Een merk easyvoyage

Camping Mokambo

Camping Mokambo Sicilië - Mascali visuel 1/3
Camping Mokambo Sicilië - Mascali visuel 2/3
Camping Mokambo Sicilië - Mascali visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Mokambo op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 8

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Mokambo ligt in Sicilië in de provincie Catania, aan de voet van de Etna.

Kamperen op het strand in Sicilië

Vakanties op Sicilië beloven uitzonderlijk te worden op Camping Mokambo. Inderdaad, het hele gezin zal blij zijn om te genieten van een onmiddellijke nabijheid van de kust.Dit prachtige strand nodigt u uit om te genieten van een prachtig blauw water. Op het strand zijn parasols, ligstoelen, kleedkamers, douches en zelfs een bar. Liefhebbers van nietsdoen zullen dit fijne grindstrand waarderen dat zich koestert in de zon van Sicilië of in de schaduw van een paraplu. Het feit dat het strand geleidelijk in zee duikt, zorgt ervoor dat kinderen veilig plezier kunnen hebben. Zonnebaden en zwemmen zijn op de ontmoetingsplaats op Camping Mokambo, allemaal in een bevoorrechte omgeving.

Kamperen met restaurant in Sicilië

Camping Mokambo biedt vakantiegangers een restaurant en een pizzeria. In de binnenhal of op het terras kan iedereen genieten van een verscheidenheid aan vis- en vleesspecialiteiten. Heerlijke pizza's bereid in een houtoven zullen ook worden voorgesteld en het zal zelfs mogelijk zijn om ze op hun camping te laten proeven.

Bungalowverhuur op Sicilië

Vakantiegangers die met maximaal comfort van hun verblijf op Sicilië willen genieten, zullen niet aarzelen om een van de door Camping Mokambo voorgestelde bungalows te huren. Deze accommodaties bevinden zich in een schaduwrijk gebied en zijn geschikt voor 2 tot 5 personen. In deze bungalows vinden vakantiegangers een kitchenette, een badkamer, een overdekt terras en alle benodigde apparatuur voor een zeer comfortabel verblijf.

Meer traditionele kampeerliefhebbers zullen genieten van een locatie op vlak en groen terrein. Dankzij de bevoorrechte locatie van Camping Mokambo kunnen kampeerders genieten van een uitzonderlijk uitzicht op de Etna en de hellingen.

Campings in de buurt

Populairste steden