Een merk easyvoyage

Camping Siniscola : De gids 9 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Siniscola : De gids - 2 campings à comparer

Camping Selema Sardinië - Siniscola visuel 1/3
Camping Selema Sardinië - Siniscola visuel 2/3
Camping Selema Sardinië - Siniscola visuel 3/3
Camping Selema Sardinië - Siniscola visuel 1/3
Camping Selema Sardinië - Siniscola visuel 2/3
Camping Selema Sardinië - Siniscola visuel 3/3

Toegang zee Toegang rivier Wifi Restaurant Jacuzzi

Camping Selema ligt op een bevoorrechte locatie op het prachtige eiland Sardinië in Italië. Kamperen in de natuur met zwembad op Sardinië Tijdens hun verblijf op Camping Selema zullen vakantiegangers naar believen genieten van een verfrissende duik dankzij het gereserveerde zwembad. In een omgeving met weelderige vegetatie, niets beter dan een duik nemen en ontspannen voor een geslaagde vakantie op Sardinië. Door de enorme omvang van het zwembad en de originele vorm kunnen vakantiegangers geweldige momenten van spelen, zwemmen en ontspanning doorbrengen. Rondom het zwembad is het heel aangenaam om van de rustige omgeving te genieten en te genieten van de milde zon van Sardinië of een dutje te doen in de schaduw van een boom. Kinderen zullen graag hun vakantie doorbrengen op Camping Selema. De laatste biedt hen een speeltuin waarmee de jongsten kunnen spelen en nieuwe vrienden kunnen maken. Sportliefhebbers kunnen altijd op de camping tennissen en voetballen. Met een fietsverhuur kunt u de omgeving verkennen en genieten van de natuurlijke omgeving. Niet ver van Camping Selema kunnen vakantiegangers paardrijden of genieten van de nabijheid van de zee voor verschillende watersporten en mini-cruises. Huur een bungalow in Sardinië Er gaat niets boven het huren van een bungalow op Sardinië voor een comfortabele en ontspannen vakantie. Camping Selema biedt vakantiegangers de mogelijkheid om een van de functionele bungalows te huren die geschikt zijn voor zowel koppels als gezinnen. Deze bungalows hebben een kitchenette, een badkamer en een terras om momenten van gezelligheid te delen. Om te genieten van het plezier van kamperen in het comfort van het huis, is het ook mogelijk om te verblijven in een van de stacaravans die door Camping Selema te huur worden aangeboden.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 15 km à Siniscola

Camping Pedra Cupa - Sardinië - Budoni visuel 1/4
Camping Pedra Cupa - Sardinië - Budoni visuel 2/4
Camping Pedra Cupa - Sardinië - Budoni visuel 3/4
Camping Pedra Cupa - Sardinië - Budoni visuel 4/4
Budoni

-

Sardinië
Camping Pedra Cupa - Sardinië - Budoni visuel 1/4
Camping Pedra Cupa - Sardinië - Budoni visuel 2/4
Camping Pedra Cupa - Sardinië - Budoni visuel 3/4
Camping Pedra Cupa - Sardinië - Budoni visuel 4/4

