Camping Capoliveri : De gids 8 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Capoliveri : De gids - 5 campings à comparer

Le Calanchiole Toscane - Capoliveri visuel 1/2
Le Calanchiole Toscane - Capoliveri visuel 2/2
Le Calanchiole Toscane - Capoliveri visuel 1/2
Le Calanchiole Toscane - Capoliveri visuel 2/2

Zee < 1 km Kinderclub Wifi Restaurant

Camping Le Calanchiole ligt in de provincie Livorno in Toscane en nodigt u uit voor een verblijf in het water dicht bij een zandstrand. Toscane camping met buitenzwembad Tijdens hun verblijf op Camping Le Calanchiole zullen jong en oud absoluut genieten van het plezier van zwemmen naar believen. Camping Le Calanchiole biedt inderdaad een prachtig bovengronds zwembad waarmee ze zeer aangename momenten kunnen doorbrengen in het meest verfrissende water. Er gaat niets boven genieten van het klimaat van Toscane terwijl u een duik neemt in het zwembad van Camping Le Calanchiole voor een onvergetelijke vakantie. Het synthetische gazon rondom het zwembad nodigt u uit om te ontspannen met het gebruik van ligstoelen die afwisselend verfrissend zwemmen en ontspannen zonnebaden zullen afwisselen. Kamperen aan zee in Toscane Wilt u een vakantie doorbrengen in het water in Toscane? Camping Le Calanchiole is hiervoor de ideale plek. Camping Le Calanchiole ligt op een steenworp afstand van een prachtig zandstrand en bereikt de Middellandse Zee in een mum van tijd. Jong en oud zullen dit prachtige zandstrand waarderen, waar het heerlijk uitrusten en plezier maken is. Het strand is zacht glooiend, kinderen kunnen spelen in ondiep water terwijl ouders genieten van ontspannende sessies in een uitzonderlijke omgeving. Huur een stacaravan aan zee in Toscane Op de camping Le Calanchiole kunnen vakantiegangers de keuze maken voor absoluut comfort in de meest totale luxe dankzij de stacaravans die te huur zijn. Deze luxe accommodaties zorgen voor een uitzonderlijk verblijf met familie of vrienden. De energie die de lodges voedt, is afkomstig van hernieuwbare energiebronnen. Het is in het grootste ontwerp dat vakantiegangers kunnen genieten van een rustige en ontspannen natuurlijke omgeving. Ingerichte keuken, badkamer en veranda laten vakantiegangers zich thuis voelen in een bevoorrechte omgeving in Toscane.

Zie de camping
Tenuta delle Ripalte Toscane - Capoliveri visuel 1/9
Tenuta delle Ripalte Toscane - Capoliveri visuel 2/9
Tenuta delle Ripalte Toscane - Capoliveri visuel 3/9
Tenuta delle Ripalte Toscane - Capoliveri visuel 4/9
Tenuta delle Ripalte Toscane - Capoliveri visuel 5/9
Tenuta delle Ripalte Toscane - Capoliveri visuel 6/9
Tenuta delle Ripalte Toscane - Capoliveri visuel 7/9
Tenuta delle Ripalte Toscane - Capoliveri visuel 8/9
Tenuta delle Ripalte Toscane - Capoliveri visuel 9/9
Capoliveri

-

Toscane
Tenuta delle Ripalte Toscane - Capoliveri visuel 1/9
Tenuta delle Ripalte Toscane - Capoliveri visuel 2/9
Tenuta delle Ripalte Toscane - Capoliveri visuel 3/9
Tenuta delle Ripalte Toscane - Capoliveri visuel 4/9
Tenuta delle Ripalte Toscane - Capoliveri visuel 5/9
Tenuta delle Ripalte Toscane - Capoliveri visuel 6/9
Tenuta delle Ripalte Toscane - Capoliveri visuel 7/9
Tenuta delle Ripalte Toscane - Capoliveri visuel 8/9
Tenuta delle Ripalte Toscane - Capoliveri visuel 9/9

Zee < 1 km Wifi

Tenuta delle Ripalte staat synoniem voor luxe, rust en comfort. Dit vakantiedorp is perfect geschikt voor natuurliefhebbers: elk jaar nestelen duizenden meeuwen in deze regio. Dankzij de prachtige omgeving van dit ongerepte natuurgebied is dit vakantiedorp een unieke plek die u zeker moet hebben bezocht. 450 ha pijnbomen, fruitbomen en mediterrane vegetatie, volledig wild en gecultiveerd land tot aan de zee: dit Italiaanse vakantiedorp domineert het eiland

Zie de camping
Camping Lacona Toscane - Capoliveri visuel 1/2
Camping Lacona Toscane - Capoliveri visuel 2/2
Capoliveri

-

Toscane
Camping Lacona Toscane - Capoliveri visuel 1/2
Camping Lacona Toscane - Capoliveri visuel 2/2

