Camping Savone : De gids

Camping Savone : De gids -

Campingplatz in weniger als 10 km à Savone

Dolce Vita Ligurië - Ster visuel 1/1
Ster

-

Ligurië
Dolce Vita Ligurië - Ster visuel 1/1

Toegang rivier Waterglijbaan Wifi Restaurant

Camping Dolce Vita biedt een verblijf in een groene omgeving in het hart van Ligurië. Dankzij de kampeerplaatsen en stacaravans kunt u aangename natuurvakanties doorbrengen in het noorden van Italië. Familiecamping in Noord-Italië met zwembad Camping Dolce Vita ligt in de prachtige zonnige regio Ligurië en is de ideale plek om te genieten van verfrissend zwemmen. Het heeft inderdaad een mooi buitenzwembad, waardoor het hele gezin heel goede momenten kan doorbrengen. Terwijl de ouders ontspannen in het water, kunnen kinderen zich vermaken met de aanwezigheid van twee kleine glijbanen. Tijdens het verblijf worden wateraerobicslessen georganiseerd en kunt u opdagen terwijl u geniet van het plezier in het water. In een groene omgeving kunnen vakantiegangers genieten van de ligstoelen aan de rand van het zwembad en zo heerlijk zonnebaden in de hitte van Ligurië. Familiecamping met kinderactiviteiten in Italië Kinderen zullen niet teleurgesteld zijn over hun verblijf op Camping Dolce Vita. De laatste biedt hen verschillende activiteiten waarmee ze tijdens hun vakantie als een gek plezier kunnen hebben. Naast de schaduwrijke speeltuin die zeer goed is uitgerust, worden animaties en aangepaste activiteiten aan hen voorgesteld, zodat ze samen onvergetelijke momenten kunnen beleven die rijk zijn aan plezier. Sport natuurvakanties in Italië Door te verblijven op Camping Dolce Vita kunnen vakantiegangers genieten van de uitzonderlijke omgeving van de provincie Savona om verschillende activiteiten uit te oefenen. Het bergachtige terrein is absoluut perfect voor prachtige wandelingen en de fietspaden langs de kust beloven ook uitzonderlijke mooie wandelingen. Rond Camping Dolce Vita kunnen verschillende activiteiten worden beoefend en voor elk wat wils. Van sportklimmen tot avonturenpark en paardrijden, iedereen zal geluk vinden.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 20 km à Savone

Il Villaggio di Giuele Ligurië - Finale Ligure visuel 1/4
Il Villaggio di Giuele Ligurië - Finale Ligure visuel 2/4
Il Villaggio di Giuele Ligurië - Finale Ligure visuel 3/4
Il Villaggio di Giuele Ligurië - Finale Ligure visuel 4/4
Finale Ligure

-

Ligurië
Il Villaggio di Giuele Ligurië - Finale Ligure visuel 1/4
Il Villaggio di Giuele Ligurië - Finale Ligure visuel 2/4
Il Villaggio di Giuele Ligurië - Finale Ligure visuel 3/4
Il Villaggio di Giuele Ligurië - Finale Ligure visuel 4/4

Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant Jacuzzi

Camping Il Villaggio di Giuele is een door een familie gerunde 3-sterrencamping op slechts 1500 meter van de zee in het hart van de Italiaanse regio Ligurië. Familiecamping in Ligurië met aquapark Op de 3-sterren camping Il Villaggio di Giuele kunnen vakantiegangers gedenkwaardige dagen doorbrengen om met familie te delen dankzij de aanwezigheid van een ruimte gewijd aan de geneugten van water. In het hart van het dorp kunnen jong en oud genieten van de aanwezigheid van een groot semi-olympisch zwembad dat zowel zwemmers als vakantiegangers zal verrassen op zoek naar ontspanning. Het verfrissende water en het uitzicht op de groene heuvels bieden zwemmers een echt gevoel van welzijn. Naast het grote zwembad is een ondiep peuterbad dat perfect is voor jongere kinderen. Dit peuterbad heeft een glijbaan en een champignonsproeier voor maximaal plezier. Een ontspanningsruimte is ook aanwezig en vakantiegangers die willen kunnen genieten van de ontspanning die wordt geboden door een jacuzzi. Rondom het waterpark kunnen vakantiegangers genieten van de Italiaanse zon op de ligstoelen die voor hen beschikbaar zijn. 3-sterren camping in Italië met restaurant Het is in een bevoorrechte omgeving typisch voor de oude dorpen van Ligurië dat vakantiegangers hun smaakpapillen zullen verrukken. Op Camping Il Villaggio di Giuele nodigt een restaurant u uit om comfortabel te zitten en te genieten van traditionele gerechten uit Ligurië en typisch Italiaanse gerechten, allemaal vergezeld van olijfolie en geproduceerde wijnen in de boerderij van de camping. Kinderen kunnen aangepaste menu's bestellen en het restaurant biedt ook heerlijke pizza's bereid in de houtoven. Al deze sappige gerechten kunnen worden genoten in de restaurantkamer en op het terras met uitzicht op de heuvels. Huur een appartement in Ligurië Niets beter dan te kiezen voor een appartement in Ligurië om van deze prachtige regio te genieten met maximaal comfort. Camping Il Villaggio di Giuele biedt huurappartementen smaakvol ingericht en volledig uitgerust met kitchenette, badkamer en een eigen buitenruimte. Verschillende modellen worden voorgesteld en variëren afhankelijk van de afmetingen, de positie en het uitzicht.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 25 km à Savone

