Een merk easyvoyage

Camping Iseo : De gids 4 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Iseo : De gids - 2 campings à comparer

Del Sole Lombardije - Iseo visuel 1/5
Del Sole Lombardije - Iseo visuel 2/5
Del Sole Lombardije - Iseo visuel 3/5
Del Sole Lombardije - Iseo visuel 4/5
Del Sole Lombardije - Iseo visuel 5/5
Del Sole Lombardije - Iseo visuel 1/5
Del Sole Lombardije - Iseo visuel 2/5
Del Sole Lombardije - Iseo visuel 3/5
Del Sole Lombardije - Iseo visuel 4/5
Del Sole Lombardije - Iseo visuel 5/5

Toegang meer Kinderclub Wifi Restaurant Animaties

De 4-sterren camping Del Sole ligt aan het Iseomeer in Italië. Het biedt een familiale en warme sfeer van de meest aangename die zal zorgen voor een succesvol verblijf. Om zeer goede dagen op de camping Del Sole door te brengen, hebben de vakantiegangers verschillende mogelijkheden voor activiteiten aangepast aan het hele gezin. Zwemliefhebbers kunnen genieten van een groot zwembad van 25 m lang en 13 m breed. Voor de kinderen is er een peuterbad van 5 bij 4 meter. Ligbedden staan opgesteld op een solarium en nodigen zwemmers en ontspanningsliefhebbers uit om te ontspannen terwijl ze genieten van de warme zon van Italië. Zwemmen en wateraerobicslessen worden ook aangeboden in het zwembad van de camping. Vakantiegangers krijgen de mogelijkheid om verschillende sporten op de camping zelf te beoefenen, omdat het twee tennisbanen, een voetbalveld en een ping-pong heeft. Buiten kunt u door de nabijheid van het meer kano's en waterfietsen huren voor prachtige wandelingen op het water, terwijl sommigen de paden liever per fiets en mountainbike afleggen. Een grote, goed uitgeruste speeltuin staat ter beschikking van de kinderen die kunnen profiteren van een geweldige speelse structuur met glijbanen en andere gevarieerde spellen. Elke dag kunnen vakantiegangers genieten van amusementsprogramma's van het campingteam Del Sole. Er worden games georganiseerd en gevarieerde shows met cabaret en dans. De camping heeft een zandstrand aan het meer en een bar waar u de hele dag kunt ontbijten of verschillende snacks kunt genieten terwijl u geniet van een uitzonderlijk uitzicht op het meer. Met het zwembad van Camping Del Sole is een restaurant-pizzeria met een typisch menu van de regio. Voor vakantiegangers die op Camping Del Sole willen verblijven, zijn er verschillende opties beschikbaar, ze kunnen hun tent op een van de comfortabele plaatsen zetten of kiezen uit de beschikbare huuraccommodaties. Van het chalet tot de stacaravan en ingerichte tenten, Camping Del Sole biedt een breed scala aan accommodaties die aan elke behoefte voldoen.

Zie de camping
Sassabanek Lombardije - Iseo visuel 1/5
Sassabanek Lombardije - Iseo visuel 2/5
Sassabanek Lombardije - Iseo visuel 3/5
Sassabanek Lombardije - Iseo visuel 4/5
Sassabanek Lombardije - Iseo visuel 5/5
Iseo

-

Lombardije
Sassabanek Lombardije - Iseo visuel 1/5
Sassabanek Lombardije - Iseo visuel 2/5
Sassabanek Lombardije - Iseo visuel 3/5
Sassabanek Lombardije - Iseo visuel 4/5
Sassabanek Lombardije - Iseo visuel 5/5