Toegang zee Kinderclub Wifi Restaurant

Camping Pedra - Cupa nodigt u uit voor een uitzonderlijk verblijf aan de rand van het water in een echt paradijs op Sardinië. Droom kampeervakanties aan zee op Sardinië Tijdens hun verblijf op Camping Pedra - Cupa kunnen vakantiegangers met plezier genieten van de bevoorrechte locatie van deze laatste. Camping Pedra - Cupa biedt een droomvakantie aan de rand van het prachtige strand van Cala di Budoni. Dit uitzonderlijke strand biedt maar liefst 4 km fijn wit zand dat zich in kristalhelder water stort. Dit strand is een van de mooiste plekken in Sardinië en strekt zich uit van Punta Li Cucutti tot Punta Porto Ainu. Het strand van Cala di Budoni is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit, zodat iedereen een geweldige vakantie op Sardinië kan doorbrengen. De amateurs van wateractiviteiten zullen ook worden overwonnen, omdat ze de mogelijkheid hebben om te windsurfen, snorkelen of zelfs duiken. Terwijl de ouders zich zullen koesteren in het hete zand, zullen de kinderen plezier beleven als een gek. Kamperen aan het water in Sardinië met zwembad Naast een bevoorrechte locatie aan zee, biedt Camping Pedra - Cupa zijn gasten de mogelijkheid te genieten van de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad in de behuizing. Dit prachtige buitenzwembad is ideaal voor momenten van ontspanning en rust. In het ondiepe zwembad kunnen ook jongere kinderen zwemmen en plezier maken. Omdat het zwembad grenst aan de bar en de sportvelden, kunnen vakantiegangers een drukke dag doorbrengen op Camping Pedra - Cupa. Huur een stacaravan aan de waterkant in Sardinië Camping Pedra - Cupa nodigt zijn gasten uit om een comfortabel verblijf thuis door te brengen in een droomomgeving. Tussen zee en groen worden huuraccommodaties aangeboden die modern, functioneel en volledig uitgerust zijn, allemaal in het hart van een schaduwrijk bosje van eucalyptus. Deze stacaravans zijn geschikt voor maximaal 6 personen in onvergelijkbaar comfort dicht bij de zee.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Siniscola

clique

Campingplatz in weniger als 20 km à Siniscola

Camping Cala Ginepro Sardinië - Orosei visuel 1/3
Camping Cala Ginepro Sardinië - Orosei visuel 2/3
Camping Cala Ginepro Sardinië - Orosei visuel 3/3
Orosei

-

Sardinië
Camping Cala Ginepro Sardinië - Orosei visuel 1/3
Camping Cala Ginepro Sardinië - Orosei visuel 2/3
Camping Cala Ginepro Sardinië - Orosei visuel 3/3

Toegang zee Wifi Restaurant

Camping Cala Ginepro nodigt vakantiegangers uit om te verblijven in een volledig uitgeruste bungalow in een bevoorrechte omgeving midden in de natuur op Sardinië. Kamperen in de natuur in de buurt van de zee op Sardinië Camping Cala Ginepro nodigt vakantiegangers uit om in een uitzonderlijke omgeving te verblijven. Dit laatste maakt inderdaad deel uit van de plaats van gemeenschapsbelang Berchidda-Bidderosa. Deze site is een ruimte gewijd aan het behoud van de biodiversiteit en maakt deel uit van het ecologische netwerk van Natura 2000. Niet minder dan 2639 hectare zijn verdeeld over de gemeenten Siniscola en Orosei. In de omgeving van de camping kunnen vakantiegangers de duinen en het voorgebergte van Capo Comino bewonderen, evenals de stranden en wetlands van Berchidda, Biderrosa en Sa Curcurica. Tegenover de camping nodigen de stranden en duinen u uit om uitzonderlijke momenten in een bevoorrechte omgeving door te brengen. Tijdens hun verblijf op Camping Cala Ginepro kunnen vakantiegangers genieten van ongerepte natuur en een adembenemend uitzicht dat veel herinneringen in gedachten zal houden. Familiecamping met entertainment op Sardinië Tijdens hun zomervakantie op Camping Cala Ginepro kunnen vakantiegangers genieten van amusementsprogramma's aangeboden door een dynamisch team. Om aan alle wensen te voldoen, biedt Camping Cala Ginepro een breed scala aan activiteiten aangepast aan alle leeftijden. Kinderen en ouders kunnen zich tijdens hun verblijf ontspannen en vermaken. Dagelijks kunnen diegenen die wensen tonische ochtenden doorbrengen door deel te nemen aan spierontwaakingssessies, wateraerobics en kanotochten. Kinderen zullen genieten van picknicks en spelletjes op het strand. 'S Middags zullen atleten de deelname aan verschillende toernooien niet missen die geweldige momenten van plezier en gezelligheid beloven. Gedurende deze tijd zullen de kinderen deelnemen aan leuke activiteiten met tekenen, lezen, ecologische wandeling en educatief pad. De avonden beloven ook kleurrijk te zijn in het Cala Ginepro Camp dankzij avondshows, cabaretavonden, concerten en andere thema-avonden.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 25 km à Siniscola

