Een merk easyvoyage

Camping Les Perce Neige

1 beoordelingen 5/5

Les Perce Neige Auvergne - Saint-Donat visuel 1/3
Les Perce Neige Auvergne - Saint-Donat visuel 2/3
Les Perce Neige Auvergne - Saint-Donat visuel 3/3

Hoogtepunten

Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Perce Neige op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"Een camping VOOR DE VREUGDE VAN HET LEVEN"

Par darch le Zat. 9 Feb. 2013

De camping Les Perce Neige bevindt zich in ... saint donat Ik was in de kampeerauto De receptie op de camping was. Alle mensen zijn erg gastvrij, tot uw beschikking, altijd klaar om u te helpen De animaties waren erg goed.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 47


Know-All-About-Camping

De camping Les Perce Neige is een klein familiebedrijf, rustig en exotisch in het hart van het natuurpark van vulkanen en het park Natura 2000. U verblijft aan de voet van het Sancy-massief in het dorp Saint-Donas op 1050 m hoogte waar nachten zijn cool (plan uw apparatuur dienovereenkomstig).

Het adres heeft 47 plaatsen van 70 tot 225 m² met bomen voor schaduw en elektrische aansluitingen als u verbinding wilt maken. U zult zeker het panoramische uitzicht op het Sancy-massief waarderen. Een toiletgebouw is voor u gereserveerd met warme douches, vaatwassers, wastafels, toiletten en wasmachine.

Bivak-tenten zijn te huur voor daklozen, u kunt 2 nachten of meer verblijven, afhankelijk van uw affiniteit met de plaats. Er is een afvoerservice voor campers, zelfs als u hier niet verblijft.

Op het terrein bieden de eigenaren een supermarkt, een aanbetaling van brood en gebak, koffie, snacks, een internetpunt, fietsverhuur en documentatie om uw dagtochten voor te bereiden. Een paar kilometer vindt u winkels maar vooral markten in de omliggende dorpen.

Kinderen brengen hun dag door op de voor hen bestemde speeltuin en met familie kun je jeu de boules spelen.

De avondmaaltijden in de kleur van de lokale gastronomie worden soms georganiseerd voor goede momenten van gezelligheid.

De regio is een echte uitnodiging om te reizen. In Saint-Donas ontdekt u een rijk erfgoed uit het verleden als overblijfselen van een abdij. Gemarkeerde paden lopen door het dorp en leiden je naar ongelooflijke uitzichten op de hoogten. Watervallen en beekjes zullen vissers en natuurliefhebbers verrukken. Op 8 km wacht een natuurlijke duik op u om af te koelen. In 1u10 bereikt u Clermont-Ferrand om de zwarte kathedraal te bezoeken.

Campings in de buurt

Populairste steden