Een merk easyvoyage

Camping Les Prés de la Mer

Les Prés de la Mer Hoog-Normandië - Vittefleur visuel 1/7
Les Prés de la Mer Hoog-Normandië - Vittefleur visuel 2/7
Les Prés de la Mer Hoog-Normandië - Vittefleur visuel 3/7
Les Prés de la Mer Hoog-Normandië - Vittefleur visuel 4/7
Les Prés de la Mer Hoog-Normandië - Vittefleur visuel 5/7
Les Prés de la Mer Hoog-Normandië - Vittefleur visuel 6/7
Les Prés de la Mer Hoog-Normandië - Vittefleur visuel 7/7

Hoogtepunten

Toegang rivier VACAF Wifi Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Prés de la Mer op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Aantal Staanplaatsen: 100

  • Locations-number-locatif 4

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping


De camping Les Prés de la Mer is de ideale camping om in de natuur, met uw gezin of in een groep bijeen te komen. Het ligt aan de rand van de rivier. Naast de directe toegang tot de rivier, bevindt het zich op slechts 4 km van de zee (een shuttle rijdt heen en weer voor meer vrijheid) en op 3 km van het meer van Caniel, dat vakantiegangers mooie dagen op de zandstranden. Om volop te genieten van de vakantie op het water, is het ook mogelijk om langs de rivier te vissen.
Op het terrein van de camping is een ingerichte speelkamer beschikbaar. Het bestaat uit pingpongtafels, biljart en tafelvoetbal. Veel activiteiten vinden plaats in het hoogseizoen om ten volle van de vakantie te genieten. Daarnaast is het mogelijk om het prachtige landschap te verkennen door te wandelen, fietsen of fietsen (een fietsverhuur is beschikbaar vanaf ten minste juni, ten minste september). In de omgeving kunt u genieten van boomklimmen, zeilen of pretpark La Bocasse.

Een regio rijk aan geschiedenis ontdekken

De camping Les Prés de la Mer is ideaal gelegen in Vittefleur, een dorp dat bestaat sinds de 5e eeuw na Christus, gebouwd tijdens de Merovingische periode. De vakantiegangers kunnen genieten van het uitzonderlijke historische erfgoed dankzij de landschappen vol verhalen en de oude gebouwen, getuigenissen van het verleden. De camping Les Prés de la Mer is ook een uitstekend startpunt om de regio te ontdekken. Je zult er de fantastische locaties van Varengeville, Etretat of Veules les Roses vinden, evenals de weelderige kastelen van Maupassant en Sissi de keizerin. De oude kerken en abdijen, waaronder die van Fécamp of Jumièges, zijn ook een must om te bezoeken. U kunt ook lokale producenten ontdekken en het gastronomische erfgoed ontdekken met ijsproducenten op de boerderij, ciderproducenten en vers gevangen schelpdieren.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Campings in de buurt

Populairste steden