Een merk easyvoyage

Camping l'Oiseau Blanc

l'Oiseau Blanc Hoog-Normandië - Sassetot-le-Mauconduit visuel 1/3
l'Oiseau Blanc Hoog-Normandië - Sassetot-le-Mauconduit visuel 2/3
l'Oiseau Blanc Hoog-Normandië - Sassetot-le-Mauconduit visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping l'Oiseau Blanc op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/03

  • Sluitingsdatum: 15/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 113


Know-All-About-Camping

De camping L'oiseau blanc vindt plaats op het Normandische platteland, op 2 km van 2 prachtige stranden (kleine platen en grote platen). De woning is gelegen in het centrum van Sassetot-le-Mauconduit op 15 km van Fécamp. De omgeving is perfect voor iedereen: koppels, senioren of gezinnen met kinderen.

Het land heeft 113 plaatsen voor tent, caravan of camper. Sommige percelen zijn klassiek, andere gereserveerd voor stacaravans van bewoners en andere zijn geclassificeerd als "Grand Confort" om luxe vakanties door te brengen. In geval van een hartaanval kunt u een stacaravan kopen en het hele seizoen van maart tot november genieten van de plaats.

Het adres biedt 2 soorten stacaravans te huur. De eerste biedt plaats aan maximaal 4 vakantiegangers met 2 slaapkamers en de volgende 6 vakantiegangers met 3 slaapkamers. Elke kamer is perfect uitgerust met een buitenruimte om van de zeelucht te genieten. Een schoonmaakkosten wordt verstrekt om te vertrekken zonder klusjes te doen.

De voorzieningen bevinden zich op 400 m (5 minuten lopen), u vindt een supermarkt, een bakker, een apotheek, een tabakswinkel, een kapper, een garage en een pers.

Een van de bijzonderheden hier is de totale afwezigheid van animatie gedurende de dag en avond, de wil is om rust uw verblijf te laten binnendringen.

Twee mooie stranden zijn in de buurt en van waaruit u kunt genieten van het uitzicht op de hoge kliffen. Beide zijn bereikbaar via de weg van de top van de kliffen, u zult profiteren van hen zullen de Normandische architectuur waarderen dankzij de prachtige huizen aan de rand van het strand.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Campings in de buurt

Populairste steden