Toegang meer Zwembad Wifi Restaurant Animaties

Boek nu uw locatie of uw stacaravan op Camping Sassabanek 4 * in Iseo voor een droomvakantie aan de rand van een meer op een luxe camping in Italië. Charmante familiecamping, gelegen aan het meer van Iseo, in Lombardije, een paar kilometer van de stad Brescia en tegenover het natuurreservaat Torbiere del Sebino. Op camping 4 * Sassabanek kunt u zwemmen in het meer of kiezen voor het watergebied. Het waterpark van de 4 * camping heeft niets minder dan drie verwarmde zwembaden, waaronder een zwembad voor kinderen met opblaasbare spelletjes. Huisvesting kant, camping biedt hoogwaardige stacaravans, allemaal voorzien van airconditioning. De stacaravans bieden plaats aan maximaal 5 personen in twee aparte kamers en hebben een verhoogd terras met tuinmeubelen. Je kunt ook je tent, je caravan installeren of je camper parkeren op de afgebakende locaties die onder het dennenbos zijn geïnstalleerd. De percelen zijn uitgerust met elektrische terminals en ledigingszones. Op uw 4-sterren camping Sassabanek in Iseo vindt u vele recreatieve voorzieningen en diensten: speeltuinen, verschillende tennisbanen, volleybal-, voetbal- en basketbalvelden, een wandeling langs het meer, tennisbanen, zwemmen en surfen, waterfietsen en kanoverhuur ... Voor sustenter heeft u toegang tot het restaurant, de bar, de ijssalon of de pizzeria. Tenzij u liever in de supermarkt winkelt en picknicken op de daarvoor gereserveerde grasvelden.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 15 km à Iseo

Riva di San Pietro Lombardije - Marone visuel 1/3
Riva di San Pietro Lombardije - Marone visuel 2/3
Riva di San Pietro Lombardije - Marone visuel 3/3
Marone

-

Lombardije
Riva di San Pietro Lombardije - Marone visuel 1/3
Riva di San Pietro Lombardije - Marone visuel 2/3
Riva di San Pietro Lombardije - Marone visuel 3/3

Toegang meer Wifi Restaurant

Camping Riva di San Pietro ligt aan de rand van het Iseomeer in de Italiaanse regio Lombardije en biedt een vakantie met het gezin aan het water in een unieke omgeving. Camping aan het meer met panoramisch zwembad Het is in een bevoorrechte omgeving op de camping Riva di San Pietro dat vakantiegangers kunnen genieten van de geneugten van zwemmen met het gezin. Inderdaad, terwijl ze een adembenemend uitzicht op het Iseomeer bewonderen, kunnen jong en oud uitzonderlijke momenten doorbrengen in een prachtig verfrissend zwembad. Dit buitenzwembad is ideaal om te zwemmen en te ontspannen, en kinderen zullen genieten van het ondiepe peuterbad dat voor hen beschikbaar is. Tussen zwemmen door gaat er niets boven loungen onder de milde zon van Lombardije om de echte definitie van het woord farniente te kennen. Dit zwembad met panoramisch uitzicht op het Iseomeer zal ervoor zorgen dat vakantiegangers vertrekken met herinneringen vol van het hoofd. Het kamperen voeten in het water in Italië De ideale camping aan het Iseomeer is ideaal voor vakantiegangers die verschillende wateractiviteiten willen beoefenen. Zeilboten, kano's en windsurfen zijn op de afspraak en laten u genieten van de prachtige landschappen die deel uitmaken van het Iseomeer en zijn omgeving. Camping Riva di San Pietro zal ook het ideale startpunt zijn voor activiteiten op het platteland. Wandelaars kunnen prachtige paden volgen en het zal ook mogelijk zijn om te mountainbiken, klimmen en zelfs paragliden voor de meer avontuurlijke. Huur een bungalow aan het Iseomeer Tijdens hun verblijf op camping Riva di San Pietro kunnen vakantiegangers de keuze maken voor absoluut comfort door te kiezen voor een van de bungalows die te huur zijn. Deze moderne en ruime accommodatie is geschikt voor 4 personen en heeft een slaapkamer, een woonkamer, een keuken, een badkamer en een aangenaam terras.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Iseo

clique

Campingplatz in weniger als 20 km à Iseo

La Tartufaia Lombardije - Ranzanico visuel 1/8
La Tartufaia Lombardije - Ranzanico visuel 2/8
La Tartufaia Lombardije - Ranzanico visuel 3/8
La Tartufaia Lombardije - Ranzanico visuel 4/8
La Tartufaia Lombardije - Ranzanico visuel 5/8
La Tartufaia Lombardije - Ranzanico visuel 6/8
La Tartufaia Lombardije - Ranzanico visuel 7/8
La Tartufaia Lombardije - Ranzanico visuel 8/8
Ranzanico

