Een merk easyvoyage

Camping l'Ecluse des Combles

l'Ecluse des Combles Groot-Centrum - Châtillon-sur-Loire visuel 1/5
l'Ecluse des Combles Groot-Centrum - Châtillon-sur-Loire visuel 2/5
l'Ecluse des Combles Groot-Centrum - Châtillon-sur-Loire visuel 3/5
l'Ecluse des Combles Groot-Centrum - Châtillon-sur-Loire visuel 4/5
l'Ecluse des Combles Groot-Centrum - Châtillon-sur-Loire visuel 5/5

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping l'Ecluse des Combles op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

De camping L'Ecluse des Combles ligt aan de oevers van de Loire en dicht bij de grachten. Je verblijft in de Loiret in de gemeente Châtillon-sur-Loire om de regio Centre te verkennen.

Kom met je tent, caravan of camper aan de oevers van de Loire in een natuurlijke wereld. Grote pakketten met schaduw wachten op u met meerdere services.

Met niveauhuur wordt u verwend: bungalow, stacaravan, cottage, caravan, aanhangwagen en onderdak-cyclo zijn à la carte. Afhankelijk van uw keuze en budget voor meer of minder apparatuur. U blijft een paar meter van de Loire en u kunt uw boot aanmeren met het daarvoor bestemde ponton.

Op het terrein vindt u een supermarkt, wifi, een wasserette, een bar, een aanbetaling van brood en gebak en een afvoergebied voor campers. U hoeft alleen de Loire over te steken om bij het stadscentrum te komen en de winkels te bezoeken (1,2 km).

Het etablissement is trots op de labels in zijn bezit: "Onderdak Vissen" (uitleen van uitrusting en advies), "Accueil Vélo" en "Loire à vélo" (beveiligde garage, fietsverhuur), het is inderdaad een doorgangsplaats ideaal voor sportvissers of fietsers.

Atleten zullen genieten van het strandvolleybal, strandvoetbal, badminton en pingpongtafels. Kinderen hebben hun eigen speeltuin en opblaasbare structuren in het seizoen. Familiebordspellen zijn gratis te leen en een babyfoot heeft mooie speelse momenten te danken.

De regio wordt gekenmerkt door de rivier en de grachten, dus vergeet niet om prachtige wandelingen te maken aan de rand van het water.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Trip van een week in de Verdon

Trip van een week in de Verdon

Campings in de buurt

Populairste steden