Camping Gallipoli : De gids 3 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Gallipoli : De gids - 3 campings à comparer

Torre Sabea Apulië - Gallipoli visuel 1/9
Torre Sabea Apulië - Gallipoli visuel 2/9
Torre Sabea Apulië - Gallipoli visuel 3/9
Torre Sabea Apulië - Gallipoli visuel 4/9
Torre Sabea Apulië - Gallipoli visuel 5/9
Torre Sabea Apulië - Gallipoli visuel 6/9
Torre Sabea Apulië - Gallipoli visuel 7/9
Torre Sabea Apulië - Gallipoli visuel 8/9
Torre Sabea Apulië - Gallipoli visuel 9/9
Torre Sabea Apulië - Gallipoli visuel 1/9
Torre Sabea Apulië - Gallipoli visuel 2/9
Torre Sabea Apulië - Gallipoli visuel 3/9
Torre Sabea Apulië - Gallipoli visuel 4/9
Torre Sabea Apulië - Gallipoli visuel 5/9
Torre Sabea Apulië - Gallipoli visuel 6/9
Torre Sabea Apulië - Gallipoli visuel 7/9
Torre Sabea Apulië - Gallipoli visuel 8/9
Torre Sabea Apulië - Gallipoli visuel 9/9

Toegang zee

De camping Torre Sabea is gelegen in Gallipoli, op een steenworp afstand van het strand, in de regio Apulië in Italië en op slechts 500 meter van de Torre della Punta Spea. Hier kunt u zonnebaden in de schaduw van een boom, zonnebaden op het strand om te genieten van de voordelen van de

Zie de camping
Masseria Apulië - Gallipoli visuel 1/5
Masseria Apulië - Gallipoli visuel 2/5
Masseria Apulië - Gallipoli visuel 3/5
Masseria Apulië - Gallipoli visuel 4/5
Masseria Apulië - Gallipoli visuel 5/5
Gallipoli

-

Apulië
Masseria Apulië - Gallipoli visuel 1/5
Masseria Apulië - Gallipoli visuel 2/5
Masseria Apulië - Gallipoli visuel 3/5
Masseria Apulië - Gallipoli visuel 4/5
Masseria Apulië - Gallipoli visuel 5/5

Zee < 1 km Kinderclub Restaurant

Voor een familievakantie in Puglia is de 4-sterren camping Masseria perfect. Dit door een familie gerunde hotel biedt alle mogelijke services om het verblijf van zijn uitzonderlijke vakantiegangers te maken, allemaal aan zee. De geneugten van zwemmen zullen talrijk zijn op de camping Masseria dankzij het grote watergebied dat beschikbaar is voor het hele gezin. Het bestaat uit een enkele gigantische vijver die is verdeeld in verschillende gebieden die zijn aangepast aan alle verlangens. In een zwemgedeelte met een gang kunt u baantjes trekken, in een bubbelbad kunt u ontspannen, in het kindergedeelte zijn er waterspelletjes en het wandelparcours met afwisselend warm en koud water zorgt ook voor zeer goede tijden. Ligstoelen en parasols zijn er om maximaal comfort en absolute ontspanning te garanderen. De zee van Salento nodigt ook uit om te baden. De camping heeft een privéstrand, het is heel gemakkelijk om een plek te vinden en met plezier van zoet water en een ontspannende natuurlijke omgeving te genieten. Door te wisselen tussen zwemmen en zonnebaden, zullen vakantiegangers zeker een echte vakantie hebben. Jong en oud kunnen ook genieten van tal van activiteiten op camping Masseria. Een voetbalveld is beschikbaar, evenals een beachvolleybalveld en een tennisbaan. De bowlers zullen niet teleurgesteld worden, want er is ook een petanquebaan. De kinderen zullen absoluut worden overwonnen door de schaduwrijke speeltuin die tot hun beschikking staat en die hen uitnodigt om plezier te hebben op verschillende speeltoestellen. Qua entertainment heeft de camping Masseria veel te bieden en biedt het kinderen de mogelijkheid te genieten van activiteiten met vermommingen, babydans en andere uitdagingen en toernooien. Volwassenen kunnen genieten van thematische avonden met verschillende soorten shows en animaties. Gedurende de dag is het mogelijk om fit te blijven, deel te nemen aan aquafiets-, aquatrekking- of aquaspringlessen.

