaletverhuur in de Vogezen

Camping JP Vacances biedt volledig uitgeruste chalets voor diegenen die op zoek zijn naar totaal comfort in een uitzonderlijke omgeving. Twee modellen worden voorgesteld, voor 4 personen of voor 6/8 personen. Deze houten chalets zijn perfect voor vakantiegangers die willen genieten van de natuur terwijl ze genieten van het comfort van thuis. Volledig uitgerust en ingericht, zullen deze huurchalets in de Vogezen een onvergetelijk verblijf garanderen. Voor aangename momenten in de buitenlucht gaat er niets boven lekker zitten op het privéterras en genieten van het uitzicht.

Meer traditionele kampeerliefhebbers zullen de schaduwrijke en beboste plaatsen waarderen die hen zullen worden voorgesteld. Deze kampeerplaatsen zijn 90 en 150 m2 groot en bieden een uitzonderlijk uitzicht op de Vogezen. Campers zullen naar believen twee moderne toiletten met warm water tot hun beschikking hebben.

Campings in de buurt

Populairste steden