Camping San Teodoro La Cinta Sardinië - San Teodoro visuel 1/2
Camping San Teodoro La Cinta Sardinië - San Teodoro visuel 2/2
San Teodoro

-

Sardinië
Camping San Teodoro La Cinta Sardinië - San Teodoro visuel 1/2
Camping San Teodoro La Cinta Sardinië - San Teodoro visuel 2/2

Toegang zee Wifi Restaurant

Camping San Teodoro La Cinta ligt aan de kust van Sardinië en nodigt uit om een droomvakantie door te brengen in het water. Kamperen in de buurt van de stranden op Sardinië Voor een droomvakantie op Sardinië gaat er niets boven naar believen naar zee gaan. Dit is het geval op Camping San Teodoro La Cinta, wat uitnodigt om te genieten van een onmiddellijke nabijheid van het strand. Vanaf de camping hebben vakantiegangers directe toegang tot het prachtige strand La Cinta, dat niet minder dan 3 km fijn wit zand biedt. De schoonheid van het strand en de transparantie van het water beloven een droomvakantie in een waar paradijs. Terwijl de kinderen plezier hebben, kunnen liefhebbers van nietsdoen ontspannen en genieten van het bevoorrechte klimaat van Sardinië. Tussen het baden door zal een goede zonnebad onvergelijkbaar geluk brengen. Watersportliefhebbers zullen blij zijn met hun verblijf, want op het strand zijn er scholen voor windsurfen en kitesurfen. Voor momenten van nietsdoen kunnen vakantiegangers ligstoelen, parasols en opblaasbare boten huren. Vanaf het strand van San Teodoro kunnen vakantiegangers andere prachtige stranden bereiken, zoals Isuledda, Lu Impostu, Ambra Bay, Coda Cavallo en Girgolu Bay. Huur een bungalow aan het strand in Sardinië Camping San Teodoro La Cinta biedt een droomvakantie op Sardinië in alle comfort. Het is mogelijk voor diegenen die een van de harde bungalows willen huren, ideaal gelegen aan zee.Deze bungalows hebben een slaapkamer, een badkamer, een keuken en een veranda . Het comfort van het huis ligt op het rendez-vous in een uitzonderlijke omgeving op Sardinië dankzij de bungalows van Camping San Teodoro La Cinta die plaats biedt aan koppels, families en vriendengroepen.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 29 km à Siniscola

Camping Village Calacavallo Sardinië - San Teodoro visuel 1/3
Camping Village Calacavallo Sardinië - San Teodoro visuel 2/3
Camping Village Calacavallo Sardinië - San Teodoro visuel 3/3
San Teodoro

-

Sardinië
Camping Village Calacavallo Sardinië - San Teodoro visuel 1/3
Camping Village Calacavallo Sardinië - San Teodoro visuel 2/3
Camping Village Calacavallo Sardinië - San Teodoro visuel 3/3

