Een merk easyvoyage

Camping Les Coux

1 beoordelingen 0/5

Les Coux Auvergne - Murat-le-Quaire visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Vulcania ( 29.3 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Coux op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

""

Par amelie le Vri. 19 Feb. 2016

Om koste wat het kost thuis koude en slechte sfeer te voorkomen. Elektriciteit die in volle winter disjunctions grrrr zijn kwartels

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/12

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 34

  • Locations-number-locatif 7


Know-All-About-Camping

De tweesterrencamping Les Coux biedt u een afspraak in Murat-le-Quaire, in het departement Puy-de-Dôme, in de regio Auvergne-Rhône-Alpes, op een rustig en bebost terrein op 10 km van het station van Sancy wintersport en op 800 meter van de rivier de Dordogne die ongetwijfeld liefhebbers van vissen zal verrukken.


Op deze familiecamping bij de rivier, kunt u verblijven in stacaravans met terrassen van 1, 2 of 3 slaapkamers voor 2 tot 6 vakantiegangers en uitgerust voor uw comfort. U kunt uw campers, caravans en tenten ook op schaduwrijke, halfschaduw of zonnige plaatsen installeren, met toegang tot elektriciteit als een betaalde optie.

Merk op dat de camping ook de verhuur van een caravan aanbiedt.


Om u bezig en vermaakt te houden, beschikt de camping over een kinderspeelplaats, een tafeltennistafel en een speelkamer met tafelvoetbal. Tijdens het winterseizoen kunt u ook genieten van een shuttle - stop 100 meter van de camping - waarmee u in alle rust kunt deelnemen aan de skipistes van Sancy.

Eindelijk kunt u ter plaatse verschillende te koop aangeboden drankjes kopen en u kunt tijdens uw verblijf gemakkelijk tanken via de supermarkt op 700 meter van uw vakantieplaats.

Goed om te weten: gratis WiFi op de hele camping!


Ontdek vanaf deze camping op menselijke schaal de vulkanen, meren en watervallen die de reputatie van deze prachtige regio maken, geniet van de kaas zoals de beroemde Saint-Nectaire en mis niet om een dag met familie door te brengen of met vrienden in het dynamische kuuroord La Bourboule!

Campings in de buurt

Populairste steden