Een merk easyvoyage

Camping Salinello

Salinello Abruzzen - Tortoreto visuel 1/7
Salinello Abruzzen - Tortoreto visuel 2/7
Salinello Abruzzen - Tortoreto visuel 3/7
Salinello Abruzzen - Tortoreto visuel 4/7
Salinello Abruzzen - Tortoreto visuel 5/7
Salinello Abruzzen - Tortoreto visuel 6/7
Salinello Abruzzen - Tortoreto visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Salinello op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/05

  • Sluitingsdatum: 20/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

De 4-sterren camping Salinello biedt grasplaatsen en huuraccommodaties, allemaal in een idyllische omgeving aan zee in Tortoreto, Italië.

Recreatieve activiteiten staan centraal in het verblijf voor vakantiegangers op camping Salinello. Een oppervlakte van 10.000 m2 gewijd aan sport is aanwezig en nodigt uit om fysieke activiteiten te oefenen om fit te blijven tijdens zijn vakantie. Op dit grote terrein zijn twee tennisbanen, twee petanquebanen, een multisportveld voor basketbal en volleybal, een minigolfbaan en twee voetbalvelden. Deze kavels hebben nachtverlichting. Er is ook een beachvolleybalveld, een pingpongbaan, een fitnessparcours en een boogschietbaan. De geneugten van water zullen ook op het rendez-vous zijn, omdat de camping een watergebied heeft dat geschikt is voor het hele gezin, zodat u een geweldige tijd zult hebben. Een zwembad voor volwassenen is aanwezig en biedt 25 m lang en 12,5 m breed. Kinderen zullen genieten van een ondiep 14m x 7 zwembad uitgerust met een leuke paddestoel. Een dompelbad is beschikbaar en zwemmers kunnen ervoor kiezen om te ontspannen in de aanwezige hot tub. Om te ontspannen gaat er niets boven genieten van de zon op een ligstoel of rusten in de schaduw van een parasol. Vakantiegangers krijgen ook de kans om te zwemmen in de Adriatische Zee dankzij het privéstrand op de camping Salinello. Het strand en het watergebied zijn uitgerust voor mensen met beperkte mobiliteit.

Camping Salinello zal een paradijs voor kinderen zijn, omdat ze niet alleen zullen genieten van een speelveld van kunstgras, maar ook clubs die zijn aangepast aan leeftijdsgroepen en zorgen voor de organisatie van leuke activiteiten. Veel activiteiten voor het hele gezin worden ook aangeboden met karaoke-avonden, cabaretvoorstellingen, musicals, thema-avonden, modeshows en andere thema-avonden.

Campings in de buurt

Populairste steden