Camping La Chaumière

La Chaumière Lotharingen - Xonrupt-Longemer visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Lac Noir ( 13.7 km ),

    Meer Blanc ( 13.8 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Chaumière op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

De camping Le Chaumière is comfortabel geïnstalleerd aan de oevers van het meer van Longemer. Een ideale omgeving om te genieten van het bos en het heldere water dat u vanaf de terrassen kunt bewonderen. De stad Gerardmer ligt op een paar kilometer afstand, het is een juweel om toeristische activiteiten te vullen.

U hebt de keuze tussen 3 soorten verhuren voor uw verblijf. Er zijn 3 gites die tot 11 vakantiegangers verwelkomen. Ze hebben minstens 3 kamers en zijn van alle comfort voorzien, sommige met een spa. U zult vanuit elk huis genieten van het uitzicht op de toppen. De chalets zijn uitgerust voor 2, 3 of 4 personen op 25 tot 35 m². Elke kamer heeft een terras om te genieten van de frisse lucht van de Vogezen. Voor 2 personen zijn er stacaravans gelegen in een rustige hoogte.

Serviceniveau is er wifi, een speeltuin voor kinderen, een aanbetaling van brood en gebak, de verkoop van drankjes en ijs, wasgoed, enz ...

Een van de sterke punten is de directe privétoegang tot het meer op een ruimte uitgerust met spelletjes voor kinderen. Alleen kampeerders hebben toegang tot deze ruimte. Het andere pluspunt is het uitzicht op het meer en de omgeving.

In de omgeving kunt u genieten van wandelingen en trektochten om de wegruggen, meren en watervallen te ontdekken. Er zijn 3 meren in de omgeving met veel wateractiviteiten zoals kanoën, vissen, zwemmen, de rivierboot (in Gérardmer), de waterfiets ... mis het paardrijden niet, als het mooi weer is, avonturenpark, paragliding, zomerrodelen en mountainbiken.

Lokaal erfgoed is rijk, textiel, hout, gastronomie staan in de schijnwerpers in musea en ambachtslieden. De nabijheid van Géradmer (10 min) is een echte toeristische troef.

Campings in de buurt

Populairste steden