Een merk easyvoyage

Camping Capalbio

Capalbio Toscane - Capalbio visuel 1/5
Capalbio Toscane - Capalbio visuel 2/5
Capalbio Toscane - Capalbio visuel 3/5
Capalbio Toscane - Capalbio visuel 4/5
Capalbio Toscane - Capalbio visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    jacuzzi

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Capalbio op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 13/04

  • Sluitingsdatum: 07/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 62

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Camping Capalbio is een zeer hoogwaardig etablissement direct aan zee in Toscane. Gasten kunnen hier ontspannen en genieten van verschillende buitenactiviteiten.

Camping aan zee in Toscane

Om optimaal te genieten van uw kampeervakantie in Toscane kunt u het beste kiezen voor Camping Capalbio, met een toplocatie aan zee. Vanaf de camping kunnen vakantiegangers genieten van een prachtig zandstrand met mediterrane maquis. De hoge kwaliteit en netheid van zowel de zee als het strand zijn gecertificeerd en zorgen ervoor dat zwemmers kunnen afkoelen en ontspannen in de best mogelijke omstandigheden. Het grote zandstrand is ook perfect voor heerlijke wandelingen langs de kust zonder gestoord te worden door lawaai of vervuiling. Dankzij deze ligging aan zee kunnen de gasten van Camping Capalbio ook genieten van activiteiten zoals zeilen en kitesurfen. Terwijl de kinderen in het zand spelen, zullen de ouders genieten van uitzonderlijke luie sessies en sommigen zullen beachvolleybal spelen.

Culturele vakanties in Toscane

De gasten van Camping Capalbio kunnen van hun verblijf gebruik maken om de bezienswaardigheden van de regio te ontdekken. Liefhebbers van kunst, natuur en geschiedenis kunnen genieten van de schoonheid van de Maremma, de Tarot Tuin bezoeken, verdwalen in het middeleeuwse dorp Capalbio, de Etruskische opgravingen in Ansedonia en Vulci bewonderen of op expeditie gaan naar Orbetello, de eilanden Giglio en Giannution en Saturnia.

Glamping aan zee in Toscane

Camping Capalbio, gelegen aan zee in Toscane, biedt vakantiegangers de kans om te genieten van een buitengewoon verblijf door glamping-accommodatie te huren. Deze luxe tenten zijn omringd door maquis en liggen op slechts 10 meter van het strand. Deze glamping accommodaties in Toscane hebben bedden, een badkamer, een tuin, een minibar en een Wi-Fi-verbinding. Camping Capalbio biedt verschillende modellen aan, waaronder een met een privéjacuzzi op het terras.

Campings in de buurt

Populairste steden