Een merk easyvoyage

Camping Belsito

Belsito Toscane - Montecatini Terme visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    jacuzzi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Belsito op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 10

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

In het hart van het Toscaanse platteland kunnen gasten van Camping Belsito genieten van een idyllische omgeving tussen heuvels en olijfbomen. Deze panoramische familiecamping biedt volledig uitgeruste stacaravans voor een comfortabel verblijf.

Toscane camping met panoramisch zwembad

Vakantiegangers die een droomvakantie in Toscane willen doorbrengen, zijn welkom op Camping Belsito. Deze familiecamping in Toscane biedt zijn vakantiegangers de mogelijkheid om een aantal zeer speciale momenten door te brengen in het prachtige panoramische zwembad met een adembenemend uitzicht op het Toscaanse landschap en de omliggende heuvels. Dit zwembad is perfect om te ontspannen terwijl u geniet van een idyllische omgeving. Mensen met beperkte mobiliteit zullen van dit panoramische zwembad kunnen profiteren, aangezien het laatste een helling met een zachte helling heeft. Om uw welzijn nog completer te maken, heeft het panoramische zwembad op Camping Belsito een wellnessruimte met hydromassage, trapsgewijze waterstralen om uw nek te ontspannen, jacuzzi en bubbelbaden. Ligbedden en parasols zijn ook aanwezig rond het zwembad voor liefhebbers van ontspanning die willen zonnebaden en rusten in de schaduw. Een snackbar is aanwezig en nodigt uit om zich op het terras te vestigen voor een drankje of een snack. Een ander zwembad is aanwezig op Camping Belsito, variërend in diepte van 90 cm tot 2,5 m, zodat het hele gezin ervan kan genieten. Bij dit zwembad hoort een zonneterras.

Gastronomische vakantie in Toscane

Wat is beter dan op een camping in Toscane verblijven met een restaurant om te genieten van alle geneugten van de Italiaanse cultuur? Om Italië echt te leren kennen, moet het plezier van de smaakpapillen zeker op het spel staan. De restaurant-pizzeria op Camping Belsito nodigt u uit om in de eetkamer of op het terras te zitten en te genieten van typisch Toscaanse gerechten, evenals verschillende Italiaanse en internationale specialiteiten, allemaal bereid met lokale ingrediënten van zeer hoge kwaliteit. Heerlijke pizza's en focaccia's bereid in de houtoven zijn ook beschikbaar op Camping Belsito.

Campings in de buurt

Populairste steden