Een merk easyvoyage

Camping Bologna : De gids 2 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Bologna : De gids - 2 campings à comparer

Città di Bologna Emilia Romagna - Bologna visuel 1/1
Città di Bologna Emilia Romagna - Bologna visuel 1/1

Wifi

Camping Città di Bologna ligt, zoals de naam al doet vermoeden, in Bologna in de regio Emilia Romagna in Italië. Camping in Bologna met zwembad Wilt u een aangename vakantie doorbrengen in Bologna en genieten van de geneugten van zwemmen? Camping Città di Bologna biedt zijn gasten een zeer aangename tijd dankzij de aanwezigheid van een buitenzwembad dat het hele gezin zal verrukken. Dit buitenzwembad verfrist jong en oud op warme zomerdagen. Het royale gedeelte van dit zwembad is ideaal voor zwemliefhebbers die niet zullen aarzelen om baantjes te trekken. Ondertussen krijgen vakantiegangers die op zoek zijn naar nietsdoen de mogelijkheid om te ontspannen op het solarium met ligbedden. Deze buitenruimte gewijd aan rust en zwemmen belooft bevoorrechte momenten tijdens de vakantie in Bologna. Kamperen in Bologna met restaurant Tijdens hun verblijf op Camping Città di Bologna kunnen vakantiegangers feesten dankzij de aanwezigheid van een klassiek Bolognese restaurant. Comfortabel geïnstalleerd, zullen de klanten van de camping dus traditionele gerechten kunnen proeven. Een pizzeria is ook aanwezig en biedt heerlijke pizza's om ter plaatse te eten of mee te nemen. Kamperen met fitnessruimte in Bologna Op de Camping Città di Bologna kunnen vakantiegangers die fit willen blijven genieten van de aanwezigheid van een fitnessruimte. De nieuwste generatie apparaten zijn beschikbaar en werken op verschillende delen van het lichaam. Vakantie kamperen in Bologna Een verblijf op Camping Città di Bologna is de perfecte gelegenheid voor vakantiegangers om Bologna te ontdekken, een unieke en onnavolgbare stad. De rijkdom van deze stad, zijn culturele initiatieven en zijn dynamiek zullen ervoor zorgen dat bezoekers zich nooit zullen vervelen. Liefhebbers van geschiedenis en architectuur zullen genieten van het bewonderen van verschillende monumenten, romaanse huizen en andere bezienswaardigheden die u niet mag missen. Dit verblijf in Bologna zal ook fijnproevers verrassen die kunnen genieten van typische en heerlijke gerechten zoals tortellini in brodo, tagliatelle met vleessaus of de beroemde mortadella.

Zie de camping
Riva del Setta Emilia Romagna - Bologna visuel 1/1
Bologna

-

Emilia Romagna
Riva del Setta Emilia Romagna - Bologna visuel 1/1

Toegang rivier Wifi Restaurant

Camping Riva del Setta ligt in het hart van de provincie Bologna in Italië en nodigt uit tot een aangenaam verblijf in de buurt van deze uitzonderlijke stad, rijk aan een groot cultureel en culinair erfgoed. Veel heerlijke specialiteiten wachten op de meest gastronomische vakantiegangers die besloten hebben Bologna te verkennen. Kamperen in Bologna met buitenzwembad Camping Riva del Setta ligt in de provincie Bologna, in een aangename omgeving en een mild klimaat dat ideaal is om te zwemmen. Op de camping zelf zullen vakantiegangers de aanwezigheid van een buitenzwembad kunnen waarderen, verfrissend naar believen en met uitzicht op een groene omgeving. Dit ruime zwembad laat het hele gezin zeer aangename momenten delen tussen zwemmen, spelen en ontspanning. Een ijsverkoper is aanwezig aan de rand van het zwembad, wat zowel jong als oud zeer zal waarderen. Tussen zwemmen door gaat er niets boven loungen in de zon voor onvergetelijke ontspannende sessies. Kamperen met pizzeria in Bologna Vakantiegangers zullen zeker genieten van hun verblijf op Camping Riva del Setta. Dit laatste biedt zijn klanten inderdaad de mogelijkheid om te profiteren van de aanwezigheid van een pizzeria binnen de muren van de camping. Onmogelijk om vakantie door te brengen in Italië zonder dit essentiële gerecht van de Italiaanse gastronomie te proeven. In de bar van de camping kunt u aangename momenten doorbrengen met vrienden in een vriendelijke sfeer. Degenen die willen koken of verschillende benodigdheden willen kopen, zullen profiteren van de aanwezigheid van een levensmiddelenwinkel op Camping Riva del Setta. Kamperen in Bologna met tennisbaan Tijdens hun verblijf op Camping Riva del Setta kunnen vakantiegangers sporten terwijl ze genieten van de aanwezigheid van een tennisbaan. Het zal voor fans van deze sport leuk zijn om op elk moment te spelen.

Zie de camping

U vindt hier 2 campings in Bologna en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Bologna geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Emilia Romagna, ontdekt de campings in de omgeving van Bologna, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Bologna ligt tussen NaN€ en NaN€ per week.Zeer gewaardeerd door kampeerders, 1. 3 sterren campings zijn de beste prijs-kwaliteitverhouding. . De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Bologna.

Hier is de identiteitskaart van de 2 campings in Bologna op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.





- 1 3-sterren campings,



- 2 campings met een zwembad,

.

De prijs van de campings op Bologna, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Bologna in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Bologna te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Bologna of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Bologna is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Bologna : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Bologna, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Emilia Romagna.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Bologna gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Bologna de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 2 campings in Bologna, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Bologna:

Camping Riva del Setta
null avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Bologna

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Bologna wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Emilia Romagna, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Bologna. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Emilia Romagna die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Bologna.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Bologna voor uw gezinsvakantie en Emilia Romagna!