Een merk easyvoyage

Camping Eucaliptus

Eucaliptus Abruzzen - Alba Adriatica visuel 1/3
Eucaliptus Abruzzen - Alba Adriatica visuel 2/3
Eucaliptus Abruzzen - Alba Adriatica visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Eucaliptus op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 18/05

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 56

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

De Camping Eucaliptus is een 3-sterren familiecamping op een steenworp afstand van de zee in de prachtige Italiaanse regio Abruzzo.

Familiecamping in Abruzzo in Italië met zwembad

Door op Camping Eucaliptus te verblijven, zullen zowel kinderen als volwassenen de aanwezigheid van een speciaal zwemgedeelte waarderen dat perfect is om aangename dagen in de zomer door te brengen. Een groot zwembad voor volwassenen is aanwezig en biedt progressieve diepte en verfrissend water. Deze groene buitenruimte heeft ook een ondiep zwembad voor kinderen zodat ze zich kunnen vermaken met maximale veiligheid en een onvergetelijke vakantie kunnen beleven. Voor ontspanning gaat er niets boven genieten van de beschikbare hot tub. Een solarium met ligstoelen is ook aanwezig en nodigt u uit om uitzonderlijke momenten van ontspanning te ervaren onder de zon van Abruzzo. Voor degenen die willen afkoelen tijdens het kleuren, gaat er niets boven deelnemen aan aerobics-sessies georganiseerd in het zwembad.

Kamperen in de buurt van de zee in Italië

Tijdens hun verblijf op Camping Eucaliptus zullen vakantiegangers genieten van een toplocatie in de regio Abruzzo in Italië. Op slechts 400 meter afstand is het mogelijk om de kust te bereiken en alle geneugten die daarbij horen. Verfrissend zwemmen, spelletjes en ontspanning op het strand, het hele gezin zal deze nabijheid van de Adriatische Zee waarderen.

Familiecamping met entertainment in Italië

Om het hele gezin een onvergetelijke vakantie te bezorgen, stelt de Camping Eucaliptus voor om deel te nemen aan verschillende animatieprogramma's. Het kampeerteam is verantwoordelijk voor het organiseren van verschillende activiteiten die zowel ouders als kinderen tevreden zullen stellen en die iedereen in staat zullen stellen plezier te hebben in een vriendelijke sfeer.

Campings in de buurt

Populairste steden