Toegang zee Kinderclub Wifi Restaurant

Camping Lacona ligt aan zee op het eiland Elba in de prachtige regio Toscane. Kamperen op het eiland Elba met zwembad De geneugten van zwemmen zullen op de ontmoetingsplaats op Camping Lacona zijn dankzij het prachtige zwembad dat ter beschikking wordt gesteld aan de vakantiegangers. Inderdaad, een prachtig zwembad met een zeer royaal oppervlak is aanwezig en zal momenten van puur plezier garanderen voor het hele gezin. Er gaat niets boven het nemen van een duik in verfrissend water om volledig te genieten van uw vakantie in Toscane. Een andere manier om van het bevoorrechte klimaat van Toscane te genieten, is natuurlijk om te zonnebaden op de ligstoelen rond het zwembad. Degenen die liever ontspannen in de schaduw kunnen genieten van de parasols bij de ligstoelen. Kamperen in Toscane aan zee Door te verblijven op Camping Lacona op het eiland Elba, kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie aan zee. Dicht bij de camping kan het hele gezin het kiezelstrand van Margidore bereiken slechts 100 meter. Dit strand is erg rustig en het water is veilig voor de stroming, wat ideaal is om te genieten van familiezwemmen met zijn kinderen. Offshore zullen de rotsachtige bodems uitstekende plaatsen zijn om te duiken. Iets verder weg, op slechts 400 m van Camping Lacona, kunnen vakantiegangers het strand van Lacona bereiken. Deze laatste biedt maar liefst 1 km zand, veel toeristische voorzieningen en de mogelijkheid om verschillende watersporten te beoefenen. Cottage verhuur op het eiland Elba in Toscane Alle gemakken van thuis zijn te vinden op Camping Lacona. Laatstgenoemde biedt zijn vakantiegangers de mogelijkheid om volledig uitgeruste huisjes te huren voor 2 tot 5 personen. Er worden verschillende modellen voorgesteld, die allemaal garant staan voor een comfortabel verblijf in een uitzonderlijke omgeving in Toscane.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Capoliveri

clique
Lacona Pineta Toscane - Capoliveri visuel 1/4
Lacona Pineta Toscane - Capoliveri visuel 2/4
Lacona Pineta Toscane - Capoliveri visuel 3/4
Lacona Pineta Toscane - Capoliveri visuel 4/4
Capoliveri

-

Toscane
Lacona Pineta Toscane - Capoliveri visuel 1/4
Lacona Pineta Toscane - Capoliveri visuel 2/4
Lacona Pineta Toscane - Capoliveri visuel 3/4
Lacona Pineta Toscane - Capoliveri visuel 4/4

Zee < 1 km Wifi Restaurant Jacuzzi

Diensten van hoge kwaliteit, een idyllische omgeving en een bevoorrechte nabijheid van de zee, dit biedt Camping Lacona Pineta op het eiland Elba in Toscane. Kamperen op het eiland Elba met waterpark Een luxe vakantie op het eiland Elba wacht op degenen die de keuze hebben gemaakt om op Camping Lacona Pineta te verblijven. Deze familiecamping in Toscane biedt zijn gasten in een bevoorrechte omgeving de mogelijkheid te genieten van de aanwezigheid van een prachtig watergebied. Een groot buitenzwembad is aanwezig. Het gaat van lichtblauw naar transparant en heeft verschillende diepten, zodat het hele gezin kan genieten van heerlijke badmomenten. Zodat iedereen zo stil mogelijk is, is een badmeester aanwezig en zorgt voor de veiligheid van zwemmers. Gedurende de dag kan het hele gezin onvergetelijke momenten doorbrengen tussen ontspanning en plezier. 'S Avonds vindt entertainment zoals diners en shows plaats naast het prachtig verlichte zwembad. Een zwemgedeelte speciaal voor kinderen is ook aanwezig en heeft champignonsproeiers en andere waterspelen en fonteinen. De ligstoelen op het solarium zijn perfect om te ontspannen. Kamperen op het eiland Elba nabij de zee Op een steenworp afstand van Camping Lacona Pineta kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen en ontspannen in een majestueuze omgeving. Het strand van Lacona nodigt u uit om hele dagen door te brengen in een ansichtkaartlandschap. Dit beroemde zandstrand is ideaal voor gezinnen, omdat kinderen zich kunnen vermaken in het zand en kunnen genieten van een zeer ondiepe kust. Andere beroemde stranden zullen ook beschikbaar zijn rondom Camping Lacona Pineta. Huur een bungalow aan zee op het eiland Elba Camping Lacona Pineta, het zal mogelijk zijn om te genieten van totaal comfort om te delen met familie of vrienden dankzij bungalows die te huur zijn en geschikt zijn voor 2 tot 6 personen.

