Een merk easyvoyage

Camping Mare Monti

Camping Mare Monti Ligurië - Sestri Levante visuel 1/3
Camping Mare Monti Ligurië - Sestri Levante visuel 2/3
Camping Mare Monti Ligurië - Sestri Levante visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Mare Monti op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 18/03

  • Sluitingsdatum: 14/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 7

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Mare Monti ligt in Sestri Levante in de CInque Terre in Italië, niet ver van de zee.

Kamperen met zwembad in de Cinque Terre

Voor een droomvakantie in Ligurië gaat er niets boven het kiezen van een camping met zwembad. Dit is het geval op Camping Mare Monti, die haar gasten een ruimte biedt die is gewijd aan het plezier van zwemmen, allemaal met een uitzonderlijk panoramisch uitzicht. Op het terrein kan het hele gezin genieten van deze verfrissende zwembaden. Een groot zwembad van 18 m lang en 8 m breed is aanwezig en een klein zwembad geschikt voor de veiligheid van jonge kinderen. De aanwezigheid van deze prachtige buitenzwembaden zal vakantiegangers de gelegenheid bieden om enkele zeer speciale momenten op hun camping in Ligurië door te brengen. Tijdens de warme Italiaanse dag gaat er niets boven het nemen van een duik in het verfrissende water van het zwembad. Het is ook heel leuk om lekker op het randje te zonnen terwijl je het uitzonderlijke uitzicht bewondert.

Camping Mare Monti biedt zijn gasten een omheind volleybalveld met zandbak om strandvolleybal te simuleren. Zodat vakantiegangers goede momenten van gezelligheid kunnen doorbrengen, stelt de camping dansen en animaties voor in de zomer.

Kamperen in Ligurië in de buurt van de zee

Tijdens hun verblijf op Camping Mare Monti kunnen vakantiegangers genieten van een uitstekende locatie ten opzichte van de zee.In het hoogseizoen is het mogelijk om een shuttle te nemen die 14 dagelijkse reizen aanbiedt en het strand van Riva Trigoso te bereiken. enkele minuten. Deze nabijheid van de zee stelt vakantiegangers in staat om te genieten van de geneugten van zwemmen, nietsdoen en wateractiviteiten in een droomomgeving.

Huur een stacaravan met uitzicht op zee in CInque Terre

Camping Mare Monti biedt vakantiegangers de mogelijkheid om te genieten van onvergelijkbaar comfort dankzij de stacaravans die te huur zijn. Deze accommodaties zijn volledig uitgerust en bieden zelfs uitzicht op zee.

Campings in de buurt

Populairste steden