Zie de camping
Baia di Gallipoli Apulië - Gallipoli visuel 1/2
Baia di Gallipoli Apulië - Gallipoli visuel 2/2
Gallipoli

-

Apulië
Baia di Gallipoli Apulië - Gallipoli visuel 1/2
Baia di Gallipoli Apulië - Gallipoli visuel 2/2

Zee < 1 km Kinderclub Wifi Restaurant

Camping Baia di Gallipoli is een familiecamping en biedt een verblijf in een uitzonderlijke omgeving aan zee in Puglia in Italië. Familiecamping met zwembad in Puglia Door te verblijven op Camping Baia di Gallipoli kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen in een groene omgeving. Het is een echte oase gewijd aan de rust en de ontspanning die ter beschikking wordt gesteld op Camping Baia di Gallipoli. Een groot zwembad is inderdaad aanwezig en zal perfect zijn om te zwemmen, terwijl anderen gewoon genieten van het zoete water om uit te rusten. Ter ontspanning kunnen vakantiegangers op het solarium bij het zwembad ontspannen op een van de beschikbare ligstoelen. Jonge kinderen zullen het enorme plezier hebben om plezier te hebben in het ondiepe wadende zwembad dat aanwezig is. Kamperen aan zee in Puglia Tijdens hun verblijf op Camping Baia di Gallipoli zullen vakantiegangers genieten van een uitzonderlijke locatie dicht bij de zee.Voor de camping ligt de prachtige baai van Gallipoli die wordt gekenmerkt door lage rotsen plaats om lange zandstranden. Binnen de kortste keren kan het hele gezin zich aansluiten bij een grote inham die zich in een fris en helder water stort. Een mooie wandeling in het bos bereikt de zee en geeft een mix van kleuren en geuren die vakantiegangers een echt gevoel van rust zullen geven. Liefhebbers van ontspanning kunnen genieten van de aanwezigheid van ligbedden en parasols om te genieten van absolute ontspanning. Kamperen met entertainment in Puglia Vakantiegangers zullen zich niet vervelen tijdens hun verblijf op Camping Baia di Gallipoli. Het team van kampbegeleiders biedt een breed scala aan activiteiten waarmee iedereen plezier kan hebben in een vriendelijke sfeer. Overdag worden sport, fitness en verschillende spellen gevolgd door avondfeesten, karaoke-avonden en andere thema-avonden. Voor kinderen is er een juniorclub aanwezig, evenals een juniorclub voor tieners.

Zie de camping
clique

Campingplatz in weniger als 25 km à Gallipoli

Riva di Ugento Apulië - Ugento visuel 1/3
Riva di Ugento Apulië - Ugento visuel 2/3
Riva di Ugento Apulië - Ugento visuel 3/3
Ugento

-

Apulië
Riva di Ugento Apulië - Ugento visuel 1/3
Riva di Ugento Apulië - Ugento visuel 2/3
Riva di Ugento Apulië - Ugento visuel 3/3

Toegang zee Kinderclub Wifi Restaurant

De 4-sterren camping Riva di Ugento ligt in de regio Puglia in Italië en geniet een toplocatie aan de Ionische Zee. Deze luxe, luxe camping belooft een droomvakantie door te brengen in Puglia. 4-sterrencamping aan het water in Puglia met zwembad Camping Riva di Ugento biedt hun gasten een prachtig buitengedeelte dat is toegewijd aan het plezier van zwemmen en ontspanning. Inderdaad, ter plaatse zijn twee prachtige zwembaden aanwezig die u zullen laten genieten van aangenaam baden, verfrissend naar believen in een bevoorrecht kader. Loungestoelen rond het water staan u toe om te genieten van de Italiaanse zon voor onvergelijkbare ontspanningssessies. Tijdens hun verblijf op Camping Riva di Ugento zullen vakantiegangers ook genieten van sportterreinen die tot hun beschikking staan. Luxe kampeervoeten in het water in Italië Direct vanuit het 4-sterren Camp Riva di Ugento kunnen vakantiegangers een prachtig strand met fijn wit zand bereiken. Dit strand wordt begrensd door duinen en is bereikbaar via een mooie groene wandeling en rustgevend. Het strand stort zich zachtjes in een kristalheldere zee met uitzonderlijke kleuren die niet hoeft te blozen voor de mooiste tropische paradijzen. Kinderen zullen plezier hebben op het zand en in het ondiepe water, terwijl liefhebbers zullen genieten van hand in hand wandelen langs de kust. 4-sterrencamping in Italië met restaurant Op Camping Riva di Ugento zullen vakantiegangers hun smaakpapillen verrassen in een prachtig ingericht restaurant. Comfortabel zittend kunnen vakantiegangers genieten van subtiele gerechten uit de traditionele keuken van Puglia. Vlees, vis en pizza's zijn op de afspraak voor het geluk van de meest hebzuchtige. Thema-avonden worden ook aangeboden met typische Salento-specialiteiten. Huur een luxe bungalow aan zee in Puglia Voor een verblijf van hoogstaand comfort gaat er niets boven kiezen voor een van de bungalows die worden aangeboden door Camping Riva di Ugento. Verschillende modellen worden voorgesteld, allemaal volledig uitgerust en perfect voor een uitzonderlijk verblijf met familie of vrienden. Uitgeruste keuken, badkamer en overdekt terras nodigen uit tot de meest totale luxe in Puglia.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 30 km à Gallipoli

