Een merk easyvoyage

Camping Le Port

Le Port Groot-Centrum - Saint-Benoît-sur-Loire visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Port op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 24/05

  • Sluitingsdatum: 22/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 50

  • Locations-number-locatif 2


Know-All-About-Camping

Gelegen in Saint-Benoît-sur-Loire, in het departement Loiret, in Centre-Val de Loire, verwelkomt de tweesterrencamping Le Port u in een groene omgeving aan de Loire à Vélo-fietsroute, aan de rand van de rivier de Loire.


Op deze camping met directe toegang tot de rivier en het strand, kunt u een tent treck uitgerust voor 2 personen - zonder gezondheid - met een terras onder luifel huren of uw campers, tenten en caravans installeren op schaduwrijke plaatsen, met mogelijk toegang tot een elektrische aansluiting. Houd er rekening mee dat de camping voordelige tarieven biedt voor fietsers op de Loire à Vélo fietsbaan en een servicegebied voor campers heeft.


Om aangename momenten van nietsdoen en vrije tijd door te brengen met familie of vrienden, biedt de camping een jeu de boules en een speeltuin die uw peuters zal verrukken. De rivier is direct toegankelijk en het strand is de perfecte plek om te genieten van vissen en te wandelen of te kanoën. Fietsliefhebbers zullen niet achterblijven dankzij de vele gemarkeerde paden rondom.

Wat betreft uw maaltijden, vindt u in de directe omgeving, in het midden van de gemeente, bakker, restaurant en andere handel en diverse diensten.


Vanaf deze rustige en vriendelijke camping kunt u meer sportieve activiteiten beoefenen via de omliggende faciliteiten, zoals ULM, karten en paardrijden, en vergeet niet de beroemde Romaanse abdij van Fleury of, iets verder weg, het Karolingische oratorium te bezoeken. van Germigny-des-Prés!

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Trip van een week in de Verdon

Trip van een week in de Verdon

Campings in de buurt

Populairste steden