Toegang zee Wifi Restaurant Jacuzzi

Camping Village Calacavallo ligt direct aan zee in Sardinië en biedt een uitzonderlijke omgeving en hoogwaardige services. Kamperen voeten in het water in Sardinië Vakantiegangers die het meeste uit hun verblijf op Sardinië willen halen, zullen gecharmeerd zijn door de bevoorrechte locatie van Camping Village Calacavallo. De laatste geeft direct op een prachtig strand, waardoor het hele gezin toegang heeft tot de geneugten van zwemmen in een mediterrane, steeds verfrissend en mooi. Dit prachtige strand ligt in de baai van Capo Coda, een echt natuurpark aan zee en natuurliefhebbers zullen genieten van adembenemende landschappen. Tussen het zwemmen door kunnen vakantiegangers zonnebaden op het warme zand. Deze bevoorrechte nabijheid van de zee maakt het ook mogelijk voor diegenen die verschillende wateractiviteiten willen beoefenen. Visliefhebbers zullen natuurlijk in het paradijs zijn, omdat ze hun passie kunnen uitleven in een zee rijk aan vis. Liefhebbers van de zee gaan zeker duiken en bewonder het ongelooflijke landschap tijdens onderwater excursies. Verschillende snorkelroutes stellen je ook in staat om sommige plaatsen te bereiken die alleen vanaf de zee toegankelijk zijn, maar ook vakantiegangers kunnen windsurfen. Camping met zwembad aan de kust in Sardinië Op het terrein van Camping Village Calacavallo is voor het plezier van vakantiegangers een groot buitenzwembad aanwezig. Dit zwembad staat garant voor vele momenten van plezier tussen ontspanning en spelletjes. Zodat jonge kinderen ook kunnen genieten van de geneugten van zwemmen, is er een klein zwembad voor hen aanwezig. Ontspannende vakantiegangers zullen de beschikbare whirlpool waarderen. Het nietsdoen zal op de ontmoetingsplaats zijn aangezien een solarium met ligstoelen aanwezig is bij het zwembad. Huur een bungalow op het strand in Sardinië Tijdens hun verblijf op Camping Village Calacavallo kunnen vakantiegangers kiezen voor absoluut comfort dankzij de aanwezigheid van bungalows die te huur zijn. Deze accommodaties hebben een ingerichte kitchenette, een badkamer en een terras.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 31 km à Siniscola

Tavolara Sardinië - Loiri Porto San Paolo visuel 1/1
Loiri Porto San Paolo

-

Sardinië
Tavolara Sardinië - Loiri Porto San Paolo visuel 1/1

Zee < 1 km Wifi Restaurant

Camping Tavolara is een familiecamping op een steenworp afstand van de zee in Sardinië. Hoogwaardige diensten en een uitzonderlijke omgeving staan garant voor een onvergetelijk verblijf. Camping aan zee in Sardinië Om optimaal te genieten van uw verblijf in Sardinië, gaat er niets boven een camping op een steenworp afstand van de zee. Vanaf Camping Tavolara kunnen vakantiegangers het strand van Porto Taverna bereiken, een echte natuurlijke schat op slechts 500 m afstand. Deze prachtige baai van wit zand, 700 meter lang, nodigt uit tot een duik in het heldere turquoise water. Dit droomstrand staat bekend om zijn uitzonderlijke panoramische uitzichten en garandeert vakantiegangers een onvergetelijk verblijf in een idyllische omgeving. Camping Tavolara biedt een pendeldienst zodat gasten het strand gemakkelijk kunnen bereiken. De nabijheid van het prachtige strand van Porto Taverna geeft vakantiegangers de kans om te genieten van een aantal mooie wandelingen, net als de nabijgelegen lagune die een thuis is voor een verscheidenheid aan wilde dieren, waaronder roze flamingo's afhankelijk van de tijd van het jaar. Camping met restaurant in Sardinië Op Camping Tavolara kunnen vakantiegangers genieten van hun verblijf in Sardinië onder het genot van smakelijke gerechten die worden aangeboden door het restaurant ter plaatse. In een gezellige omgeving kan het hele gezin genieten van zowel toeristische menu's als lokale specialiteiten. Om lekker eten nog meer te waarderen, gaat er niets boven eten in een bevoorrechte omgeving. In het restaurant van Camping Tavolara kunnen vakantiegangers plaatsnemen in een prachtige groene tuin en heerlijke pizza's en focaccia's bestellen, bereid in een houtoven. Regelmatig kunnen gasten genieten van thema-avonden met goede muziek. Kampeervakantie met kinderen in Sardinië Voor een geslaagde gezinsvakantie in Sardinië moeten kinderen zich zo veel mogelijk kunnen vermaken als ze willen. Camping Tavolara biedt jongere kinderen de kans om deel te nemen aan de kinderclub en een breed scala aan activiteiten. Oudere kinderen kunnen genieten van spelletjes op het strand, sportactiviteiten en theateravonden.