Zie de camping
Casa dei Prati Toscane - Capoliveri visuel 1/1
Capoliveri

-

Toscane
Casa dei Prati Toscane - Capoliveri visuel 1/1

Zee < 1 km Wifi Jacuzzi

Camping Casa dei Prati ligt op het eiland Elba, in een idyllische omgeving op een steenworp afstand van de zee.Deze 3-sterren familiecamping is perfect voor een droomvakantie in Toscane. Toscane camping met zwembad en jacuzzi Tijdens hun verblijf op Camping Casa dei Prati kunnen gasten van deze laatste met veel plezier genieten van de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad. Dit mooie buitenzwembad is gezinsvriendelijk en verfrissend en wordt omgeven door groen en zal prachtig trouwen met het klimaat van Toscane. Tijdens warme zomerdagen zullen vakantiegangers genieten van een duik in het koele water en vervolgens gaan zonnebaden in de schaduw van een parasol op een van de beschikbare stoelen. Ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen plezier hebben en dus kan iedereen van hun droomvakantie genieten. Ontspanning zal op het rendez-vous zijn voor degenen die het plezier hebben om te genieten van de jacuzzi in de buitenlucht die bij het zwembad hoort. Deze hot tub is ideaal om de spieren te ontspannen en elke vorm van stress te vergeten. Vakantiegangers die plezier willen hebben, kunnen deelnemen aan hydrobike-sessies in het zwembad van de camping. Familiecamping in Toscane Camping Casa dei Prati zal de ideale plek zijn voor een aangename vakantie met het gezin. Hiervoor gaat er niets boven het bieden van kinderen met verschillende leuke apparatuur waarmee ze zich als een gek kunnen vermaken. Een mooie buitenspeeltuin is aanwezig op Camping Casa dei Prati en heeft een glijbaan, schommels en andere leuke spelletjes, allemaal op een grasveld. Een ping-pong hoek is ook aanwezig voor het plezier van jong en oud. Huur een bungalow in de provincie Livorno in Toscane Op Camping Casa dei Prati, in de schaduw van eucalyptus, zijn leuke bungalows te huur. Ideaal voor een vakantie met het gezin, deze alle comfort hebben slaapkamers, een ingerichte keuken, een badkamer en een mooi terras.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 10 km à Capoliveri

Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 1/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 2/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 3/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 4/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 5/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 6/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 7/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 8/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 9/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 10/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 11/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 12/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 13/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 14/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 15/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 16/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 17/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 18/18
Portoferraio

-

Toscane
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 1/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 2/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 3/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 4/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 5/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 6/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 7/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 8/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 9/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 10/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 11/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 12/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 13/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 14/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 15/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 16/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 17/18
Rosselba le Palme Toscane - Portoferraio visuel 18/18

Zee < 1 km Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant

Camping Rosselba le Palme ligt in een van de groenste gebieden van het eiland Elba en heeft een botanische tuin met palmbomen over de hele wereld en tropische bomen. De camping Rosselba le Palme heeft een ruimte gewijd aan de geneugten van zwemmen dankzij een zwembad in een zeer bosrijk kader met vrij zicht op de natuur. Een peuterbad begeleidt dit zwembad in de open lucht, zodat de jongsten hun eigen zwembad kunnen hebben. Een glijbaan completeert het peuterbad. Om tijdens uw verblijf in vorm te blijven, gaat er niets boven genieten van de fitnessruimte van de camping. Deze sportschool kijkt uit op de botanische tuin met palmbomen en verschillende tropische bloemen. De fitnessruimte is uitgerust met nieuwe machines met loopbanden, buikbanken, spinbike, multipower, multifunctionele machines en andere. Een gespecialiseerde trainer zal er zijn om de vakantiegangers te begeleiden. Op camping Rosselba le Palme kunnen vakantiegangers verschillende sportactiviteiten ondernemen, zoals zwemmen, zeilen, surfen, volleybal, tennis, boogschieten, kanoën en zelfs duiken. . Het campingteam is verantwoordelijk voor het aanbieden van kinderen om deel te nemen aan verschillende activiteiten, leuk en creatief. Kinderen krijgen ook de gelegenheid om te genieten van een opblaasbare structuur en allerlei soorten spellen. Een kinderrestaurant is zelfs aanwezig met menu's die voor hen zijn bereid. De camping biedt een cursus "jonge ontdekkingsreizigers" die u uitnodigt om de natuur te ontdekken via begeleide excursies, maar ook weerobservaties, minerale pickups en zelfs nachtbarbecues. Een duikclub is aanwezig en nodigt uit om de meest ongelooflijke locaties van de regio te ontdekken waar de soorten talrijk zijn. De Rosselba de Palme heeft kampeerplaatsen en biedt ook Glamping-tenten. De tent Safari is bijvoorbeeld 45m² met 2 slaapkamers, keuken, badkamer en grote tafel buiten. De Adventure-tent is ideaal voor een verblijf voor 2 personen.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 15 km à Capoliveri

Village Scaglieri Toscane - Portoferraio visuel 1/10
Village Scaglieri Toscane - Portoferraio visuel 2/10
Village Scaglieri Toscane - Portoferraio visuel 3/10
Village Scaglieri Toscane - Portoferraio visuel 4/10
Village Scaglieri Toscane - Portoferraio visuel 5/10
Village Scaglieri Toscane - Portoferraio visuel 6/10
Village Scaglieri Toscane - Portoferraio visuel 7/10
Village Scaglieri Toscane - Portoferraio visuel 8/10
Village Scaglieri Toscane - Portoferraio visuel 9/10
Village Scaglieri Toscane - Portoferraio visuel 10/10
Portoferraio

