Een merk easyvoyage

Camping Alba Village

Alba

 - 

Piëmont
Alba Village Piëmont - Alba visuel 1/9
Alba Village Piëmont - Alba visuel 2/9
Alba Village Piëmont - Alba visuel 3/9
Alba Village Piëmont - Alba visuel 4/9
Alba Village Piëmont - Alba visuel 5/9
Alba Village Piëmont - Alba visuel 6/9
Alba Village Piëmont - Alba visuel 7/9
Alba Village Piëmont - Alba visuel 8/9
Alba Village Piëmont - Alba visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Alba Village op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Alba Village ligt in Italië en nodigt uit om te genieten van een ontspannen omgeving.

Op de camping kunnen vakantiegangers genieten van een buitenzwembad, vergezeld van een peuterbad waarvan het ondiepe water ervoor zorgt dat de kleintjes zich in alle veiligheid kunnen vermaken. Een speeltuin is ook beschikbaar voor kinderen die plezier kunnen hebben en vrienden kunnen maken. Natuurliefhebbers die de omgeving willen ontdekken, kunnen profiteren van de fietsverhuurservice om de paden te volgen en zo te worden meegesleept door de schoonheid van de omliggende natuurlijke omgeving. Op de camping hebben vakantiegangers toegang tot een wifi-verbinding. Veel vakantiegangers die tijdens hun verblijf niet willen koken en gewoon willen genieten van de vakantie, bieden de camping Alba Village een cateringservice waarmee u verleid kunt worden door Italiaanse specialiteiten. Voor degenen die een originele ervaring willen maken, kunnen ze op truffeltochten gaan of een Vespa huren.

De campinghotel-service biedt standaardkamers met eigen badkamer en parkeerplaats. Deze kamers zijn 17 m² groot. Studio kamers zijn beschikbaar met een kleine keuken, met een oppervlakte van 17m². Complete appartementen kunnen ook worden gehuurd met keuken en badkamer, met een oppervlakte van 24m². Voor degenen die comfort in de natuur willen, kunnen ze een stacaravan huren met keuken, badkamer, parkeerplaats en overdekt terras.

De camping ligt in Alba, Italië, en vakantiegangers kunnen het historische centrum bezoeken, evenals de kathedraal van San Lorenzo, de kerk van Magdalena, de kerk van San Domenico. De historische en culturele bezienswaardigheden zijn talrijk en de vakantiegangers zullen zo een rijke erfenis kunnen ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden