Een merk easyvoyage

Camping Costa Splendente

Costa Splendente Calabria - Eiland Capo Rizzuto visuel 1/7
Costa Splendente Calabria - Eiland Capo Rizzuto visuel 2/7
Costa Splendente Calabria - Eiland Capo Rizzuto visuel 3/7
Costa Splendente Calabria - Eiland Capo Rizzuto visuel 4/7
Costa Splendente Calabria - Eiland Capo Rizzuto visuel 5/7
Costa Splendente Calabria - Eiland Capo Rizzuto visuel 6/7
Costa Splendente Calabria - Eiland Capo Rizzuto visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Costa Splendente op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 22/05

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Bankoverboeking
  • Locations-number-locatif 15


Know-All-About-Camping

De 3-sterren camping Costa Splendente ligt aan zee in de prachtige regio Calabrië in Italië. De aangename omgeving en de familiale sfeer zullen jong en oud verrukken.

Kamperen aan zee in Calabrië

Degenen die hun vakantie in Italië willen doorbrengen zijn welkom op Camping Costa Splendente. De laatste ligt inderdaad aan de waterkant aan de Calabrische kust en zal direct een prachtig zandstrand bereiken. Met maskers en vinnen kunnen vakantiegangers genieten van het kristalheldere water, van ongelooflijke schoonheid, waarvan de rijkdom onder water prachtige herinneringen achterlaat. Veel vissoorten en zee-egels, evenals zeesterren en octopus leven tussen de rotsen langs de kust en nodigen uit tot onvergetelijke ontmoetingen. Gedurende deze tijd zullen liefhebbers van ontspanning veel plezier beleven aan het fijne zand terwijl ze genieten van de bevoorrechte omgeving. Kinderen zullen plezier hebben op het zand en in ondiep water.

Huur een bungalow aan zee in Calabrië

Voor een comfortabele vakantie direct aan het water in Italië, gaat er niets boven een bungalow huren op Camping Costa Splendente. Camping Costa Splendente ligt aan de kust van Calabrië en biedt aan om een van de bungalows te huren als koppel, met familie of vrienden. Het is mogelijk om te kiezen uit modellen die geschikt zijn voor 2 tot 8 personen. Deze accommodaties hebben een ingerichte kitchenette en een badkamer voor een verblijf thuis.

Familiecamping met restaurant in Italië

Op Camping Costa Splendente kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een pizzeria-restaurant. Het zal mogelijk zijn om je geen zorgen te maken over maaltijden en feesten in een aangename omgeving. De aanwezigheid van een speeltuin zal kinderen verrassen die elkaar kunnen ontmoeten om geweldige momenten van plezier te delen.

Campings in de buurt

Populairste steden