Een merk easyvoyage

Camping {Naam} : De Gids

Hier is de lijst van campings in {Naam} en 9 campings in de omgeving. De top 10 beste campings wordt als eerste aan u gepresenteerd. Dit zijn de populairste in {Naam} en omgeving. > Lire +

Der derzeit beste Campingplatz in Monte Argentario

Talamone - Toscane - Talamone - 554€/sem

Toscane

Vanaf 554 /week

-20%

Talamone Camping Talamone
Village Il Sole - Toscane - Marina di Grosseto - 420€/sem

Toscane

Vanaf 420 /week

Marina di Grosseto Camping Village Il Sole

Uw camping kiezen in {Naam}

Camping {Naam} : De Gids -

Campingplatz in weniger als 10 km à Monte Argentario

L'Orbetello Toscane - Orbetello visuel 1/7
L'Orbetello Toscane - Orbetello visuel 2/7
L'Orbetello Toscane - Orbetello visuel 3/7
L'Orbetello Toscane - Orbetello visuel 4/7
L'Orbetello Toscane - Orbetello visuel 5/7
L'Orbetello Toscane - Orbetello visuel 6/7
L'Orbetello Toscane - Orbetello visuel 7/7
Orbetello

-

Toscane
L'Orbetello Toscane - Orbetello visuel 1/7
L'Orbetello Toscane - Orbetello visuel 2/7
L'Orbetello Toscane - Orbetello visuel 3/7
L'Orbetello Toscane - Orbetello visuel 4/7
L'Orbetello Toscane - Orbetello visuel 5/7
L'Orbetello Toscane - Orbetello visuel 6/7
L'Orbetello Toscane - Orbetello visuel 7/7

Toegang zee Kinderclub Wifi Restaurant Jacuzzi Animaties

De camping L'Orbetello is gelegen in Italië, in de stad Orbetello, in de buurt van de zee. De camping l'Orbetello biedt zijn vakantiegangers de mogelijkheid om te genieten van een groot semi-olympisch buitenzwembad, 25x10m, met een kinderbad geschikt voor de kleintjes. Twee bubbelbaden en een jacuzzi zijn aanwezig in het watergebied en stellen u in staat om momenten van pure ontspanning door te brengen. De gehele verdieping van het waterpark is van hout en een solarium van 1500 m² nodigt u uit om te ontspannen en tot rust te komen. Tijdens hun verblijf kunnen vakantiegangers genieten van een gevarieerd animatieprogramma aangeboden door het campingteam. Inderdaad, de animators zullen verantwoordelijk zijn voor het voorstellen van activiteiten die het geluk van het hele gezin zullen maken. Degenen die de dag op een tonische manier willen beginnen, kunnen deelnemen aan sport- en fitnesslessen. Wat kinderen betreft, ze kunnen lid worden van de miniclub en dus genieten van leuke activiteiten en allerlei soorten spellen. 'S Avonds zullen alle vakantiegangers genieten van shows en cabaretshows in een vriendelijke sfeer. Liefhebbers van de zee zullen niet zullen genieten van de locatie van de camping Orbetello, gelegen op een van de mooiste plekken van de Middellandse Zee. In het dorp is een privéstrand waar u parasols en ligstoelen kunt huren om een ontspannen moment door te brengen op een strand met fijn en helder zand. Er zijn veel excursies rond de camping l'Orbetello dankzij de bevoorrechte locatie. Vakantiegangers kunnen de oase van het Burano-meer ontdekken, een beschermd gebied waar veel trekvogels zijn. Geschiedenisliefhebbers kunnen het Spaanse fort Porto Ercole, gebouwd in 1550, bezoeken. Om een ontspannen en romantisch moment door te brengen, is het mogelijk om Monte Argentario te beklimmen en te genieten van een prachtige zonsondergang. Vakantiegangers kunnen ook de Etruskische metropool Vulci en het archeologische park bezoeken.

