Een merk easyvoyage

Camping L'Orangerie de Beauregard

L'Orangerie de Beauregard Groot-Centrum - Villedômer visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping L'Orangerie de Beauregard op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 25/05

  • Sluitingsdatum: 13/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 9

  • Surface-camping : 7 ha


Know-All-About-Camping

Camping L'Orangerie de Beauregard is een 4-sterrencamping in het hart van de Loirevallei, dat dankzij zijn rijke erfgoed en uitzonderlijke schoonheid op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Naast de kampeerplaatsen biedt het etablissement ook huuraccommodaties.

4 sterren camping met zwembad in Indre-et-Loire

Tijdens hun zomervakantie op een camping in Indre-et-Loire kunnen gasten van Camping L'Orangerie de Beauregard genieten van een prachtig buitenzwembad. Het verwarmde water van het zwembad is zeer aangenaam om in te zwemmen, en de ingebouwde helling is perfect voor ouderen en mensen met een beperkte mobiliteit. Zwemmers zullen genieten van een ontspannende omgeving, want het zwembad wordt omringd door honderd jaar oude eiken en een weelderig groen gazon. Na het zwemmen kunnen vakantiegangers ontspannen op het terras met ligstoelen of op het gazon. Zodat jongere kinderen ook kunnen genieten van de geneugten van het water, is er een groot peuterbad beschikbaar waar ze in maximale veiligheid in kunnen spelen.

Gezinsvakantie met activiteiten in Indre-et-Loire

Vakantiegangers, jong en oud, zullen zich geen moment vervelen tijdens hun verblijf op Camping L'Orangerie de Beauregard! Kinderen zullen blij zijn om deel te kunnen nemen aan de kinderclub, waar kinderen van 4-10 jaar kunnen deelnemen aan leuke activiteiten waar ze veel herinneringen aan zullen overhouden. Het hele gezin kan ook profiteren van de omgeving van de Indre-et-Loire voor buitenactiviteiten. Liefhebbers van een goede rit kunnen een fiets huren en profiteren van de beboste paden in de buurt. Deze vakantie is ook een ideale gelegenheid om deel te nemen aan de Loire-fietswedstrijd of om de pelgrimsroutes naar Santiago de Compostela te volgen. In de plaatselijke manege kunnen de kleintjes kennismaken met paardrijden en mooie bosritten maken.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Trip van een week in de Verdon

Trip van een week in de Verdon

Campings in de buurt

Populairste steden