Een merk easyvoyage

Camping Le Volte

Le Volte Emilia Romagna - Tredozio visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Volte op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 20/06

  • Sluitingsdatum: 01/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Le Volte ligt in het mooie dorpje Tredozio in Italië, in de prachtige regio Emilia Romagna op de grens van Toscane.

Camping in Emilia Romagna met zwembad

Zwemliefhebbers en de geneugten van water in het algemeen zullen blij zijn om op Camping Le Volte te verblijven. Inderdaad, deze camping biedt een prachtig semi-olympisch zwembad van 25x12 m. Dit grote zwembad is absoluut ideaal voor aangename verfrissende baden en om te zwemmen. Rond het zwembad zullen liefhebbers van ontspanning genieten van loungen op het prachtige groene gazon dat constant wordt onderhouden. Naast het zwembad is een kiosk aanwezig waarmee vakantiegangers kunnen genieten van een breed scala aan snacks en drankjes. Met het grote semi-olympische zwembad is ook een zeer ondiep zwembad voor kinderen, zodat ze kunnen afkoelen en plezier hebben terwijl ze genieten van maximale veiligheid. In de zomer is het mogelijk om u in te schrijven voor zwemlessen die worden aangeboden door ervaren en gekwalificeerde instructeurs. Plezier om samen te zwemmen en te ontspannen, er gaat niets boven een memorabele vakantie in Italië.

Sportvakanties in Italië

Door te verblijven op Camping Le Volte kunnen sportliefhebbers met veel plezier genieten van de aanwezigheid van een grote multifunctionele sporthal. In alle weersomstandigheden kunnen vakantiegangers voetbal, basketbal, volleybal en andere gevarieerde sporten spelen. Dit sportterrein op camping Le Volte is verwarmd en heeft doucheruimtes, een ruimte voor scheidsrechters en alles wat nodig is om sportevenementen te organiseren.

Kamperen met restaurant in Italië

Tijdens hun vakantie op Camping Le Volte kunnen fijnproevers genieten van de aanwezigheid van een restaurant met een moderne en gastvrije sfeer. Heerlijke Italiaanse en traditionele Romagnola-gerechten worden hier geserveerd, evenals een selectie lokale wijnen. De pizzaliefhebbers worden ook overwonnen en het team besteedt bijzondere aandacht aan de wensen van iedereen, of het nu vegetariërs, veganisten of intolerant zijn voor bepaalde voedingsmiddelen.

Populairste steden