Camping Montcocu

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Montcocu op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 26

  • Locations-number-locatif 8


Know-All-About-Camping

In het departement Indre, in de regio Centre-Val de Loire, verwelkomt de tweesterrencamping L'Auberge de la Plage u in Baraize, op 35 km van Châteauroux, op het groene terrein dat de rust aan de rivier bloeit. Rivier de Creuse en op 5 km van het meer van Eguzon, dat u zeker aangename momenten van de natuur belooft.


Op deze camping met directe toegang tot de rivier en het strand van Montcocu, kunt u verblijven in bungalows van 4 plaatsen - zonder sanitair - of in volledig ingerichte huisjes voor 6 personen met open terras met tuinmeubilair. Uw campers, caravans en tenten kunnen schaduwrijke of semi-schaduwrijke plaatsen bezetten, met toegang tot elektriciteit als een betaalde optie.


Wat sport en vrije tijd betreft, zult u genieten van een speeltuin gewijd aan het einde van kool en een jeu de boules baan. Het strand, direct toegankelijk, is ook een perfecte plek om te zonnen in het water, te zwemmen, te vissen en te gaan varen in kano's of waterfietsen, die ter plaatse te huur zijn. Bovendien vindt u dicht bij de camping boomklim- en voetbalvelden en paintball.

Tot slot kunt u voor uw maaltijden genieten van de restaurant-bar-gletsjer van de camping en het terras met een adembenemend uitzicht op de rivier, met gevarieerde seizoensmenu's en afhaalmaaltijden.

Goed om te weten: verschillende winkels in de buurt!


Ga vanaf deze gezinsvriendelijke camping wandelen of fietsen om de omliggende landschappen van bossen, kliffen en uitgestrekte wateren te ontdekken en meer watersporten te beoefenen aan het meer van Eguzon, op 5 km afstand.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Trip van een week in de Verdon

Trip van een week in de Verdon

Campings in de buurt

Populairste steden