Een merk easyvoyage

Camping La Riva

La Riva Lombardije - Sorico visuel 1/2
La Riva Lombardije - Sorico visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Riva op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 03/11

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping La Riva ligt op een steenworp afstand van het Comomeer in de regio Lombardije in Italië.

Camping aan het Comomeer met zwembad

Alle geneugten van het zwemmen zijn op de rendez-vous op Camping La Riva. Dit laatste nodigt inderdaad zijn gasten uit om te genieten van de aanwezigheid van een buitenzwembad in zijn behuizing. Dit prachtige buitenzwembad biedt voldoende ruimte om te zwemmen en te ontspannen. Er gaat niets boven de hete zomerdagen in Italië om een duik te nemen in dit verfrissende zwembad. Een solarium omringt het zwembad en is de ideale plek voor alle liefhebbers van ontspanning die in alle rust in de zon willen zonnebaden.

Kamperen aan het Comomeer

Vakantiegangers die een vakantie dicht bij het Gardameer willen doorbrengen, zullen meer dan overwonnen worden door de locatie van keuze Camping La Riva. Tijdens een mooie wandeling van 1 km te voet of met de fiets, kan het hele gezin de oever van het Comomeer bereiken. Deze majestueuze wateroppervlakte zal het ontmoetingspunt zijn voor alle vakantiegangers die houden van prachtige landschappen en wateractiviteiten. Windsurfen, kitesurfen, kanovaren en waterfietsen zijn op de afspraak en staan garant voor momenten van puur plezier in een uitzonderlijke omgeving. Voor degenen die gewoon willen ontspannen, gaat niets boven loungen aan het water en afwisselend zonnebaden en verfrissend zwemmen.

Kamperen in Como in Italië

Camping La Riva, gelegen in de provincie Como in Italië, is het ideale startpunt om deze prachtige stad en zijn historische monumenten te ontdekken, zoals Villa Gallia, Porta Torre, Villa Saporiti, Monumento ai Caduti en de San Vitale-toren. Vele andere must-see plaatsen maken de stad Como rijk en zullen bezoekers verbazen. Fans van culturele geschiedenis kunnen het Civic Museum en het Silk Museum ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden