Een merk easyvoyage

Camping Al Yag

Camping Al Yag Sicilië - Acireale visuel 1/3
Camping Al Yag Sicilië - Acireale visuel 2/3
Camping Al Yag Sicilië - Acireale visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    jacuzzi

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Al Yag op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/06

  • Sluitingsdatum: 15/09


Know-All-About-Camping

Camping Al Yag ligt aan zee in de provincie Catania op Sicilië. De bevoorrechte omgeving en ontspannen sfeer zullen het hele gezin verrukken

Camping aan het strand met zwembad in Sicilië

Camping Al Yag zal de ideale vakantiebestemming zijn voor diegenen die willen genieten van de geneugten van zwemmen tijdens hun verblijf op Sicilië. Camping Al Yag nodigt zijn gasten inderdaad uit om te genieten van de aanwezigheid van een buitenzwembad in de omheining. In dit verfrissende zwembad kunt u ontspannen, maar ook zwemmen dankzij het royale oppervlak. Met de ligstoelen rondom het zwembad kunnen vakantiegangers aangename momenten van ontspanning doorbrengen, genietend van de zon of de schaduw van een parasol. De ontspanning is op het rendez-vous omdat Camping Al Yag met het buitenzwembad een bubbelbad heeft. Dit laatste zal vakantiegangers verrukken die op elk moment van de dag ongelooflijke momenten van ontspanning willen doorbrengen.

Kamperen met je voeten in het water op Sicilië

Camping Al Yag nodigt vakantiegangers uit om te genieten van een bevoorrechte locatie aan zee aan de prachtige Siciliaanse kustlijn. Vanaf de camping zullen liefhebbers van nietsdoen veel plezier hebben om direct een charmant strand te bereiken, ideaal om te loungen en te genieten van een idyllische omgeving. De zee, meer verfrissend dan ooit, zal echt geluk brengen aan vakantiegangers die de kans krijgen om ervan te genieten tijdens hun verblijf op Camping Al Yag

Kamperen in de buurt van Catania

Camping Al Yag ligt in de provincie Catania, zodat vakantiegangers kunnen vertrekken om het te ontdekken. Catania ligt aan de voet van de vulkaan Etna en halverwege tussen Messina en Syracuse. Het biedt een grote verscheidenheid aan landschappen, geconcentreerd op één locatie. Het barokke historische centrum staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en zal bezoekers verbazen.

Campings in de buurt

Populairste steden