Camping Park Mara Ligurië - Borgio Verezzi visuel 1/3
Camping Park Mara Ligurië - Borgio Verezzi visuel 2/3
Camping Park Mara Ligurië - Borgio Verezzi visuel 3/3
Borgio Verezzi

-

Ligurië
Camping Park Mara Ligurië - Borgio Verezzi visuel 1/3
Camping Park Mara Ligurië - Borgio Verezzi visuel 2/3
Camping Park Mara Ligurië - Borgio Verezzi visuel 3/3

Zee < 1 km Kinderclub Wifi

Camping Park Mara ligt in Borgio Verezzi aan de Ligurische kust in Italië en kijkt uit over de prachtige Riviera delle Palme. Kamperen in Italië met zwembad en zeezicht De geneugten van zwemmen zullen op het rendez-vous zijn voor de vakantiegangers die de kans krijgen om op Camping Park Mara te verblijven. In een uitzonderlijke omgeving met uitzicht op de zee, zullen vakantiegangers de aanwezigheid van een prachtig overloopzwembad waarderen dat zich zal verfrissen terwijl u uitkijkt over de prachtige kust van de Riviera delle Palme. Met dit prachtige panoramische zwembad kunnen vakantiegangers ligbedden vinden in het solarium, zodat u kunt genieten van uitzonderlijke momenten van ontspanning. Zonnebaden en verfrissend zwemmen zijn op de ontmoetingsplaats op Camping Park Mara, allemaal in een unieke omgeving met uitzicht op de zee. Liefhebbers van ontspanning zullen blij zijn te weten dat met het solarium ook een bad is whirlpool die garant staat voor momenten van puur plezier. Gedurende deze tijd zullen de kinderen met veel plezier plezier hebben in het zwembad dat aan hen is toegewijd en dat hen in staat stelt plezier te maken met een maximale veiligheid. Kamperen in Ligurië in de buurt van de zee Door te verblijven op Camping Park Mara zullen vakantiegangers genieten van een aangename locatie in Borgio Verezzi. Het strand ligt op slechts 400 meter afstand en kan worden bereikt met een aangename wandeling van 10 minuten. Dit strand, bestaande uit kleine kiezelstenen vermengd met zand, zal vakantiegangers verrukken die willen genieten van de geneugten van de zee met het gezin. niets beter om een geweldige vakantie aan de Italiaanse kust door te brengen dan je handdoek op het strand te leggen, luieren en afwisselen tussen zonnebaden en baden in zee. Huur een bungalow met uitzicht op zee in Italië Door te verblijven op Camping Park Mara kunnen vakantiegangers genieten van een uniek comfort door een van de stacaravans te huur. Deze volledig uitgeruste accommodaties zijn perfect voor het vinden van het comfort van thuisparen, familie of vrienden. Er zijn ook volledig uitgeruste bungalows beschikbaar waarmee u een aangenaam verblijf met uitzicht op zee kunt doorbrengen.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Savone

clique
Tenuta Squaneto Piëmont - Spigno Monferrato visuel 1/2
Tenuta Squaneto Piëmont - Spigno Monferrato visuel 2/2
Spigno Monferrato

