Le MAG

camping

Par

Op zoek naar ideeën voor bijzondere of originele uitstapjes of activiteiten in Cassis? Dat komt mooi uit, wij delen de top 10 van bijzonder activiteiten in en rond Cassis. Profiteer van deze tips voor een geweldig verblijf. Te land, ter zee en zelf in de lucht, er is altijd iets leuks te doen! Dit is natuurlijk geen uitputtende lijst, aarzel vooral niet op te kijken wat Cassis nog meer te bieden heeft!

 


1. De hoogte in met een luchtballon


 

Wil je iets bijzonders doen, dan is dit wat je zoekt! Dit is ongetwijfeld de beste manier om de regio te ontdekken dankzij het uitzicht dat je vanuit de lucht hebt. Een luchtballontocht gaat vrij langzaam zodat je maximaal van de tocht met z’n tweeën of met een groep geniet. Trakteer jezelf of een vlucht in een luchtballon en bewonder de prachtige landschappen van de streek vanuit de lucht!

mongolfiere

©cap-adrenaline.com

 

Cap Adrénaline biedt u de mogelijkheid om te vliegen in Oraison, op 1 uur van Cassis.

 

 • Zwembad
 • - Kinderclub
 • - Wifi
 • - Restaurant

Stacaravan : 4 pers.

7 nachten van 08/03 tot 08/10

Le meilleur prix !

-10% 580

 

 


2. Een indoor vrije val


 

Ken je de “indoor” vrije val? Bij de indoor vrije val bevinden alle deelnemers zich in een buis waarin lucht wordt geblazen zodat ze het gevoel hebben dat ze vliegen, de sensatie van een sprong met een parachute voordat je die opentrekt. Gelukkig is de angst niet van hetzelfde niveau dus iedereen kan meedoen aan deze ervaring vanaf 5 jaar!

 

 
Je kunt dit meemaken bij Bouc-Bel-Air door te reserveren op I Fly France.

Meer informatie:
Gesloten op maandag, dinsdag en woensdag
Donderdag en vrijdag 11.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 8.00 tot 22.00 uur
Zondag 8.30 tot 20.00 uur
 

3. Vliegen op het water


 

De flyboard is geboren in Marseille op de stranden van la pointe rouge 13008, dus wat is een betere plek om dit eens te proberen dan de Phocische stad! Je kunt een kinderdroom waarmaken door als iron man een paar seconden boven het water te vliegen! Geen paniek, er is een gediplomeerde begeleider die je helpt om in en uit het water te springen als een dolfijn!

 

flyboard

©sojet.fr

 

Voor meer informatie of om te reserveren, neem je contact op met SoJet. 

 


4. Zeeduiken


 

Wat is er mooier dan de flora en fauna van de calanques ontdekken op eigen palmkracht ? We hebben het over een snorkeluitje in Marseille. Duik naar de prachtige, kleurrijke zeebodem, een activiteit die voor iedereen toegankelijk is. Wij je raden aan in zee te gaan met DUNE snorkeling Méditerranée.

 

snorkeling

 

Camping Caravaning Lou Souleï

 • Toegang zee
 • - Zwembad
 • - Waterglijbaan
 • - Wifi

 


5. Dark Dreams proberen


 

Als je fan bent van spanning en sensatie en niet te bang bent aangelegd, is dark dreams wat je zoekt. Het concept is simpel, je moet een parcours vol hindernissen afleggen met acteurs, speciale effecten, immersieve decors, en dat allemaal in een doolhof van 600 m². De grootste verrassing is dat je niet weet wanneer en hoe je er weer uit komt! Proberen? De ervaring is geschikt voor een breed publiek vanaf 9 jaar.

 

 
Je kunt rechtstreeks contact opnemen met The Dark Dreams Marseille. Zorg dat je kleding aan hebt die vuil mag worden en tegen een stootje kan!
 

6. Quadbiken


 

Zullen we gaan quadbiken? Kinderen en volwassenen vinden dit leuk! De quad is een fun, gemakkelijk en performant voertuig, maar de quadbike is ook nog eens origineel. Je vindt een spot waar je er 40 minuten van kan genieten in Cassis met Cap Adrénaline. Het is een activiteit die toegankelijk is voor iedereen vanaf 9 jaar dus profiteer ervan met vrienden, met z’n tweeën of met het gezin, sensatie gegarandeerd!

 

quadbike

 ©cap-adrenaline.com

 

Je kunt natuurlijk ook altijd een normale quad huren.

 


7. Cassis op een overboard bezoeken


 


Tijdens je bezoek aan Cassis wil je misschien de stad bezoeken op een verrassende manier die weinig moeite kost. Er is een bezoek met gids op een elektrische skateboard, de zogenaamde "overboard''. Probeer het eens tijdens een bijzondere en gezellige rondleiding!
Als je het wilt proberen, neem je contact op met Laurent voor meer informatie en om te reserveren!

 

overboard

©rendezvouscheznous.com

 


8. La Ciotat op een bijzondere manier ontdekken


 


La Ciotat is de ingang van het parc national des Calanques, een kuststad die een bezoekje waard is. De stad heeft een rijke geschiedenis waar je alles over te weten kunt komen tijdens een bezoek met privégids. En het mooie is dat de gids de verhalen en anekdotes van de stad vertelt in een heel origineel kostuum! Frédéric is dichter, verteller, zanger en entertainer, je zult je geen seconde vervelen. Ga op ontdekking in de geschiedenis en mysteriën van La Ciotat om een humoristische-instructieve manier, leuk voor groot en klein! Voor meer informatie neem je rechtstreeks contact op met Frédéric.

 

ciotat

 

Camping La Baie des Anges

 • Zee < 1 km
 • - Waterpark
 • - Kinderclub
 • - Waterglijbaan
De camping Baie des Anges is een luxe familiecamping in La Ciotat, in de regio PACA. Dit is een prachtige camping op slechts 800 meter van de zee, die schaduwrijke plaatsen tussen ...

 


9. Op stap in de Calanques


 


Als je zin hebt in een sportief uitstapje zonder al te veel moeite te doen om de indrukwekkende omgeving te ontdekken, kun je Cassis op een elektrische mountainbike verkennen!

 

veloelec

 ©babasport.fr

 


10. Bubble foot


 


Ken je bubble foot? Zoals de naam al zegt, gaat het om voetballen, maar het bijzonder is dat je in een bubbel zit! Een bijzondere, grappige sport en perfect om je uit te leven met vrienden of het gezin! Het doel is net als bij voetbal om met je voeten zo veel mogelijk doelpunten te scoren. Je moet echter wel tegen je tegenstanders aanbotsen om ze uit de weg te duwen!

 

bubble

©cap-adrenaline.com