Een merk easyvoyage

Camping Scarabeo

Camping Scarabeo Sicilië - Punta Braccetto visuel 1/3
Camping Scarabeo Sicilië - Punta Braccetto visuel 2/3
Camping Scarabeo Sicilië - Punta Braccetto visuel 3/3

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Scarabeo op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 75

  • Surface-camping : 12 ha


Know-All-About-Camping

Camping Scarabeo ligt aan zee op het prachtige eiland Sicilië in Zuid-Italië.

Kamperen aan de kust in Sicilië

Door te kiezen voor een verblijf op Camping Scarabeo kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie aan zee in Punta Braccetto. Dit kleine maritieme en toeristische stadje ligt tussen de archeologische vindplaatsen van Kamarina en Caucana. Vakantiegangers zullen de geografische positie kunnen waarderen die onder de parallel van Tunis ligt en die het een weelderige vegetatie geeft, evenals duinen die het een waar stukje Afrika maken. Camping Scarabeo is ongeveer 12.000 m2 groot en biedt een bevoorrechte toegang tot het prachtige zandstrand van Punta Bracetto. Het gouden zand en het blauw van de zee trouwen prachtig om elke dag een adembenemend schouwspel te bieden.

Dankzij deze bevoorrechte locatie ten opzichte van de kust kunnen vakantiegangers op elk gewenst moment naar het strand gaan en genieten van alle geneugten die de Siciliaanse kust te bieden heeft. De ontspannende zonnebaden worden onderbroken door verfrissend zwemmen terwijl de kinderen plezier hebben, allemaal in een betoverende omgeving voor een droomvakantie op Sicilië.

Verhuur van stacaravans aan zee in Sicilië

Camping Scarabeo, vakantiegangers kunnen kiezen voor absoluut comfort met stacaravans die te huur zijn. Gelegen in een zeer groene omgeving met weelderige vegetatie, nodigen deze huuraccommodaties uit om te reizen. Tussen palmbomen, groene gazons en bloeiende planten, kunnen vakantiegangers het comfort van thuis vinden, allemaal aan zee. Comfortabele houten veranda's begeleiden de stacaravans en stellen vakantiegangers in staat om een aangename tijd door te brengen met familie of vrienden. met vrienden in een betoverende omgeving.

Campings in de buurt

Populairste steden