Een merk easyvoyage

Camping La Secca

Camping La Secca Ligurië - Moneglia visuel 1/3
Camping La Secca Ligurië - Moneglia visuel 2/3
Camping La Secca Ligurië - Moneglia visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Secca op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/06

  • Sluitingsdatum: 30/09


Know-All-About-Camping

Kamperen aan zee in CInque Terre

Door te verblijven op Camping La Secca kunnen vakantiegangers genieten van uitzonderlijke landschappen met prachtige kleuren. Oneindige gradaties van groen en blauw, panorama's zullen kampeerders verblinden die vertrekken met herinneringen vol van het hoofd. Camping La Secca ligt in Moneglia, vakantiegangers zullen genieten van een rustige sfeer in een weelderige omgeving. De nabijheid van de zee zorgt voor een droomvakantie, omdat kampeerders niet alleen genieten van een uniek uitzicht op de zee, maar ook meedoen. Wat een genot om 's ochtends wakker te worden in zo'n omgeving!

Kampeervakanties in de buurt van Genua

Camping La Secca ligt in Moneglia, op een bevoorrechte locatie in de provincie Genua. Vanaf de camping is het mogelijk om deze uitzonderlijke stad te ontdekken. Je kunt niet naar Genua gaan zonder naar het Aquarium van de grootste stad van Europa te gaan, waar het hele gezin plezier zal beleven tussen entertainment en cultuur. Het Zeemuseum in het Galata-paleis biedt de mogelijkheid om de precieze reconstructie van de maritieme wereld te bewonderen. In dit museum is het zelfs mogelijk om een echte onderzeeër te bezoeken! Na het aquarium en het museum, om in de wereld van de zee te blijven, gaat er niets boven naar het Cetacean Sanctuary van de Ligurische Zee gaan en deze dieren benaderen die beschermd leven in het zeereservaat.

Terwijl ze naar Genua gaan, zullen de liefhebbers van nietsdoen het plezier hebben om naar de prachtige stranden te gaan die langs de pittoreske dorpjes aan de kust lopen. De baai van Silenzio en de baai van Favole die tot de beroemdste behoren, zijn echte juwelen. Dicht bij het voorgebergte Portofino kunt u genieten van adembenemende onderwaterpanorama's met duiken.

Camping met uitzicht op zee in Ligurië

Vanaf hun camping op Camping La Secca kunnen vakantiegangers genieten van een adembenemend uitzicht op de zee, alles in een ontspannen omgeving.

Populairste steden