Een merk easyvoyage

Camping Countryhouse Il Girasole

Countryhouse Il Girasole Marches - Massignano visuel 1/7
Countryhouse Il Girasole Marches - Massignano visuel 2/7
Countryhouse Il Girasole Marches - Massignano visuel 3/7
Countryhouse Il Girasole Marches - Massignano visuel 4/7
Countryhouse Il Girasole Marches - Massignano visuel 5/7
Countryhouse Il Girasole Marches - Massignano visuel 6/7
Countryhouse Il Girasole Marches - Massignano visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Countryhouse Il Girasole op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 23/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Countryhouse Il Girasole wordt omgeven door het groene landschap van Marche in Italië en is de ideale plek om te verblijven in een natuurlijke en ontspannen omgeving.

Kamperen in Italië met panoramisch zwembad

Niets beters om van uw vakantie in Italië te genieten dan om te genieten van de geneugten van zwemmen. In Countryhouse Il Girasole zullen vakantiegangers blij zijn om de aanwezigheid van een groot panoramisch buitenzwembad met een adembenemend uitzicht op de heuvels van Massignano te ontdekken. Dit grote zwembad is geschikt voor alle smaken, of u nu gaat zwemmen of ontspannen. Het heldere en verfrissende water geassocieerd met de rustige en groene omgeving belooft momenten van puur plezier. Rond het water staan stoelen opgesteld die perfect zijn voor welverdiende ontspanningssessies. Panoramisch zwembad en nietsdoen naar believen, dit is een recept dat een bevoorrechte vakantie belooft in de regio Marche in Italië.

Kamperen op het platteland in Italië met restaurant

Om een echte vakantie in Italië door te brengen, moet het plezier van de smaakpapillen op het rendez-vous zijn. In het landhuis Il Girasole nodigt een charmant restaurant omgeven door een groene tuin uit om comfortabel te zitten, de zomerbries te waarderen en te genieten terwijl u geniet van de rust van de vallei. Elke ochtend vinden vakantiegangers een rustiek ontbijt met gebak dat de dag ervoor is bereid, zelfgemaakte ciambellotti, taarten en koekjes, genoeg om de dag goed te beginnen! 'S Avonds biedt de chef-kok van het restaurant typische vis- en vleesspecialiteiten uit de regio, altijd in een warme sfeer en in een prachtige natuurlijke omgeving.

Glamping verblijf in Italië

Samentrekking van glamour en kamperen, de glamping is een ideale oplossing om plezier op de camping, comfort en gezelligheid te combineren. De safaritenten van het landhuis Il Girasole hebben een ingerichte keuken, een eigen badkamer met douche, een zithoek en een terras, allemaal op een mooie houten vloer. Vakantiegangers kunnen vanuit hun Safari-huurtent genieten van een adembenemend uitzicht op de omgeving.

Campings in de buurt

Populairste steden