-

Piëmont
Tenuta Squaneto Piëmont - Spigno Monferrato visuel 1/2
Tenuta Squaneto Piëmont - Spigno Monferrato visuel 2/2

Toegang rivier Wifi Restaurant

Camping Tenuta Squaneto nodigt u uit voor een natuurvakantie in Piemonte tussen wijngaarden, heuvels en een mooie rivier. Kamperen in Piemonte met waterpark Voor een geslaagde gezinsvakantie in Italië gaat er niets boven een mooie waterruimte tot uw beschikking. Op de camping Tenuta Squaneto wordt het hele gezin veroverd door de beschikbare zwembaden. In een groene omgeving met grote bomen kunnen vakantiegangers genieten van een mooi en groot buitenzwembad dat ideaal is voor volwassenen die van zwemmen houden en diegenen die gewoon willen genieten van de zachtheid van het water. Zodat jonge kinderen ook zeer bevoorrechte momenten kunnen doorbrengen, is er ook een kinderbad aanwezig. Door de geringe diepte van dit kinderbad kunnen ze veilig spelen. Waterstralen zijn ook aanwezig voor nog meer plezier. Er gaat niets boven loungen aan de rand van het water en laat u douchen door de Piemonte-zon terwijl u geniet van de nabijgelegen vegetatie voor momenten van pure ontspanning. Kamperen voeten in het water in Piemonte Camping Tenuta Squaneto ligt aan de rand van een prachtige rivier, vakantiegangers van alle leeftijden kunnen genieten van aangename verfrissende baden in het open water, omringd door de natuur. Kinderen kunnen zich vermaken en volwassenen kunnen ontspannen in deze uitzonderlijke omgeving die rechtstreeks toegankelijk is vanaf Camping Tenuta Squaneto. Glamping verblijf in Piemonte Door op Camping Tenuta Squaneto te verblijven, kunnen vakantiegangers kiezen voor een glamping-accommodatie, halverwege tussen de camping en de stacaravan. Met deze uitgeruste tenten kunt u een uitzonderlijk verblijf doorbrengen door het plezier van kamperen te vinden terwijl u geniet van absoluut comfort met keuken en badkamer.

Zie de camping
Pian dei Boschi Ligurië - Pietra Ligure visuel 1/3
Pian dei Boschi Ligurië - Pietra Ligure visuel 2/3
Pian dei Boschi Ligurië - Pietra Ligure visuel 3/3
Pietra Ligure

-

Ligurië
Pian dei Boschi Ligurië - Pietra Ligure visuel 1/3
Pian dei Boschi Ligurië - Pietra Ligure visuel 2/3
Pian dei Boschi Ligurië - Pietra Ligure visuel 3/3

Zee < 1 km Wifi

Camping Pian dei Boschi ligt in Italië in de prachtige regio Ligurië. Deze charmante, groene familiecamping ligt vlak bij de zee en het historische centrum van Pietra Ligure. Familiecamping met zwembad in Ligurië Wilt u een aangename vakantie doorbrengen in Ligurië op een camping met zwembad? Welkom bij Camping Pian dei Boschi! Deze aangename familiecamping heeft een buitenruimte met een zeer groot zwembad. Omringd door hoge bomen belooft dit Olympische zwembad bevoorrechte momenten afgesneden van de rest van de wereld. Zwemliefhebbers kunnen gaan zwemmen, terwijl anderen plezier hebben of zich ontspannen. Jonge kinderen kunnen spelen in het ondiepe waden zwembad dat het zwembad begeleidt. Een lang solarium met ligbedden ligt aan de rand van het zwembad en zal alle liefhebbers van nietsdoen verrassen. Kamperen aan zee in Ligurië Camping Pian dei Boschi, gelegen in Ligurië in het noordwesten van Italië, biedt zijn vakantiegangers een uitstekende locatie op slechts 700 meter van de zee. in familie een groot zandstrand met ligstoelen en parasols met uitzicht op de blauwe zee, kalm en verfrissend. Een gratis pendeldienst wordt aangeboden aan vakantiegangers en ter plaatse vinden zwemmers een kiosk met sandwiches, salades, dagmenu's en ijs gemaakt van lokale biologische producten. Huur een vakantiehuis aan zee in Italië Op Camping Pian dei Boschi krijgen vakantiegangers de mogelijkheid om een prachtig vakantiehuis te huren. Er worden twee modellen aangeboden, een voor 4 personen en een voor 5 personen. Deze huizen hebben comfortabele kamers, een uitgeruste keuken, een badkamer en een veranda buiten.