Zie de camping
Argentario Toscane - Albinia visuel 1/5
Argentario Toscane - Albinia visuel 2/5
Argentario Toscane - Albinia visuel 3/5
Argentario Toscane - Albinia visuel 4/5
Argentario Toscane - Albinia visuel 5/5
Albinia

-

Toscane
Argentario Toscane - Albinia visuel 1/5
Argentario Toscane - Albinia visuel 2/5
Argentario Toscane - Albinia visuel 3/5
Argentario Toscane - Albinia visuel 4/5
Argentario Toscane - Albinia visuel 5/5

Toegang zee Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant Jacuzzi

Camping Argentario is een luxe familiecamping die u uitnodigt voor een kampeervakantie aan het water in Toscane. Naast de kwaliteitssites biedt de camping moderne accommodatie en comfort. Camping met waterpark in Toscane Alle geneugten van water zijn op de afspraak op Camping Argentario. Deze luxe familiecamping in Toscane biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van de aanwezigheid van een groot watergebied in de omheining. Op het terrein is een groot zwembad op 3 niveaus aanwezig dat garant staat voor uitzonderlijk zwemmen om met de familie te delen. Een kinderbad met champignonsproeier is ook aanwezig en laat de kleintjes zich als een gek vermaken terwijl ze zichzelf verfrissen. De aanwezigheid van een waterglijbaan zal natuurlijk kinderen verrassen die ervan kunnen genieten zonder matiging. Vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning zullen ook worden overwonnen door het watergebied van Camping Argentario omdat het een bubbelbad heeft. Ligbedden zijn ook op de rendez-vous en kunt u genieten van de Toscaanse zon. Kamperen aan zee in Toscane Direct vanaf Camping Argentario kunnen vakantiegangers een mooi en lang zandstrand bereiken. Dit prachtige strand heeft ligstoelen en parasols waar gasten gratis van kunnen genieten, evenals kano's en waterfietsen. Het zandstrand daalt zachtjes in de zee, waardoor kinderen plezier kunnen beleven met maximale veiligheid. Op het strand zullen vakantiegangers de aanwezigheid van een bar en een restaurant waarderen. Familiecamping met entertainment in Toscane Op Camping Argentario zorgt een dynamisch animatieteam voor het voorstellen van programma's die zijn aangepast aan het hele gezin. Sportactiviteiten de dagen en shows in de avond, die vakantiegangers de gelegenheid moeten bieden om momenten van gezelligheid te ontmoeten en te delen. Aerobicslessen, wateraerobics, verschillende toernooien, aperitiefspellen, cabaretshows en zelfs pianobarparty's staan op het menu. De jongsten zullen blij zijn om lid te kunnen worden van de miniclub die hen allerlei activiteiten biedt die leuker zijn dan de andere.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 20 km à Monte Argentario

Talamone Toscane - Talamone visuel 1/8
Talamone Toscane - Talamone visuel 2/8
Talamone Toscane - Talamone visuel 3/8
Talamone Toscane - Talamone visuel 4/8
Talamone Toscane - Talamone visuel 5/8
Talamone Toscane - Talamone visuel 6/8
Talamone Toscane - Talamone visuel 7/8
Talamone Toscane - Talamone visuel 8/8
Talamone

-

Toscane
Talamone Toscane - Talamone visuel 1/8
Talamone Toscane - Talamone visuel 2/8
Talamone Toscane - Talamone visuel 3/8
Talamone Toscane - Talamone visuel 4/8
Talamone Toscane - Talamone visuel 5/8
Talamone Toscane - Talamone visuel 6/8
Talamone Toscane - Talamone visuel 7/8
Talamone Toscane - Talamone visuel 8/8

Toegang zee Kinderclub Wifi Restaurant Animaties

In Italië, in de regio Toscane, in de buurt van het charmante stadje Talamone, wacht de 3-sterrencamping Talamone op u voor een sportief of ontspannend verblijf in het hart van het natuurpark van Marenne, op een landgoed van 10 hectare op een heuvel. heuvel, op 500 meter van een zandstrand. Op deze camping met directe toegang tot de Middellandse Zee vindt u een ruime keuze aan accommodaties: chalets voor 4 personen, bungalows voor 2 of 4 personen, tenten uitgerust voor 2 of 5 vakantiegangers, huisjes voor 3 of 6 personen of kamers, met badkamer en gemeubileerde veranda, voor 4 huurders. U kunt uw tenten, caravans en campers installeren op grote plaatsen, met panoramisch uitzicht of in het dennenbos. Om u bezig en actief te houden, beschikt de camping over een zwembad en kinderbad omgeven door een solarium, veel sportfaciliteiten, tafeltennis, een speeltuin en fietsen. scooters te huur. Het strand met directe toegang zal u ongetwijfeld verleiden met zijn verschillende voorzieningen voor nietsdoen, waterspelen en watersporten. Bovendien zal een team van animators uw verblijf verlevendigen door zowel kinderen als volwassenen vele dagactiviteiten en avondshows aan te bieden. Eindelijk kunt u genieten van de verschillende gerechten en drankjes van het restaurant en de panoramische bar en uw aankopen doen op de mini-markt. NB: gratis wifi! Vanaf deze camping met adembenemend uitzicht, maak je allerlei wandelingen over de gemarkeerde paden, geniet je van lokale kazen en wijnen en bewonder je de natuurlijke schoonheden van de eilanden van de archipel: Giglio en Giannutri!

