Een merk easyvoyage

Camping Garden River

Garden River Marches - Altidon visuel 1/6
Garden River Marches - Altidon visuel 2/6
Garden River Marches - Altidon visuel 3/6
Garden River Marches - Altidon visuel 4/6
Garden River Marches - Altidon visuel 5/6
Garden River Marches - Altidon visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Garden River op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 09/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 10


Know-All-About-Camping

Camping Garden River ligt in een weelderige vallei in de regio Marche in Italië. De bevoorrechte natuurlijke omgeving en de nabijheid van de zee, op slechts 1 km afstand, garanderen het hele gezin een heerlijke vakantiecamping in Italië.

Kamperen in de Marche in Italië met zwembad

Voor iedereen die niet van plan is om een vakantie door te brengen in Italië zonder te genieten van het plezier van zwemmen, is Camping Garden River de ideale plek. Deze laatste biedt het hele gezin de mogelijkheid om te komen genieten van een grote buitenruimte gewijd aan zwemmen en ontspanning. Een groot buitenzwembad is aanwezig en is verdeeld in twee zwembaden, waarvan er één kindvriendelijk is. Zo krijgen jong en oud de gelegenheid om tijdens hun kampeerverblijf in Italië een aantal zeer bevoorrechte momenten door te brengen, tussen plezier, zwemmen en ontspanning. Rondom het zwembad brengt weelderige vegetatie zijn exotische tintje en grasvelden met ligstoelen laten u ontspannen terwijl u geniet van de zoetheid van de Italiaanse zon.

Kamperen in Italië met restaurant

Fijnproevers zullen graag op Camping Garden River verblijven. Op de camping kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een restaurant met een mooie kaart. Comfortabel zittend, kunnen de kampeerders typische gerechten uit de regio Marche proeven met ambachtelijke pasta geproduceerd in Campofilone en vergezeld van vis, schaaldieren, zeevruchten en seizoensgroenten. Er worden ook lokale vis- en vleesgerechten geserveerd en het is mogelijk om glutenvrije maaltijden aan te vragen. Om al deze heerlijke gerechten te begeleiden, gaat er niets boven een goede lokale typische wijn.

Huur een huis in Marche in Italië

Camping Garden River heeft grote, vlakke, schaduwrijke en uitgeruste kampeerterreinen. Vakantiegangers die dat wensen, hebben echter de mogelijkheid om charmante kleine huizen te huren, individueel of geschakeld. Deze maisonnettes hebben comfortabele slaapkamers, een woonkamer met kitchenette en een slaapbank, een badkamer met toilet en een overdekt terras met tuin.

Campings in de buurt

Populairste steden