Een merk easyvoyage

Camping Le Moulin De Gargilesse

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Moulin De Gargilesse op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 30/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 79

  • Locations-number-locatif 8


Know-All-About-Camping

In de regio Centre-Val de Loire, in het departement Indre, ontmoet de 2-sterren gemeentelijke camping La Chaumerette u in Gargilesse-Dampierre, een charmant stadje geklasseerd als een van de mooiste dorpen van Frankrijk, op zijn rustige en ontspannende gelegen aan de oevers van de rivier de Creuse, een rivier die bevorderlijk is voor aangename momenten van ontspanning in het hart van de natuur.


Op deze camping met directe toegang tot de rivier, kunt u in kleine of grote chalets wonen, met terras met tuinmeubilair, uitgerust voor uw comfort en geschikt voor 4 of 7 personen. Uw tenten, caravans en campers kunnen semi-schaduwrijke plaatsen bezetten, met elektrische aansluiting via een supplement. Merk op dat de plaatsen voor tenten, campers en caravans toegankelijk zijn van begin mei tot eind september en dat de camping voordelige tarieven biedt voor pelgrims naar Compostela.


Voor sport en recreatie heeft de camping een tafeltennistafel en een speeltuin voor slippers. Met de direct toegankelijke rivier kunt u meer activiteiten uitoefenen, zoals zwemmen - zonder toezicht - vissen of gewoon luieren met uw voeten in het water.

Voor uw maaltijden kunt u genieten van de restaurant-bar op het ruime en schaduwrijke terras om te genieten van verschillende drankjes en verschillende gerechten.


Vergeet niet om vanaf deze landelijke camping het dorp te bezoeken om zijn kasteel, de kerk van Saint-Laurent-et-Notre-Dame en het Huis van George Sand, geniet van de geneugten van watersport via het recreatiecentrum Lake Eguzon ligt op 13 km afstand en ga wandelen om het prachtige landschap van dit prachtige land te ontdekken!

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Trip van een week in de Verdon

Trip van een week in de Verdon

Campings in de buurt

Populairste steden