-

Toscane
Village Scaglieri Toscane - Portoferraio visuel 1/10
Village Scaglieri Toscane - Portoferraio visuel 2/10
Village Scaglieri Toscane - Portoferraio visuel 3/10
Village Scaglieri Toscane - Portoferraio visuel 4/10
Village Scaglieri Toscane - Portoferraio visuel 5/10
Village Scaglieri Toscane - Portoferraio visuel 6/10
Village Scaglieri Toscane - Portoferraio visuel 7/10
Village Scaglieri Toscane - Portoferraio visuel 8/10
Village Scaglieri Toscane - Portoferraio visuel 9/10
Village Scaglieri Toscane - Portoferraio visuel 10/10

Toegang zee Kinderclub Wifi Restaurant Animaties

In het centrum van Italië, in de regio Toscane, wacht de 3-sterren camping Village Scaglieri op u in de buurt van Portoferraio, in het hart van het eiland Elba, op het met bomen omzoomde landgoed aan zee, met uitzicht op de baai van Biodola en Scaglieri. Op deze camping met directe toegang tot de zandstranden, kunt u verblijven in huisjes of appartementen voor 2 of 5 personen, met airconditioning en televisie, uitgerust voor uw comfort en een versierd terras met tuinmeubelen. Bovendien kunnen uw caravans, tenten en campers plaatsvinden op afgebakende en schaduwrijke plaatsen, met elektrische aansluiting. Een servicegebied voor campers is ook aanwezig op de site. Om uw verblijf te verbeteren, vindt u een buitenzwembad, tafeltennis, een speeltuin en auto- of scooterverhuur om de omgeving te verkennen. In directe toegang, op het strand, kunt u naast zwemmen en zonnebaden in een zonnebank surfen, kanoën, duiken en vele andere wateractiviteiten beoefenen. Voor degenen die liever land sporten, zijn er golf- en tennisbanen in de buurt. Wat entertainment betreft, kan de jongste in de kinderclub investeren, terwijl de ouderen onder andere kunnen deelnemen aan lessen wateraerobics, begeleide wandelingen en thematische avonden. Tot slot, om u te herstellen, wordt u verwend met een keuze tussen de bar en het restaurant met panoramisch terras en de kleine supermarkt. Geniet vanaf deze familiecamping met adembenemend uitzicht op een boottocht over het eiland Elba, proef de heerlijke lokale specialiteiten en bezoek de prachtige havenstad Portoferraio op ongeveer 7 km afstand!

Zie de camping
Ville Degli Ulivi Toscane - Campo nell'Elba visuel 1/10
Ville Degli Ulivi Toscane - Campo nell'Elba visuel 2/10
Ville Degli Ulivi Toscane - Campo nell'Elba visuel 3/10
Ville Degli Ulivi Toscane - Campo nell'Elba visuel 4/10
Ville Degli Ulivi Toscane - Campo nell'Elba visuel 5/10
Ville Degli Ulivi Toscane - Campo nell'Elba visuel 6/10
Ville Degli Ulivi Toscane - Campo nell'Elba visuel 7/10
Ville Degli Ulivi Toscane - Campo nell'Elba visuel 8/10
Ville Degli Ulivi Toscane - Campo nell'Elba visuel 9/10
Ville Degli Ulivi Toscane - Campo nell'Elba visuel 10/10
Campo nell'Elba

-

Toscane
Ville Degli Ulivi Toscane - Campo nell'Elba visuel 1/10
Ville Degli Ulivi Toscane - Campo nell'Elba visuel 2/10
Ville Degli Ulivi Toscane - Campo nell'Elba visuel 3/10
Ville Degli Ulivi Toscane - Campo nell'Elba visuel 4/10
Ville Degli Ulivi Toscane - Campo nell'Elba visuel 5/10
Ville Degli Ulivi Toscane - Campo nell'Elba visuel 6/10
Ville Degli Ulivi Toscane - Campo nell'Elba visuel 7/10
Ville Degli Ulivi Toscane - Campo nell'Elba visuel 8/10
Ville Degli Ulivi Toscane - Campo nell'Elba visuel 9/10
Ville Degli Ulivi Toscane - Campo nell'Elba visuel 10/10

Toegang zee Kinderclub Waterglijbaan Wifi Wellnessruimte Restaurant Jacuzzi

In Italië, in de regio Toscane, biedt de driesterrencamping Ville degli Ulivi u de schoonheden van het eiland Elba vanaf het landgoed van 5 hectare, gelegen in Campo nell'Elba, op 1 km van Marina di Campo, aan de rand een zandstrand, ideaal om te zwemmen en veel wateractiviteiten. Op deze camping met directe toegang tot de zee, kunt u verblijven in stacaravans die plaats bieden aan 2 tot 7 personen of appartementen voor 2, 4 of 6 vakantiegangers, met airconditioning en televisie, volledig uitgerust en geflankeerd door een gemeubileerd terras . Zijn ook voorzien, om uw tenten, caravans en campers, schaduwrijke en afgebakende locaties te ontvangen, met elektrische aansluiting voor iedereen en punt van water en riolering voor sommigen. Voor sport en recreatie biedt de camping een zwembad met zwembad, kinderbad, glijbaan en jacuzzi, een wellnesscentrum met sauna, stoombad, massageservice en jacuzzi, een speeltuin voor peuters, speeltuinen tennis, voetbal en beachvolleybal, een fitnessruimte, tafeltennis en fietsen en een barbecue beschikbaar, Van begin juni tot begin september zijn er verschillende activiteiten gepland voor kinderen, tieners en volwassenen en zijn er verschillende buitenactiviteiten mogelijk via de partners van de camping. Ten slotte vindt u ter plaatse een bar, een restaurant-pizzeria, een gletsjer en een supermarkt. NB: u kunt uw veerboottickets rechtstreeks op de camping boeken en kopen en ter plaatse een voertuig huren om het eiland te verkennen. Vanaf deze camping met een aangenaam klimaat en weelderige vegetatie, kunt u duiken, zeilen en kanoën in overvloed of een excursie maken om de adembenemende landschappen van het eiland Elba te ontdekken!