Stacaravan 4 pers. van 11/05 tot 18/05

Marchand: Campings.com

554

7 nacht

-20%

Zie de aanbieding

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Monte Argentario

clique
Costa d'Argento Abruzzen - San Vito Chietino visuel 1/1
San Vito Chietino

-

Abruzzen
Costa d'Argento Abruzzen - San Vito Chietino visuel 1/1

Zee < 1 km Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant

Camping Costa d'Argento ligt op een steenworp afstand van de zee in de prachtige regio Abruzzo in het oosten van Rome. Deze familiecamping biedt ook volledig uitgeruste accommodatie, omgeven door weelderige vegetatie. Familiecamping met waterpark in Abruzzo Om optimaal te genieten van uw vakantie in Abruzzo in Italië, gaat er niets boven onbeperkte toegang tot de geneugten van zwemmen. Het milde klimaat van Oost-Italië zal perfect samengaan met het verfrissende water van het watergebied van de Costa d'Argento. Deze familiecamping nodigt ouders en kinderen uit om hele dagen door te brengen in de zwembaden die tot hun beschikking staan. Een groot zwembad biedt volwassenen de mogelijkheid om te zwemmen, plezier te maken en te ontspannen, terwijl de jongste kinderen de kans krijgen om te spelen in een speciaal voor hen bedoeld kinderbad. Een kleine glijbaan is ook aanwezig en zal kinderen verrukken. Aan de rand van het water zijn veel ligbedden en parasols beschikbaar voor diegenen die nietsdoen willen oefenen in een groene omgeving. Kamperen in de buurt van de zee in Italië Als u op Camping Costa d'Argento verblijft, kunt u genieten van een geweldige locatie dicht bij de zee, op slechts 300 meter afstand ligt het zandstrand van Marina di San Vito, bereikbaar vanaf voet in een mum van tijd. Familiecamping in Italië met animaties Wilt u een vakantie doorbrengen die rijk is aan activiteiten en kleurrijk? Camping Costa d'Argento nodigt het hele gezin uit om heerlijke momenten van plezier en gezelligheid door te brengen via verschillende amusementsprogramma's. Tijdens hun verblijf op Camping Costa d'Argento kunnen vakantiegangers deelnemen aan toernooien, games en 's avonds samenkomen om te genieten van shows, volksdansen en cabarets. De kinderen zullen blij zijn om elkaar te ontmoeten in de miniclub en genieten van activiteiten die zijn aangepast aan hun leeftijd.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 28 km à Monte Argentario

Capalbio Toscane - Capalbio visuel 1/5
Capalbio Toscane - Capalbio visuel 2/5
Capalbio Toscane - Capalbio visuel 3/5
Capalbio Toscane - Capalbio visuel 4/5
Capalbio Toscane - Capalbio visuel 5/5
Capalbio

-

Toscane
Capalbio Toscane - Capalbio visuel 1/5
Capalbio Toscane - Capalbio visuel 2/5
Capalbio Toscane - Capalbio visuel 3/5
Capalbio Toscane - Capalbio visuel 4/5
Capalbio Toscane - Capalbio visuel 5/5

