Een merk easyvoyage

Camping Jachthaven Cirò : De gids 2 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Jachthaven Cirò : De gids - 2 campings à comparer

Punta Alice Calabria - Jachthaven Cirò visuel 1/6
Punta Alice Calabria - Jachthaven Cirò visuel 2/6
Punta Alice Calabria - Jachthaven Cirò visuel 3/6
Punta Alice Calabria - Jachthaven Cirò visuel 4/6
Punta Alice Calabria - Jachthaven Cirò visuel 5/6
Punta Alice Calabria - Jachthaven Cirò visuel 6/6
Punta Alice Calabria - Jachthaven Cirò visuel 1/6
Punta Alice Calabria - Jachthaven Cirò visuel 2/6
Punta Alice Calabria - Jachthaven Cirò visuel 3/6
Punta Alice Calabria - Jachthaven Cirò visuel 4/6
Punta Alice Calabria - Jachthaven Cirò visuel 5/6
Punta Alice Calabria - Jachthaven Cirò visuel 6/6

Toegang zee Kinderclub Wifi Restaurant Jacuzzi

Camping Punta Alice is een prachtige familiecamping aan de kust in de prachtige regio Calabrië in Italië. Comfortabele volledig uitgeruste stacaravans zijn te huur om een droomvakantie met familie of vrienden door te brengen. Camping in Calabrië met zwembad In het hart van Camping Punta Alice is een grote buitenruimte gewijd aan het plezier van zwemmen. Op het terrein kunnen vakantiegangers genieten van een groot buitenzwembad en twee andere zwembaden met verschillende diepten, waaronder een kinderbad waarmee ze zich als een gek kunnen vermaken. Een dieper sportbad is ook aanwezig en is perfect voor duiken en zwemmen. Vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning zullen niet teleurgesteld worden, omdat ze met veel plezier kunnen genieten van de aanwezigheid van een bubbelbad en een solarium met ligstoelen. Op een steenworp afstand van de zee van Calabrië, kunnen jong en oud zeer bevoorrechte momenten doorbrengen op Camping Punta Alice en vertrekken met herinneringen vol van het hoofd. Kamperen voeten in het water in Calabrië Wilt u een vakantie aan zee in Italië doorbrengen? Camping Punta Alice is hiervoor de ideale plek dankzij de bevoorrechte positie aan de kust van Calabrië. Direct vanaf de camping kunnen vakantiegangers een prachtig zand- en kiezelstrand bereiken dat voor hen is gereserveerd. Dit strand is uitgerust met ligstoelen en parasols waarmee u kunt ontspannen terwijl u de prachtige kristalheldere zee bewondert. Camping Punta Alice is houder van de groene vlag en garandeert schoon en ondiep water dat perfect is aangepast voor kinderen. Familiecamping in Calabrië Door te verblijven op Camping Punta Alice kunnen vakantiegangers genieten van amusementsprogramma's op maat van het hele gezin. Jong en oud kunnen genieten van shows, concerten, games, toernooien en verschillende leuke activiteiten op maat van elk van hen.

Zie de camping
Villaggio Le Casette Calabria - Jachthaven Cirò visuel 1/4
Villaggio Le Casette Calabria - Jachthaven Cirò visuel 2/4
Villaggio Le Casette Calabria - Jachthaven Cirò visuel 3/4
Villaggio Le Casette Calabria - Jachthaven Cirò visuel 4/4
Jachthaven Cirò

-

Calabria
Villaggio Le Casette Calabria - Jachthaven Cirò visuel 1/4
Villaggio Le Casette Calabria - Jachthaven Cirò visuel 2/4
Villaggio Le Casette Calabria - Jachthaven Cirò visuel 3/4
Villaggio Le Casette Calabria - Jachthaven Cirò visuel 4/4

Zee < 1 km

Camping Villagio Le Casette is gelegen in Ciro Marina in de regio Calabrië in Italië. Deze camping in de buurt van Crotone biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van een bevoorrechte nabijheid van de witte zandstranden van de badplaats Ciro Marina. De kampeervakanties in de Middellandse Zee beloven succesvol te zijn op Camping Villagio Le Casette. Camping aan zee bij Crotone Vakantiegangers die een ontspannende vakantie aan zee willen doorbrengen in de prachtige regio Calabrië in Italië, zijn welkom op Camping Villagio Le Casette. Deze camping ligt op een bevoorrechte locatie in de gemeente Ciro Marina, op slechts 38,5 km van Crotone. Door op Camping Villagio Le Casette te verblijven, kan het hele gezin genieten van de nabijheid van de Middellandse Zee door lid te worden van het prachtige zandstrand dat slechts 350 meter is. Fans van nietsdoen zullen worden overwonnen door deze bevoorrechte locatie en zullen niet nalaten te genieten van de badplaats Ciro Marina, het heldere water van de Middellandse Zee en mijlen van wit zand dat u uitnodigt om te genieten en van uw vakantie te genieten. Vakantiegangers krijgen de gelegenheid om Punta Alice te ontdekken, een van de mooiste punten van de kust en waarvan het strand de Blauwe Vlag heeft. Jong en oud zullen dolblij zijn om dolfijnen te bewonderen. Verhuur van stacaravans in Calabrië Vakantiegangers die maximaal comfort wensen, kunnen in een van de stacaravans van Camping Villagio Le Casette verblijven. Deze stacaravan voor verhuur in Italië garandeert vakantiegangers het comfort van een huis aan de Middellandse Zee. In deze verhuurstacaravans hebben vakantiegangers een volledig ingerichte kitchenette en een badkamer met toilet tot hun beschikking. De meer traditionele kampeerliefhebbers verblijven op schaduwrijke plaatsen die u uitnodigen om te genieten van een rustige en bosrijke omgeving.

Zie de camping

U vindt hier 2 campings in Jachthaven Cirò en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Jachthaven Cirò geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Calabria, ontdekt de campings in de omgeving van Jachthaven Cirò, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Jachthaven Cirò ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. Als het strand u aantrekt en Calabria, kunt u een huuraccommodatie boeken in een van de 2 campings in Jachthaven Cirò aan de kust. De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Jachthaven Cirò.

Hier is de identiteitskaart van de 2 campings in Jachthaven Cirò op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.

- 2 campings in de buurt van de zee,







- 1 campings met een zwembad,

- 1 campings die een kinderclub aanbieden.

De prijs van de campings op Jachthaven Cirò, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Jachthaven Cirò in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Jachthaven Cirò te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Jachthaven Cirò of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Jachthaven Cirò is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Jachthaven Cirò : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Jachthaven Cirò, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Calabria.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Jachthaven Cirò gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Jachthaven Cirò de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 1 campings in Jachthaven Cirò, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Jachthaven Cirò:

Camping Villaggio Le Casette
null avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Jachthaven Cirò

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Jachthaven Cirò wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Calabria, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Jachthaven Cirò. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Calabria die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Jachthaven Cirò.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Jachthaven Cirò voor uw gezinsvakantie en Calabria!