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 30 km à Capoliveri

Tenuta Poggio Rosso Toscane - Piombino visuel 1/5
Tenuta Poggio Rosso Toscane - Piombino visuel 2/5
Tenuta Poggio Rosso Toscane - Piombino visuel 3/5
Tenuta Poggio Rosso Toscane - Piombino visuel 4/5
Tenuta Poggio Rosso Toscane - Piombino visuel 5/5
Piombino

-

Toscane
Tenuta Poggio Rosso Toscane - Piombino visuel 1/5
Tenuta Poggio Rosso Toscane - Piombino visuel 2/5
Tenuta Poggio Rosso Toscane - Piombino visuel 3/5
Tenuta Poggio Rosso Toscane - Piombino visuel 4/5
Tenuta Poggio Rosso Toscane - Piombino visuel 5/5

Wifi Restaurant Insolite

Camping Tenuta Poggio Rosso ligt op een aangename heuvel in Toscane tussen olijfbomen, mediterrane wijngaarden en struikgewas. Dit etablissement nodigt u uit voor een onvergetelijke glamping-ervaring dicht bij de natuur in een van de mooiste regio's van Italië. De aangeboden huuraccommodaties zijn zowel rustiek als chique, massief hout en prachtig ingericht, perfect voor een verblijf met een stel, familie of vrienden. Glamping verblijf in Toscane Wilt u een glamoureuze kampeervakantie doorbrengen in het hart van de Toscaanse wijngaarden? Welkom bij Camping Tenuta Poggio Rosso. Dit etablissement nodigt u uit om te verblijven in een van de glamping-accommodaties, zowel comfortabel als dicht bij de natuur. Onder deze accommodaties kunnen vakantiegangers kiezen voor de lodges. Deze uitgeruste tenten hebben een grote tuin waar het aangenaam vertoeven is terwijl u geniet van de absolute rust. Verschillende modellen van lodges worden voorgesteld die plaats bieden aan 2 tot 5 personen. Binnen kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een led-tv, een wifi, een kluis en een minibar. Een grote buitenveranda met tafel en bank zal u toelaten om een geweldige tijd te hebben, inclusief ontbijt en lunch. Tijdens hun verblijf op Camping Tenuta Poggio Rosso kunnen vakantiegangers genieten van een betoverende en ontspannen omgeving in het hart van de wijngaarden. Het zal aangenaam zijn om rond het landgoed te lopen en te genieten van zelfgemaakte producten zoals wijn, honing, olie en jam. Toscane vakanties Tijdens hun verblijf op Camping Tenuta Poggio Rosso kunnen vakantiegangers genieten van de omgeving. Cultuurliefhebbers zullen musea niet missen om te bezoeken en kunnen ook natuurlijke en archeologische parken bezoeken, de gastronomie en wijn ontdekken en vele andere bezienswaardigheden. De omliggende natuurlijke omgeving is ook ideaal voor diverse watersporten en buitenactiviteiten zoals wandelen en mountainbiken.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 33 km à Capoliveri

Campo Al Fico Toscane - Piombino visuel 1/5
Campo Al Fico Toscane - Piombino visuel 2/5
Campo Al Fico Toscane - Piombino visuel 3/5
Campo Al Fico Toscane - Piombino visuel 4/5
Campo Al Fico Toscane - Piombino visuel 5/5
Piombino

-

Toscane
Campo Al Fico Toscane - Piombino visuel 1/5
Campo Al Fico Toscane - Piombino visuel 2/5
Campo Al Fico Toscane - Piombino visuel 3/5
Campo Al Fico Toscane - Piombino visuel 4/5
Campo Al Fico Toscane - Piombino visuel 5/5

Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant

Camping Campo Al Fico ligt in de buurt van de zee aan de Etruskische kust in Toscane, in een idyllische omgeving en biedt bungalows en tenten Coco te huur. Camping tegenover het eiland Elba met zwembad Camping Campo Al Fico nodigt zijn gasten uit om niet alleen te genieten van een uitzonderlijke omgeving aan de Etruskische kust in Toscane, maar ook om te genieten van de geneugten van zwemmen in deze idyllische omgeving. Op de camping kan het hele gezin de hele dag genieten van de aanwezigheid van een groot zwembad dat 's ochtends en' s middags geopend is. Het zwembad kan ook 's avonds geopend zijn tijdens muzikale avonden, feesten en andere kleurrijke evenementen. Een ondiep kinderbad is ook aanwezig en het zwembad wordt bewaakt door strandwachten, zodat iedereen in alle veiligheid van deze bevoorrechte momenten kan genieten. Aan de rand van het zwembad kunt u ontspannen met ligstoelen en parasols. Kamperen aan de kust in Toscane met restaurant-pizzeria Verblijf op Camping Campo Al Fico, vakantiegangers zullen blij zijn om te genieten van de aanwezigheid van een restaurant. Het heeft een mooie veranda buiten waar gasten heerlijke gerechten uit de traditionele Toscaanse keuken kunnen ontdekken. Visspecialiteiten worden aangeboden, evenals andere gerechten die kunnen worden aangepast aan alle smaken, allemaal vergezeld van een fijne selectie van lokale wijnen. Zodat iedereen geluk vindt, biedt het restaurant van Campo Al Fico gerechten voor vegetariërs en veganisten en vechten ze tegen voedselverspilling. Pizzaliefhebbers kunnen zich tegoed doen aan deze essentiële Italiaanse keuken terwijl ze genieten van heerlijke pizza's gekookt in de houtoven. Familiecamping in Toscane met animaties Jong en oud kunnen een vakantie doorbrengen die rijk is aan plezier en activiteiten op camping Campo Al Fico. Het biedt een heel activiteitenprogramma voor kinderen met circus, aardewerklessen, theaterspellen met professionals, goochelshows enz ... Tieners kunnen ook genieten van activiteiten die meer geschikt zijn voor hun leeftijd en volwassenen zullen genieten van de proeverijen Lokale wijnen en ambachtelijke bieren, concerten bij kaarslicht, wellnessactiviteiten of yogalessen.

Zie de camping
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 1/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 2/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 3/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 4/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 5/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 6/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 7/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 8/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 9/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 10/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 11/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 12/12
Sint Vincent

-

Toscane
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 1/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 2/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 3/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 4/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 5/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 6/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 7/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 8/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 9/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 10/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 11/12
Park Albatros Toscane - Sint Vincent visuel 12/12

Zee < 1 km Zwembad Waterpark Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant Animaties

Zie de camping
Pappasole Toscane - Riotorto visuel 1/9
Pappasole Toscane - Riotorto visuel 2/9
Pappasole Toscane - Riotorto visuel 3/9
Pappasole Toscane - Riotorto visuel 4/9
Pappasole Toscane - Riotorto visuel 5/9
Pappasole Toscane - Riotorto visuel 6/9
Pappasole Toscane - Riotorto visuel 7/9
Pappasole Toscane - Riotorto visuel 8/9
Pappasole Toscane - Riotorto visuel 9/9
Riotorto

-

Toscane
Pappasole Toscane - Riotorto visuel 1/9
Pappasole Toscane - Riotorto visuel 2/9
Pappasole Toscane - Riotorto visuel 3/9
Pappasole Toscane - Riotorto visuel 4/9
Pappasole Toscane - Riotorto visuel 5/9
Pappasole Toscane - Riotorto visuel 6/9
Pappasole Toscane - Riotorto visuel 7/9
Pappasole Toscane - Riotorto visuel 8/9
Pappasole Toscane - Riotorto visuel 9/9

Zee < 1 km Waterpark Kinderclub Wifi Restaurant Animaties

Campers vrienden! Wat dacht u van uw volgende vakantie op een luxe camping aan de voet van de stranden in Italië? We hebben voor u de Camping Pappasole 4 * gevonden in Vignale Riotorto, een charmante camping aan de kust aan de Etruskische kust, in de provincie Livorno in Toscane. Een luxe camping op 380 meter van het strand in Italië met zwembaden en entertainment Uw camping 4 * Pappasole biedt zee en zwembad binnen handbereik. De camping heeft een waterpark met 4 zwembaden, waaronder een kinderbad en hydromassagebaden. Zie voor uw accommodatie het huuraanbod van de camping tussen comfortabele bungalows en maxicaravans. De Conforts bungalows van 30 m² hebben een overdekt terras en de luxe bungalows van 41 m² hebben een elegant interieur met tv en verwarming. De maxicaravans hebben een terras onder de voortent en tuinmeubelen op de grond. U kunt ook gebruik maken van de staanplaatsen om uw tenten, caravans of uw camper te installeren. De campings zijn uitgerust met ledigingszones, waterfonteinen en elektrische terminals. Op uw Camping 4 * kunt u de bal slaan op de twee tennisbanen of op het basketbalveld, volleybal of voetbal spelen of u kennis laten maken met de joca pelota. Een mini-golf en een grote speeltuin zullen uw kinderen verrukken. Overdag en 's avonds wacht je animaties op je. Eindelijk om je honger te vullen, bereik je het bar-restaurant of de supermarkt van de camping.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 34 km à Capoliveri

Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 1/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 2/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 3/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 4/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 5/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 6/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 7/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 8/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 9/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 10/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 11/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 12/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 13/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 14/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 15/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 16/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 17/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 18/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 19/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 20/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 21/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 22/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 23/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 24/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 25/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 26/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 27/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 28/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 29/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 30/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 31/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 32/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 33/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 34/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 35/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 36/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 1/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 2/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 3/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 4/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 5/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 6/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 7/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 8/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 9/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 10/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 11/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 12/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 13/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 14/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 15/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 16/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 17/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 18/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 19/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 20/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 21/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 22/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 23/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 24/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 25/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 26/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 27/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 28/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 29/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 30/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 31/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 32/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 33/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 34/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 35/36
Village Baia Azzurra Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 36/36

