Een merk easyvoyage

Camping Le Nostradamus

2 beoordelingen 3/5

Le Nostradamus Provence-Alpes-Côte d'Azur - Salon-de-Provence visuel 1/4
Le Nostradamus Provence-Alpes-Côte d'Azur - Salon-de-Provence visuel 2/4
Le Nostradamus Provence-Alpes-Côte d'Azur - Salon-de-Provence visuel 3/4
Le Nostradamus Provence-Alpes-Côte d'Azur - Salon-de-Provence visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Nostradamus op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 7.0


  • Waar voor je geld:8.0
  • Accommodatie :7.0
  • Faciliteiten7.0
  • Dienstverlening6.0
  • Animatie:4.0

"EEN FAMILIE EN WARME CAMPING"

Par monpooky le Din. 17 Maa. 2015

Camping Le Nostradamus ligt op 5 km van Salon de Provence. Onze stacaravan was erg goed (een voorkeur voor de olijfboom) en erg mooi. Voor de stacaravan Mésange betreuren we echter het gebrek aan klep in de grote kamer ... Het zwembad was leuk, maar ontbrak soms aan schoonmaak (mistral = bladeren in het water! Slechte Gilles! Lol) Het welkom op de camping was lekker warm. Het personeel en de baas erg vriendelijk. Het entertainment was ... bijna nul ... 1 op 7 nachten! Een karaoke met liedjes over de Provence (absoluut onbekende toeristen) en een lotto die op het laatste moment werd geannuleerd vanwege de wind (terwijl de wedstrijd in het restaurant was gepland!) Helemaal niet wat er op de site is geregistreerd. .. De speeltuin voor kinderen is redelijk goed, maar de verlaten golf is moeilijk te zien en geeft met de rest aan ... Ondanks alles, "de tractor ride" aan het einde van de dag voorgesteld door Gilles, de baas , is erg vermakelijk en gezinsgericht. Om verder te gaan! Restaurant zeer goed en charmant personeel, ondanks de kleine omissies en brood niet op het avondmenu ... Verkopers van groenten en vers fruit erg leuk en kleine hut goed geplaatst. Betaalbaar kamperen met de shuttle van en naar Salon wanneer u geen auto heeft en altijd beschikbaar is voor alle informatie, inclusief bustijden! Hartelijk dank aan iedereen voor dit warme verblijf van de "pitchoun" en zijn moeder. Cécile de DIJON

"mooie camping en goede locatie, maar enkele correcties die aanzienlijk zouden zijn."

Par laziza le Woe. 21 Aug. 2013

De camping Le Nostradamus ligt op 5 km van Salon de Provence. Onze bungalow was dicht bij het zwembad, wat een goed punt is. Door nadelen, het gebrek aan airconditioning, vooral 's nachts door deze hitte, was ondraaglijk. Vergeet niet uw muggenspray te verstrekken. Het zwembad was perfect, maar het is jammer dat de douche niet verplicht is voor het zwemmen, en aangegeven met een bord. Het is een kwestie van hygiëne die ik belangrijk vind. Elke avond was er een ander entertainment: karaoke, disco, quiz, lotto, zwembad 's nachts (slechts één van onze 2 weken aanwezigheid). Gedurende de dag was er soms entertainment (Olympiaden langs de rivier, rijden rond de tractor-trailer van de camping voor kinderen om 18.30 uur), anders zijn een tafeltennistafel, een mini-golf en jeu de boules beschikbaar, en een tafelvoetbal voor 0,50? voor 12 ballen. Het is jammer dat er geen animatie werd aangeboden bij het zwembad. Voor degenen die een huisdier hebben, kunnen ze een mooie wandeling maken aan de zijkant van de schaapskooi. De voorgestelde restauratie is goed en gevarieerd, hoewel er soms wat vergeten wordt tijdens de bediening aan tafel. En er is mogelijkheid om eetstokjes te kopen (let op: bevroren, hoewel het niet wordt gemeld), en verschillende voedingsmiddelen, evenals ansichtkaarten. Over het geheel genomen een zeer goed verblijf ondanks wat lawaai 's nachts.

Beschrijving van de camping

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - 10 must-see plekken

10 must-see plekken

Le Mag Camping - 10 bijzondere activiteiten om te ontdekken

10 bijzondere activiteiten om te ontdekken

Le Mag Camping - De mooiste Calanques tussen Marseille Cassis

De mooiste Calanques tussen Marseille Cassis

Le Mag Camping - Wat is er te doen in Cassis en omgeving?

Wat is er te doen in Cassis en omgeving?

Campings in de buurt

Populairste steden