Een merk easyvoyage

Camping Les Falaises

Les Falaises Hoog-Normandië - Saint-Pierre-en-Port visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Plage Saint-Pierre ( 1 km ),

    Plage des Grandes Dalles ( 2.9 km ),

    Plage d'Eletot ( 4 km ),

    Plage des Petites Dalles ( 4 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Falaises op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 19/04

  • Sluitingsdatum: 29/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 120


Know-All-About-Camping

De camping Les Falaises is gelegen in de gemeente Saint-Pierre-en-Port tussen de steden Fécamp en Saint-Valéry-en-Caux. Het dankt zijn naam aan de nabijheid van de albasten kant gemarkeerd door de kliffen van Normandië.

U zult de vlakke en grasrijke plaatsen waarderen om uw tent, caravan of camper op te zetten. De liedjes van vogels en het groen zijn in dienst. "Comfort" -kavels hebben elektrische aansluitingen. Er is een servicegebied voor campers.

Sinds 2019 heeft het etablissement chalets en caravans voor comfortabele verhuur. De eerste biedt plaats aan maximaal 6 personen in een moderne omgeving met grote ramen naar buiten. Ze zijn uitgerust met 2 of 3 slaapkamers met een terras om met het gezin te eten. De aanhangwagens zijn ideaal voor 2 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen. U vindt er een kitchenette, een doucheruimte en een apart toilet.

On-site wasserette, linnenverhuur en barbecues, en een brood en gebak depot zijn van dienst. Kinderen zullen zich vermaken op de speelplaats en in de speelkamer met tafelvoetbal en bordspellen. Een bibliotheek zal een rustige plek zijn om te ontspannen.

Een paar meter van de camping bereikt u een adembenemend panorama op de top van de kliffen, prachtige zonsondergangen zijn in perspectief. Allerlei animaties, petanque-toernooien, buitensporten en activiteiten zullen je vakantie onderlijnen.

Alle voorzieningen liggen op loopafstand, u vindt slechts 300 m Boucherie Charcuterie, postkantoor, kapper, bar-tabak, brouwerij, bakkerij, supermarkt.

Verschillende stranden zijn in de buurt, dus liefhebbers van zwemmen en wateractiviteiten zullen worden overwonnen, de kliffen bieden prachtige wandelingen en landschappen zijn subliem omdat we niet mogen vergeten wie de camping is in het impressionistische land. Rouen, Etretat, Fécamp, Le Havre of Dieppe zijn dagelijkse excuses.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Campings in de buurt

Populairste steden