Camping Le Marze

2 beoordelingen 1/5

Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 1/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 2/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 3/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 4/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 5/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 6/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 7/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 8/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 9/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 10/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 11/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 12/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 13/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 14/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 15/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 16/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 17/17

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Marze op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 2.0


  • Waar voor je geld:4.0
  • Accommodatie :6.0
  • Faciliteiten2.0
  • Dienstverlening2.0
  • Animatie:2.0

"Valse reclame"

Par sorel le Zon. 4 Mei 2014

Minimalistisch huis; Geen zwembad !!! GEEN WI-FI !!!! zo valse publicatie !!!! de paden en paden van de camping zijn volledig gebroken. Ornières, gaten gevuld met water; hard hard voor de auto ... zeer teleurgesteld ..

"The Marze"

Par enzonoah le Maa. 9 Sep. 2013

Camping Le Marze Onze stacaravan was goed gelegen en schoon Het zwembad of het waterpark was geen verplichte badmuts De receptie op de camping was geweldig geen inspanning van de Italianen De animaties waren ook nul alles is in het Italiaans een opmerking 2 op 10 dit is jammer, want de camping was mooi om te ontmoedigen

Beschrijving van de camping

  • Surface-camping : 20 ha


Know-All-About-Camping

De camping Le Marze is gelegen in Toscane, een karakteristieke regio van Italië. U bevindt zich in het midden van de driehoek gevormd door de beroemde steden Pisa, Florence en Rome, op een paar meter van een gigantisch strand van de Middellandse Zee in het hart van een dicht dennenbos.

Grote, goed gedefinieerde plaatsen van 100 m² wachten op uw tent, caravan of camper voor een verblijf tussen de typische mediterrane planten van de Marenne.

Huurniveau u wordt verwend met keuze. Er zijn traditionele stacaravans met kamers, ingerichte keuken, sanitair, geventileerd dak en airconditioning. Elk heeft een buitenruimte om te eten en uit te rusten in de open lucht en is geschikt voor maximaal 6 personen. Ze bevinden zich in de buurt van het strand met blauwe vlag en zijn verdeeld in verschillende reeksen. Om weer in contact te komen met de campinggeest, kunt u tenten kiezen die allemaal zijn uitgerust met bedden en voor sommige een kitchenette, hiermee kunt u licht reizen. Om te profiteren van de Glamping-geest zijn er ook kokoszoete tenten.

De camping heeft een restaurant, zwembad, minimarkt, wasserette, speeltuin en avonturenpark voor kinderen, sportactiviteiten (volleybal en tafeltennis), een hondenpark met thema's (cabaretiers, muziek ...).

De echte troef is het privéstrand met een "strandbar". U kunt ligstoelen en parasols huren om te genieten van de kabbelende golven van de zee.

Vanaf hier bereikt u het regionale park Diaccia Botrona met Etruskische vindplaatsen, de eilanden van de archipel en de natuurlijke warmwaterbronnen van Saturnia. Mis de kans niet om het oude centrum van Castiglione della Pescaia te verkennen.

Campings in de buurt

Populairste steden