Een merk easyvoyage

Camping International Le Fonti

International Le Fonti Piëmont - Agliano Terme visuel 1/3
International Le Fonti Piëmont - Agliano Terme visuel 2/3
International Le Fonti Piëmont - Agliano Terme visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    jacuzzi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping International Le Fonti op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 30/03

  • Sluitingsdatum: 27/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 11

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping International Le Fonti ligt op een schilderachtige plek in Piemonte. De groene omgeving en de kwaliteitsservices zullen het hele gezin verrukken. De meer atletische zal toegang hebben tot vele activiteiten in een bevoorrechte omgeving in de buurt.

Familiecamping in Piemonte met zwembad

Camping International Le Fonti biedt vakantiegangers de mogelijkheid om wat tijd door te brengen op het terrein dankzij de aanwezigheid van een groot buitenzwembad. Dit ruime zwembad is ideaal om te zwemmen en te ontspannen onder de milde zon van Piemonte. Aerobics- en hydrobike-lessen worden gegeven door dynamisch personeel. Ondertussen zullen de kleinere kinderen zich vermaken in het voor hen bestemde kinderbad. Vakantiegangers die willen ontspannen, kunnen genieten van de aanwezigheid van een hot tub. Het solarium dat bij het zwembad hoort, is perfect om op aangename ligstoelen te loungen en heerlijk te zonnebaden.

Wellnessvakanties in Piemonte Italië

Voor vakantiegangers die een ontspannen vakantie in Italië willen doorbrengen, is Camping International Le Fonti de ideale plek. Deze laatste biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van massageservices die momenten van puur geluk zullen garanderen. Na een drukke dag vol activiteiten, gaat er niets boven genieten van de behandelingen en massages door deskundige handen op Camping International Le Fonti. Sunset meditatiesessies worden ook aangeboden in de zomer, evenals mindfulness workshops.

Huur een houten bungalow in Piemonte

Op de internationale camping Le Fonti is een klein groen en schaduwrijk dorp aanwezig met houten huizen, ideaal voor een comfortabel verblijf met een stel of gezin. Er worden verschillende modellen voorgesteld om aan te passen aan alle behoeften.

Campings in de buurt

Populairste steden