Toegang zee Kinderclub Restaurant

Het 3-sterren camping Baia Azzurra ligt aan zee in de prachtige regio Toscane. Deze luxe camping aan het water in Italië biedt schaduwrijke en goed onderhouden plaatsen tot 100 m2. Het is ook mogelijk om een van de luxe bungalows te huren die worden aangeboden voor een droomvakantie. Een idyllische ligging aan zee en diensten van hoge kwaliteit moeten uitzonderlijke kampeervakanties in Toscane garanderen. Driesterrencamping met waterpark in Toscane Wilt u een droomvakantie in Toscane doorbrengen? Daarom gaat er niets boven genieten van de geneugten van zwemmen zoals op Camping Baia Azzurra, die uitnodigt om uitzonderlijke momenten door te brengen in het watergebied. Op het terrein is een groot buitenzwembad beschikbaar om te zwemmen en te ontspannen. Met het grote zwembad is een tweede zwembad met hydromassage, ideaal om te ontspannen en elke vorm van stress te vergeten. Jonge kinderen zullen absoluut blij zijn om plezier te hebben in het aanwezige kinderbad met een champignonsproeier. Rondom het zwembad nodigen ligstoelen en parasols u uit om te ontspannen in een bevoorrechte omgeving onder de Toscaanse zon. Luxe camping aan zee in Toscane Voor een onvergetelijk verblijf in Toscane is er niets beter dan een verblijf op Camping Baia Azzurra direct aan het water. Dankzij de bevoorrechte locatie aan de Toscaanse kust kunnen vakantiegangers lid worden van een groot zandstrand dat exclusief voor hen is gereserveerd. Een mooie wandeling midden in de groene natuur voert naar het zandstrand. Dit prachtige privéstrand van Camping Baia Azzurra is zacht glooiend en het ondiepe water is ideaal voor kinderen om plezier te maken, evenals voor een mooie wandeling in het water. Om ervoor te zorgen dat vakantiegangers optimaal kunnen genieten van het zwemmen, zorgen badmeesters voor ieders veiligheid. Zo kunnen vakantiegangers vanaf camping Baia Azzurra zich aansluiten bij een prachtig privézandstrand met trots de blauwe vlag en de groene vlag die getuigen van de netheid, de kwaliteit en de gunstige omgeving om kinderen te verwelkomen. 3-sterren camping met restaurant in Toscane In Camping Village Baia Azzurra kunnen vakantiegangers hun smaakpapillen smullen dankzij de aanwezigheid van een restaurant in de behuizing. Typische gerechten uit de regio, gemaakt met kwaliteitsproducten door gekwalificeerde koks, beloven momenten van puur plezier te beleven. Zodat iedereen geluk vindt, zijn er ook kindermenu's beschikbaar.

Zie de camping
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 1/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 2/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 3/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 4/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 5/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 6/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 7/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 8/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 9/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 10/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 11/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 12/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 13/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 14/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 15/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 16/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 17/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 18/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 19/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 20/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 21/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 22/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 23/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 24/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 25/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 26/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 27/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 28/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 29/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 30/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 31/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 32/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 33/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 34/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 35/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 36/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 37/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 38/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 39/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 40/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 41/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 42/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 43/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 44/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 45/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 46/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 47/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 48/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 49/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 50/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 51/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 52/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 53/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 54/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 55/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 56/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 57/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 58/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 59/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 60/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 61/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 62/62
Castiglione della Pescaia

-

Toscane
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 1/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 2/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 3/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 4/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 5/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 6/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 7/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 8/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 9/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 10/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 11/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 12/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 13/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 14/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 15/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 16/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 17/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 18/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 19/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 20/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 21/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 22/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 23/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 24/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 25/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 26/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 27/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 28/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 29/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 30/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 31/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 32/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 33/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 34/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 35/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 36/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 37/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 38/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 39/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 40/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 41/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 42/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 43/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 44/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 45/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 46/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 47/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 48/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 49/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 50/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 51/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 52/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 53/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 54/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 55/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 56/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 57/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 58/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 59/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 60/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 61/62
Village Rocchette Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 62/62