Porto Cesareo Apulië - Porto Cesareo visuel 1/3
Porto Cesareo Apulië - Porto Cesareo visuel 2/3
Porto Cesareo Apulië - Porto Cesareo visuel 3/3
Porto Cesareo

-

Apulië
Porto Cesareo Apulië - Porto Cesareo visuel 1/3
Porto Cesareo Apulië - Porto Cesareo visuel 2/3
Porto Cesareo Apulië - Porto Cesareo visuel 3/3

Zee < 1 km Kinderclub Wifi Restaurant Animaties

In Italië, in de regio Puglia, verwelkomt de driesterrencamping Porto Cesareo u te midden van olijfbomen in een groen gebied van 4,5 hectare op slechts 500 meter van de witte zandstranden met turquoise wateren van de gemeente Porto Cesareo. Op deze camping aan de Ionische Zee kunt u comfortabel verblijven in stacaravans die plaats bieden aan maximaal 5 personen, bungalows voor 4 tot 5 vakantiegangers of in appartementen of studio's voor 2 tot 7 huurders. U kunt ook met uw campers, caravans en tenten op ruime en schaduwrijke plaatsen zitten, met toegang tot elektriciteit. Om aangename momenten door te brengen met vrienden of familie, heeft u toegang tot een zwembad met kinderbad voor peuters, omringd door parasols en ligbedden, een speeltuin voor kinderen, een voetbalveld, een recreatieruimte met inbegrip van Onder andere biljart, tafelvoetbal en elektronische spellen en natuurlijk de stranden in de buurt, bereikbaar met de shuttle vanaf de camping. In het midden- en hoogseizoen kunt u ook genieten van georganiseerd entertainment voor de hele dag en avond: wateractiviteiten, sporttoernooien, proeverijen van lokale producten, nachtshows en nog veel meer. Ten slotte vindt u ter plaatse een bar-restaurant-pizzeria en een supermarkt om aan al uw culinaire wensen te voldoen. Vanaf deze camping in het hart van Salento, investeer in de vele stranden rondom, bezoek de wijngaarden of ontdek het architecturale erfgoed van het achterland en mis geen wandeling in het hart van de prachtige barokke stad Lecce!

Zie de camping

U vindt hier 3 campings in Gallipoli en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Gallipoli geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Apulië, ontdekt de campings in de omgeving van Gallipoli, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Gallipoli ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. zeer gewild bij vakantiegangers 1 4 sterren campings met Gallipoli bieden een zeer goed niveau van uitrusting en service voor een gecontroleerd budget. Als het strand u aantrekt en Apulië, kunt u een huuraccommodatie boeken in een van de 3 campings in Gallipoli aan de kust. De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Gallipoli.

Hier is de identiteitskaart van de 3 campings in Gallipoli op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.

- 3 campings in de buurt van de zee,


- 1 4-sterren campings,




- 2 campings met een zwembad,

- 2 campings die een kinderclub aanbieden.

De prijs van de campings op Gallipoli, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Gallipoli in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Gallipoli te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Gallipoli of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Gallipoli is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Gallipoli : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Gallipoli, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Apulië.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Gallipoli gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Gallipoli de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 2 campings in Gallipoli, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Gallipoli:

Camping Masseria
0 avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Gallipoli

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Gallipoli wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Apulië, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Gallipoli. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Apulië die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Gallipoli.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Gallipoli voor uw gezinsvakantie en Apulië!