Zie de camping
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 1/11
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 2/11
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 3/11
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 4/11
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 5/11
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 6/11
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 7/11
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 8/11
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 9/11
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 10/11
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 11/11
Pietra Ligure

-

Ligurië
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 1/11
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 2/11
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 3/11
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 4/11
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 5/11
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 6/11
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 7/11
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 8/11
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 9/11
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 10/11
dei Fiori Ligurië - Pietra Ligure visuel 11/11

Zee < 1 km Kinderclub Wifi Restaurant

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 32 km à Savone

Ali baba Ligurië - Ceriale visuel 1/9
Ali baba Ligurië - Ceriale visuel 2/9
Ali baba Ligurië - Ceriale visuel 3/9
Ali baba Ligurië - Ceriale visuel 4/9
Ali baba Ligurië - Ceriale visuel 5/9
Ali baba Ligurië - Ceriale visuel 6/9
Ali baba Ligurië - Ceriale visuel 7/9
Ali baba Ligurië - Ceriale visuel 8/9
Ali baba Ligurië - Ceriale visuel 9/9
Ceriale

-

Ligurië
Ali baba Ligurië - Ceriale visuel 1/9
Ali baba Ligurië - Ceriale visuel 2/9
Ali baba Ligurië - Ceriale visuel 3/9
Ali baba Ligurië - Ceriale visuel 4/9
Ali baba Ligurië - Ceriale visuel 5/9
Ali baba Ligurië - Ceriale visuel 6/9
Ali baba Ligurië - Ceriale visuel 7/9
Ali baba Ligurië - Ceriale visuel 8/9
Ali baba Ligurië - Ceriale visuel 9/9

Wifi Restaurant Jacuzzi

Camping Ali Baba ligt op minder dan 2 km van het strand in Ligurië, halverwege tussen Sanremo en Genua. De camping heeft een zwembad en een peuterbad, een restaurant en een jacuzzi om u volledig te ontspannen. De camping verwelkomt u in een van de 15 stenen bungalows of natuurlijk op een tent, caravan of camper. Het campingpark is prachtig beplant en er heerst een zoete vakantiesfeer. Merk op dat u vanaf de camping gemakkelijk naar het waterpark Le Caravelle kunt

Zie de camping
Baciccia Ligurië - Ceriale visuel 1/3
Baciccia Ligurië - Ceriale visuel 2/3
Baciccia Ligurië - Ceriale visuel 3/3
Ceriale

-

Ligurië
Baciccia Ligurië - Ceriale visuel 1/3
Baciccia Ligurië - Ceriale visuel 2/3
Baciccia Ligurië - Ceriale visuel 3/3

Zee < 1 km Wifi Restaurant

Camping Baciccia is een familiebedrijf van hoge kwaliteit in Italië dat zijn 3-sterren rechtvaardigt met uitzonderlijke diensten aangepast aan het hele gezin. De nabijheid van de zee en andere toeristische bestemmingen naar keuze stelt vakantiegangers in staat om een vakantie door te brengen die rijk is aan activiteiten aan de Ligurische kust. Kamperen aan de Ligurische kust met zwembad Op warme zomerdagen aan de kust van Ligurië willen vakantiegangers alleen maar afkoelen! Op Camping Baciccia kan het hele gezin de ware betekenis van de uitdrukking "dolce vita" ontdekken dankzij het badgedeelte dat tot hun beschikking staat. Een groot buitenzwembad is inderdaad aanwezig en zal toelaten om hele dagen door te brengen om te zwemmen, plezier te hebben en te ontspannen. Voor kinderen die nog niet weten hoe te zwemmen, is er een mooi, ondiep peuterbad dat maximale veiligheid voor maximaal plezier garandeert. Wil je ontspannen in de zon in Italië? Camping Baciccia heeft ook ligstoelen met parasols voor degenen die liever in de schaduw rusten. Tijdens hun verblijf op Camping Baciccia kunnen vakantiegangers die de mogelijkheid hebben gratis zwemlessen te volgen en er worden ook activiteiten georganiseerd in het zwembad. Kamperen met privéstrand in Italië Op 800 m van Camping Baciccia kunnen vakantiegangers een mooi privéstrand bereiken dat toegankelijk is via een gratis pendeldienst. Op dit zandstrand kunnen kinderen zich uitleven als een gek, terwijl ouders ten volle profiteren van hun vakantie en genieten van echte ontspanningssessies op de ligstoelen die voor hen beschikbaar zijn met parasols. Huur een bungalow aan de kust in Italië Camping Baciccia is ideaal gelegen aan de Ligurische kust en biedt haar gasten totaal comfort. Mooie houten bungalows zijn te huur, gerangschikt op de manier van een dorp in een groene omgeving. Deze kleine huurwoningen zijn uitgerust met een keuken, een badkamer en een balkon.