Zie de camping
Loiri Porto San Paolo

-

Sardinië

Zee < 1 km Wifi Restaurant

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 34 km à Siniscola

Sardinia Cala Gonone Sardinië - Cala Gonone visuel 1/1
Cala Gonone

-

Sardinië
Sardinia Cala Gonone Sardinië - Cala Gonone visuel 1/1

Zee < 1 km Wifi Restaurant

Camping Sardinia Cala Gonone ligt in de Golf van Orosei op Sardinië en nodigt u uit voor een ontspannen verblijf in de weelderige natuur op slechts een steenworp afstand van de stranden. Natuurcamping in Sardinië met zwembad Vakantiegangers die dromen van vrede en rust zullen meer dan overwonnen worden door de ontspannen omgeving van Camping Sardinië Cala Gonone. Dit laatste biedt vooral zijn klanten de mogelijkheid om te genieten van een badzone die het geluk van alle liefhebbers van nietsdoen zal opvullen. Een mooi en groot zwembad is aanwezig, ondiep zodat ook de kleinsten kunnen genieten. Dit zwembad is ideaal om af te koelen en te genieten van totale ontspanning terwijl u de omliggende landschappen bewondert. Tussen de mediterrane vegetatie en heuvels, is Camping Sardinië Cala Gonone een oase van rust die ten volle van de vakantiegangers kan genieten door lid te worden van het zwembad van deze laatste. In het zwembad is een eiland waarop een majestueuze boom groeit die een gevoel van natuur in het zwembad geeft. Tussen het zwemmen door zullen vakantiegangers genieten van het zonnebaden in de zon of rusten in de schaduw van bomen. Kamperen aan zee in Sardinië Door te verblijven op Camping Sardinië Cala Gonone kunnen vakantiegangers genieten van een toplocatie nabij de stranden. Camping Sardinia Cala Gonone ligt in de prachtige Golf van Orosei en nodigt uit om ongelooflijke landschappen tussen de Middellandse Zee en majestueuze kliffen te bewonderen. In een mum van tijd kunnen vakantiegangers zich bij de stranden aansluiten en bevoorrechte zwemmomenten beleven in kalm en schoon water. Sommige partners van Camping Sardinië Cala Gonone bieden uitrusting en bootverhuur om nog meer te genieten van de geneugten van de zee. Huur een bungalow aan zee in Sardinië Op Camping Sardinië Cala Gonone kunnen stelletjes, families en vriendengroepen kiezen voor een absoluut comfortabel verblijf met de houten bungalows die te huur zijn. Deze accommodaties zijn beschikbaar in verschillende maten, variërend van 2 tot 5 vakantiegangers en hebben allemaal een eigen badkamer, een keuken en een terras.

Zie de camping

U vindt hier 2 campings in Siniscola en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Siniscola geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Sardinië, ontdekt de campings in de omgeving van Siniscola, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Siniscola ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. Als het strand u aantrekt en Sardinië, kunt u een huuraccommodatie boeken in een van de 2 campings in Siniscola aan de kust. De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Siniscola.

Hier is de identiteitskaart van de 2 campings in Siniscola op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.

- 2 campings in de buurt van de zee,







- 1 campings met een zwembad,

.

De prijs van de campings op Siniscola, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Siniscola in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Siniscola te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Siniscola of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Siniscola is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Siniscola : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Siniscola, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Sardinië.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Siniscola gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Siniscola de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 1 campings in Siniscola, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Siniscola:

Camping Amfibie Treks
null avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Siniscola

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Siniscola wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Sardinië, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Siniscola. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Sardinië die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Siniscola.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Siniscola voor uw gezinsvakantie en Sardinië!