Een merk easyvoyage

Camping Baia Paradiso

Camping Baia Paradiso Sardinië - Badesi visuel 1/3
Camping Baia Paradiso Sardinië - Badesi visuel 2/3
Camping Baia Paradiso Sardinië - Badesi visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Baia Paradiso op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 24/05

  • Sluitingsdatum: 27/09


Know-All-About-Camping

Ga voor een geslaagde kampeervakantie op Sardinië naar Camping Baia Paradiso. Deze familiecamping biedt diensten aangepast aan jong en oud, allemaal in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving aan de kust van Sardinië.

Camping met zwembad aan de kust van Sardinië

Om het meeste uit uw kampeervakantie op Sardinië te halen, gaat er niets boven genieten van het plezier van zwemmen naar believen. Op het terrein van Camping Baia Paradiso zullen vakantiegangers met veel plezier kunnen genieten van de aanwezigheid van een zwembad waar het hele gezin een geweldige tijd kan hebben. Een groot zwembad van 10 m bij 20 m is aanwezig en dit wordt vergezeld door een zwembad van 6 m bij 12 m. Met deze buitenzwembaden kunnen vakantiegangers enkele verfrissende en leuke momenten doorbrengen in een groene en ontspannen omgeving. Het groene grasveld rondom de zwembaden is ideaal om te loungen en een geweldige tijd te hebben.

Familie camping in Sardinië voeten in het water

Door te verblijven op Camping Baia Paradiso kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie in Badesi. Dit toeristenoord ligt tussen Castelsardo en het maritieme centrum van Isola Rossa. Tijdens een verblijf in Badesi kunnen liefhebbers van de zee genieten van de schoonheid van de stranden, waaronder die van Li Junchi, een van de mooiste op Sardinië. Dit zandstrand is ongeveer 8 km lang en bestaat uit fijn zand dat zich in kristalhelder water stort. Elk jaar is dit strand de ontmoetingsplaats voor alle liefhebbers van wateractiviteiten zoals surfen, windsurfen en kitesurfen. Competities op hoog niveau worden georganiseerd in een zeer goede sfeer.

Vanaf camping Baia Paradiso in Badesi hebben vakantiegangers de mogelijkheid om de spectaculaire Costa Rossa te bereiken, die op slechts 5 km afstand ligt. Dit deel van de kustlijn staat bekend om zijn prachtige stranden en baaien, evenals voor de schaduwrijke rotsen van roze en rood en waarvan de vreemde vormen zijn gevormd door de wind. Natuurliefhebbers zullen blij zijn om prachtige fjorden en natuurlijke poelen te ontdekken, allemaal gesublimeerd door weelderige mediterrane vegetatie.

Campings in de buurt

Populairste steden