Zee < 1 km Kinderclub Wifi Restaurant Jacuzzi

In Italië, in de regio Toscane, op 6 km van Castiglione della Pescaia en het kasteel met uitzicht op de kust, verwelkomt de 3-sterrencamping Rocchette u op een landgoed van 7 hectare in het hart van een dennenbos aan zee. slechts 300 meter van de zandstranden. Op deze camping met directe toegang tot de zee, kunt u verblijven in bungalows ingericht voor 2 tot 6 personen of stacaravans voor 5 vakantiegangers, met airconditioning en buitenveranda of in tentenlodges of caravans, zonder gezondheid, van 1 tot 5 plaatsen. Uw tenten, campers en caravans kunnen op de meeste plaatsen in de schaduw liggen, met toegang tot elektriciteit. Op de camping is ook een serviceplaats voor campers aanwezig. Ook inbegrepen zijn groepsaccommodatie tegen voordelige tarieven en halfpension of volpension. Om uw verblijf te verbeteren, biedt de camping u een uitgestrekt waterpark bestaande uit een zwembad, twee peuterbaden en drie jacuzzi's, een stoombad, tennis- en voetbalvelden, pingpongtafels, een buitenzwembad. Kinderspellen en fietsen te huur. Op een steenworp afstand zijn de zee en het strand de perfecte plekken om te luieren op het zand en te zwemmen in overvloed, zeilen, duiken en vele andere nautische activiteiten. Wat betreft entertainment, de camping heeft een miniclub voor de allerkleinsten en biedt vele activiteiten voor iedereen gedurende de dag en avond, van eind mei tot eind augustus. Voor uw maaltijden heeft u de keuze tussen een restaurant, een pizzeria, een snackbar en een supermarkt. NB: Gratis WiFi en shuttle op locatie om Castiglione della Pescaia te winnen! Vanaf deze camping tussen het platteland van Maremma en de Tyrreense Zee, bezoekt u de omliggende Etruskische sites, maakt u een excursie naar de Elba-eilanden of ontdekt u een beetje verder de prachtige Toscaanse steden zoals Florence en Siena!

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 35 km à Capoliveri

Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 1/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 2/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 3/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 4/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 5/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 6/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 7/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 8/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 9/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 10/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 11/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 12/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 13/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 14/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 15/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 16/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 17/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 18/18
Castiglione della Pescaia

-

Toscane
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 1/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 2/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 3/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 4/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 5/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 6/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 7/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 8/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 9/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 10/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 11/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 12/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 13/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 14/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 15/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 16/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 17/18
Village Santapomata Toscane - Castiglione della Pescaia visuel 18/18

Toegang zee Kinderclub Wifi Restaurant

Camping Village Santapomata ligt aan zee in de prachtige regio Toscane in Italië en biedt een warme sfeer in een weelderige en idyllische omgeving. Mooie houten stacaravans en glamping-tenten zijn te huur en passen prachtig in de natuurlijke omgeving van Camping Village Santapomata. Kamperen voeten in het water in Toscane Door te verblijven in Camping Village Santapomata kunnen vakantiegangers met veel plezier genieten van een toplocatie aan zee, dus het is aan de Toscaanse kust dat jong en oud kunnen genieten van het plezier van zwemmen. Vanaf camping Village Santapomata is het mogelijk om een prachtig privézandstrand te bereiken. Het kristalheldere en kalme water nodigt uit om te genieten van heerlijke badmomenten in een idyllische omgeving. Met comfortabele parasols en ligstoelen kunt u ontspannen oefenen zonder matiging. Door de aanwezigheid van een badmeester kunt u in alle rust genieten van de geneugten van de zee. Degenen die dat wensen, kunnen ook kano's, stand-up paddles en waterfietsen huren. Door lid te worden van het privéstrand van Camping Village Santapomata, zullen vakantiegangers de aanwezigheid van een bar met een prachtig houten terras met uitzicht op de zee waarderen. Cocktails worden aangeboden, evenals snacks en salades. Toscane camping met restaurant Dit verblijf in Toscane is de perfecte gelegenheid om zijn smaakpapillen te reizen! Dankzij de aanwezigheid van een restaurant op Camping Village Santapomata kunnen vakantiegangers comfortabel zitten en typische Toscaanse gerechten proeven met vlees, vis en sappige pizza's. Kamperen met kinderclub in Toscane Camping Village Santapomata wordt dankzij de aanwezigheid van een kinderclub de ideale vakantieplek voor een gezinsvakantie. Met dit laatste kunnen de jongsten elkaar ontmoeten voor verschillende recreatieve activiteiten, zowel op de camping als op het strand met zandkasteelconstructies en andere buitenspelen.

Zie de camping
clique

U vindt hier 5 campings in Capoliveri en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Capoliveri geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Toscane, ontdekt de campings in de omgeving van Capoliveri, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Capoliveri ligt tussen NaN€ en NaN€ per week.Zeer gewaardeerd door kampeerders, 2. 3 sterren campings zijn de beste prijs-kwaliteitverhouding. Als het strand u aantrekt en Toscane, kunt u een huuraccommodatie boeken in een van de 5 campings in Capoliveri aan de kust. De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Capoliveri.

Hier is de identiteitskaart van de 5 campings in Capoliveri op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.

- 5 campings in de buurt van de zee,



- 2 3-sterren campings,



- 5 campings met een zwembad,

- 2 campings die een kinderclub aanbieden.

De prijs van de campings op Capoliveri, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Capoliveri in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Capoliveri te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Capoliveri of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Capoliveri is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Capoliveri : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Capoliveri, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Toscane.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Capoliveri gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Capoliveri de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 5 campings in Capoliveri, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Capoliveri:

Camping Casa dei Prati
null avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Capoliveri

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Capoliveri wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Toscane, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Capoliveri. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Toscane die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Capoliveri.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Capoliveri voor uw gezinsvakantie en Toscane!