Zie de camping
Bella Vista Ligurië - Albenga visuel 1/3
Bella Vista Ligurië - Albenga visuel 2/3
Bella Vista Ligurië - Albenga visuel 3/3
Albenga

-

Ligurië
Bella Vista Ligurië - Albenga visuel 1/3
Bella Vista Ligurië - Albenga visuel 2/3
Bella Vista Ligurië - Albenga visuel 3/3

Wifi Restaurant

Camping Bella Vista is een 3-sterren familiecamping in de Italiaanse regio Ligurië. Naast de bevoorrechte omgeving, nodigt Camping Bella Vista u uit om comfortabel te verblijven in een van de bungalows en stacaravans of om een glamping-verblijf door te brengen in een kokoszoete tent. 3-sterren familiecamping met zwembad in Ligurië Op het terrein van Camping Bella Vista zal het hele gezin genieten van een buitenruimte die gewijd is aan zwemmen. Een prachtig zwembad is beschikbaar en biedt een vrij uitzicht op de omliggende heuvels. Omlijst door bloeiende hagen van planten, is dit zwembad perfect om te ontsnappen aan elke vorm van stress en ten volle te genieten van uw vakantie onder de zon van Ligurië. Een kinderbadje staat ter beschikking van de jongste kinderen zodat ze zich in alle veiligheid kunnen vermaken. Ligstoelen staan aan de rand van het water en nodigen uit tot zonnebaden. Dankzij deze prachtige buitenruimte van Camping Bella Vista zullen vakantiegangers zeker genieten van 100% van hun vakantie in Italië. Gastronomisch verblijf in Italië Door te verblijven op Camping Bella Vista kunnen vakantiegangers ook hun smaakpapillen laten reizen. De aanwezigheid van een restaurant op de camping zal inderdaad kunnen genieten van heerlijke gerechten in een aangename omgeving. Een eenvoudig menu wordt aangeboden en vakantiegangers worden verleid door een voorgerecht zoals Caprese Salade of Bresaola met rucola en parmezaanse kaas en gaan dan verder met een warm gerecht zoals een heerlijke paddenstoelenrisotto, spaghetti bolognese of zelfs een hamburger met friet. Actieve vakanties in Ligurië Vanaf camping Bella Vista hebben vakantiegangers toegang tot talloze activiteiten. Alleen, in groep of met familie, de mogelijkheden zijn talrijk en stellen iedereen in staat om een ideale vakantie door te brengen. In het achterland van de Riviera dei Fiori kunnen liefhebbers van grote ruimtes wandelen, fietsen, klimmen, canyoning, paardrijden of paragliden. Als u naar de kust gaat, kunt u gaan zeilen, windsurfen, jetskiën, duiken of walvissen spotten.

Zie de camping

Er zijn 2 campings in de buurt van Savone en Ligurië binnen een straal van 5 km rond de stad. Onze campinggidsen in Savone geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Ligurië, ontdekt de campings in de omgeving van Savone, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Savone ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. . De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Savone.

Gebruik de kaart en de video's om uw zoektocht naar een stacaravan in Savone te vereenvoudigen.











.

De prijs van de campings op Savone, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Savone in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Savone te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Savone of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Savone is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Savone : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Savone, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Ligurië.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Savone gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Savone de locatie van uw stacaravan te kiezen.

Wij raden u aan om onze Top Camping selecties te raadplegen om een lijst van de meest populaire campings in de buurt van Savone en Ligurië te verkrijgen.

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Savone

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Savone wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Ligurië, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Savone. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Ligurië die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Savone.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Savone voor uw gezinsvakantie en Ligurië!