Een merk easyvoyage

Camping Fontana delle Rose

Fontana delle Rose Apulië - Ochtend visuel 1/3
Fontana delle Rose Apulië - Ochtend visuel 2/3
Fontana delle Rose Apulië - Ochtend visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Fontana delle Rose op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Fontana delle Rose ligt tegenover de Adriatische Zee in Puglia in Italië en biedt zijn vakantiegangers de mogelijkheid om een ontspannen verblijf in het water door te brengen.

Camping met uitzicht op zee met privéstrand in Puglia

Wil je ontsnappen en ontspannen in Puglia in Italië? Camping Fontana delle Rose nodigt zijn gasten uit voor een onvergetelijk verblijf in een uitzonderlijke omgeving. Het ligt tegenover de zee in de regio Apulië en biedt directe toegang tot een prachtig privézandstrand. Veel ligbedden en parasols zijn aanwezig zodat de zwemmers ook kunnen ontspannen en de ware betekenis van het woord nietsdoen kunnen ontdekken. Kinderen kunnen zich vermaken op het zand en aan de rand van het water, terwijl de turquoise zee op warme zomerdagen afkoelt. Een aangename trap verbindt de camping rechtstreeks met dit privézandstrand en vakantiegangers hebben genoeg tijd om ervan te genieten. Liefhebbers lopen graag hand in hand over het strand. Camping Fontana delle Rose is een favoriete bestemming voor diegenen die een verblijf in het water in Puglia willen doorbrengen

Glamping vakanties in Apulië

Voor vakantiegangers die een glampingvakantie in Puglia willen doorbrengen, is er niets beter dan een Cocotent te huren op Camping Fontana delle Rose. Glamping is de kunst van het combineren van de geneugten van kamperen met glamoureuze en comfortabele accommodatie. De cocotent wordt geleverd in twee modellen die geschikt zijn voor 2 of 4 personen. In deze glamping-tenten zullen huurders genieten van de aanwezigheid van comfortabele bedden, een kleine kitchenette en een overdekt terras met tuinmeubelen. Perfect voor koppels en koppels met kinderen, deze accommodaties zullen jong en oud verrukken.

Culturele vakanties in Apulië

Vanaf camping Fontana delle Rose krijgen vakantiegangers de gelegenheid om hun auto te nemen en snel belangrijke plaatsen in de regio te bereiken, zoals Manfredonia met zijn kasteel, archeologisch museum en abdij, Monte Sant'Angelo, die op de UNESCO-site staat of zelfs Vieste en zijn historische centrum.

Campings in de buurt

Populairste steden