-

Lombardije
La Tartufaia Lombardije - Ranzanico visuel 1/8
La Tartufaia Lombardije - Ranzanico visuel 2/8
La Tartufaia Lombardije - Ranzanico visuel 3/8
La Tartufaia Lombardije - Ranzanico visuel 4/8
La Tartufaia Lombardije - Ranzanico visuel 5/8
La Tartufaia Lombardije - Ranzanico visuel 6/8
La Tartufaia Lombardije - Ranzanico visuel 7/8
La Tartufaia Lombardije - Ranzanico visuel 8/8

Toegang meer Wifi Restaurant Jacuzzi

De camping La Tartufaia is gelegen in Ranzanico in de provincie Bergamo in Italië. Lake Endine grenst aan de camping die vakantiegangers een ongelooflijk mooie en ontspannen omgeving biedt. Het is mogelijk om te genieten van een prachtige natuur en het park van Lake Endine en het natuurreservaat Valle del Freddo te ontdekken. Deze gezinsvriendelijke camping maakt het een onvergetelijk verblijf voor zowel kinderen als volwassenen. Op de camping kan het hele gezin genieten van een ruimte die volledig is gewijd aan zwemmen. Deze ruimte heeft een verwarmd buitenzwembad en een verwarmd peuterbad voor het plezier en de veiligheid van de kleintjes. Ligstoelen staan bij het zwembad en zorgen ervoor dat degenen die een ontspannen moment willen doorbrengen zich in de zon willen koesteren en zich dus volledig op vakantie voelen. De kinderen op de camping vinden altijd geschikte activiteiten voor hen. Ze zullen genieten van pizza-workshops onder het toeziend oog van de pizzaiolo-chef van de camping om hun eigen pizza te maken en vervolgens samen te genieten. Ze kunnen ook voetbaltoernooien spelen op het multisportveld van de camping. Het restaurant van de camping biedt een prachtig uitzicht op het meer en heeft tafels op een mooi terras. De vakantiegangers kunnen typische gerechten uit de regio proeven, evenals Italiaanse essentiële gerechten. Het restaurant biedt houtgestookte pizza's en zelfgemaakt gebak. De aangeboden campings liggen in een groene omgeving met uitzicht op het meer en het privéstrand. Er zijn ook stacaravans te huur. Ze hebben een keuken met koffiezetapparaat, kookplaten en serviesgoed, slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Er is een wifi-verbinding beschikbaar.

Zie de camping

U vindt hier 2 campings in Iseo en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Iseo geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Lombardije, ontdekt de campings in de omgeving van Iseo, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Iseo ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. zeer gewild bij vakantiegangers 2 4 sterren campings met Iseo bieden een zeer goed niveau van uitrusting en service voor een gecontroleerd budget. . De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Iseo.

Hier is de identiteitskaart van de 2 campings in Iseo op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.




- 2 4-sterren campings,




- 2 campings met een zwembad,
- 2 campings aan een meer
- 1 campings die een kinderclub aanbieden.

De prijs van de campings op Iseo, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Iseo in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Iseo te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Iseo of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Iseo is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Iseo : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Iseo, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Lombardije.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Iseo gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Iseo de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 2 campings in Iseo, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Iseo:

Camping Del Sole
0 avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Iseo

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Iseo wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Lombardije, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Iseo. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Lombardije die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Iseo.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Iseo voor uw gezinsvakantie en Lombardije!