Een merk easyvoyage

Camping Capo Scalambri

Camping Capo Scalambri Sicilië - Punta Secca visuel 1/2
Camping Capo Scalambri Sicilië - Punta Secca visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Capo Scalambri op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 11

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Camping Capo Scalambri is gelegen aan de kust in Punta Secca in het zuiden van Sicilië, plaats waar "commissaris Montalbano" is neergeschoten.

Kamperen op Sicilië voeten in het water

Camping Capo Scalambri zal de ideale vakantiebestemming zijn voor iedereen die wil genieten van de geneugten van de zee, deze camping ligt inderdaad in het uiterste zuiden van Sicilië aan het strand van Punta Secca. Vakantiegangers zullen genieten van zandduinen, dennenbossen en kristalhelder water dat samen een oase van rust biedt. Het gematigde klimaat en de warme bries uit Afrika zullen absoluut welzijn brengen. Deze ideale nabijheid van de zee garandeert vakantiegangers een droomvakantie op Sicilië op Camping Capo Scalambri. Het is op elk moment mogelijk om op het zand te liggen en te genieten van verfrissend zwemmen. Terwijl de kinderen plezier hebben, zullen ouders genieten van ontspannen en alle stress afblazen.

Door te verblijven op Camping Capo Scalambri kunnen vakantiegangers de culinaire hoogstandjes van de regio ontdekken. Zelfs binnen Camping Capo Scalambri worden geteeld: tomaten, aubergines, courgettes, meloenen, paprika's of olijven.

Kampeervakanties op Sicilië

Vakantiegangers die houden van geschiedenis en culturele bezoeken zullen in de ban zijn van hun verblijf op Camping Capo Scalambri. De laatste ligt in de buurt van archeologische vindplaatsen die dateren uit de IV en VI eeuw voor Christus De monumenten van de barokperiode wachten ook op je in de prachtige steden Ragusa, Modica, Vittoria, Comiso en Noto. Vakantiegangers krijgen ook de gelegenheid om het kasteel van Donnafugata, de necropolis van Pantalica, het botanische en zoölogische reservaat van Vendicari of de mozaïeken van de Villa Romana del Casale op Piazza en Vendicari te bezoeken.

In de regio zijn er volop mogelijkheden om droomdagen met uw gezin door te brengen. IJssalons, waterpark en folklore-evenementen zullen op het rendez-vous zijn.

Campings in de buurt

Populairste steden