Een merk easyvoyage

Camping Ramberchamp

1 beoordelingen 1/5

Ramberchamp Lotharingen - Gérardmer visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Lac Noir ( 16.6 km ),

    Meer Blanc ( 16.8 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Ramberchamp op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"NOISY"

Par raleusepop06 le Din. 30 Juli 2013

Betreurbaar, luidruchtig. Tot 4 uur 's ochtends klokt het als ezels, het klopt als geiten, het is niet eens menselijk zoals schreeuwen, het rookt en drinkt de hele tijd door stapels blikjes en andere flessen in de bergen te stapelen, het geluid van gebroken glas als bonus. Een groep van 3 jonge mannen gaat weg en een andere van 7 jongens en 3 meisjes arriveert met hun honden en rebellen. Dus zeggen dat er een nachtdienst is en dat je moet klagen bij de bewaker. Wat een bewaker !!!! Oh ja, omdat hij in burgerkleding onopgemerkt blijft om het lawaaierige schot te vangen, kun je het niet vinden! Oefen als argument of er is geen bewaker of hij voert zijn taken niet zo incompetent uit. Mij is verteld: "we gingen naar ze kijken" ah ja en wanneer sinds ik in mijn plaats bleef terwijl ik wachtte om hen te zien ingrijpen met deze respectloze. Niet ingrijpend op het veld (omdat ze erg warm moeten zijn), waarom zou u ze dan niet de dag na het feit van hun onmiddellijke vertrek voor hinderlijke nacht betekenen? De prijs is niet gerelateerd omdat de service niet is voltooid en er geen commercieel gebaar ter compensatie is. Het ligt aan de rand van het meer dat prachtig is. Dankzij Lake, het enige voordeel. Ik raad het niet aan.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 04/04

  • Sluitingsdatum: 29/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 170

  • Locations-number-locatif 15


Know-All-About-Camping

In de regio Grand Est, in het departement Vogezen, zal de tweesterrencamping van Ramberchamp u ontmoeten in Gérardmer, op 1 km van het stadscentrum, op zijn groene grond op 666 meter boven zeeniveau en gelegen in een bergachtige omgeving , aan de rand van het meer van de gemeente.


Op deze camping met directe toegang tot het meer, kunt u verblijven in stacaravans met tv en een gemeubileerd terras, appartementen of studio's, volledig uitgerust en geschikt voor maximaal 2 tot 6 personen. Zijn ook bedoeld om uw tenten, caravans en campers, afgebakende plaatsen, halfschaduw of schaduw, te ontvangen met toegang tot elektriciteit via een supplement. Houd er rekening mee dat er een servicegebied voor campers aanwezig is op de camping.


Op sport- en vrijetijdsniveau is er een speeltuin voor uw peuters, een tafeltennistafel, een gigantisch schaakspel en een biljart-golfbaan.

Bovendien, het meer direct toegankelijk, oefent u de drang om te zwemmen, vissen en watersporten van alle soorten (duiken, zeilen, kanoën, etc.).

Van half april tot half september kunt u ook genieten van de restaurant-bar van de camping, de Resto-vite, wiens pizza's worden aanbevolen, en tijdens de twee maanden van het hoogseizoen, naast een voedselpunt, drankjes en ijs te koop en een tv-kamer.


Van deze familiecamping tot het vriendelijke welkom, investeer de stad in zijn casino en bowlen, geniet van de geneugten van wandelen rond het meer of op het pad dat leidt naar het observatorium van Merelle om het panorama te bewonderen dat ' biedt u, en, voor degenen die van fietsen houden, ga dan naar de Grosse Pierre-pas!

Campings in de buurt

Populairste steden