Toegang zee Kinderclub Wifi Restaurant Jacuzzi

Camping Capalbio is een zeer hoogwaardig etablissement direct aan zee in Toscane. Gasten kunnen hier ontspannen en genieten van verschillende buitenactiviteiten. Camping aan zee in Toscane Om optimaal te genieten van uw kampeervakantie in Toscane kunt u het beste kiezen voor Camping Capalbio, met een toplocatie aan zee. Vanaf de camping kunnen vakantiegangers genieten van een prachtig zandstrand met mediterrane maquis. De hoge kwaliteit en netheid van zowel de zee als het strand zijn gecertificeerd en zorgen ervoor dat zwemmers kunnen afkoelen en ontspannen in de best mogelijke omstandigheden. Het grote zandstrand is ook perfect voor heerlijke wandelingen langs de kust zonder gestoord te worden door lawaai of vervuiling. Dankzij deze ligging aan zee kunnen de gasten van Camping Capalbio ook genieten van activiteiten zoals zeilen en kitesurfen. Terwijl de kinderen in het zand spelen, zullen de ouders genieten van uitzonderlijke luie sessies en sommigen zullen beachvolleybal spelen. Culturele vakanties in Toscane De gasten van Camping Capalbio kunnen van hun verblijf gebruik maken om de bezienswaardigheden van de regio te ontdekken. Liefhebbers van kunst, natuur en geschiedenis kunnen genieten van de schoonheid van de Maremma, de Tarot Tuin bezoeken, verdwalen in het middeleeuwse dorp Capalbio, de Etruskische opgravingen in Ansedonia en Vulci bewonderen of op expeditie gaan naar Orbetello, de eilanden Giglio en Giannution en Saturnia. Glamping aan zee in Toscane Camping Capalbio, gelegen aan zee in Toscane, biedt vakantiegangers de kans om te genieten van een buitengewoon verblijf door glamping-accommodatie te huren. Deze luxe tenten zijn omringd door maquis en liggen op slechts 10 meter van het strand. Deze glamping accommodaties in Toscane hebben bedden, een badkamer, een tuin, een minibar en een Wi-Fi-verbinding. Camping Capalbio biedt verschillende modellen aan, waaronder een met een privéjacuzzi op het terras.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 32 km à Monte Argentario

La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 1/11
La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 2/11
La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 3/11
La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 4/11
La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 5/11
La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 6/11
La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 7/11
La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 8/11
La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 9/11
La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 10/11
La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 11/11
Principina a Mare

-

Toscane
La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 1/11
La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 2/11
La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 3/11
La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 4/11
La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 5/11
La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 6/11
La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 7/11
La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 8/11
La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 9/11
La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 10/11
La Principina Toscane - Principina a Mare visuel 11/11

Wifi Restaurant

Camping La Principina ligt in de provincie Grosseto in Toscane. De ligging dicht bij de zee en de kwaliteitsdiensten beloven een uitzonderlijk verblijf voor het hele gezin. Kamperen aan zee in Toscane Camping La Principina ligt in het gelijknamige dennenbos en is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die een kampeervakantie in Toscane aan zee willen doorbrengen. Op slechts 4 minuten fietsen van Camping La Principina kunnen vakantiegangers bereik een prachtig zandstrand met uitzicht op een kristalheldere zee, allemaal omgeven door een bewaarde garrigue. Op het hete zand kunnen liefhebbers van nietsdoen ontspannen en ontspannen terwijl ze genieten van de zoetheid van de Toscaanse zon. De kinderen zullen ondertussen zeker plezier beleven aan de waterkant. Familiecamping in Toscane Het hele gezin zal worden veroverd door de warme sfeer die wordt geboden door Camping La Principina. Inderdaad, elke vakantieganger wordt verwend met een keuze om de vakantie van zijn dromen door te brengen. Petanque-liefhebbers kunnen genieten van een speciale ruimte voor hen, terwijl anderen liever beachtennis en beachvolleybal spelen. Jong en oud zullen genieten van een minigolfbaan. In de zomer organiseert een animatieteam kleurrijke evenementen die voor een vriendelijke sfeer zorgen. Glamping verblijf in Toscane Wilt u een glamping-vakantie doorbrengen in Toscane? Welkom bij Camping La Principina. Laatstgenoemde biedt onder zijn huuraccommodaties de keuze voor een tent Safari Comfort. Deze uitgeruste tent heeft een binnenoppervlakte van 23 m2 en heeft een patio van 7,50 m 2. In deze kampeertent en glamoureus kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van twee slaapkamers, een woonruimte en een keuken voorzien van massief hout. Een eigen badkamer in het sanitaire gedeelte van de camping is inbegrepen in de huurprijs.

Stacaravan 2 pers. van 11/05 tot 18/05

Marchand: Campings.com

193

7 nacht

Zie de aanbieding

Campingplatz in weniger als 33 km à Monte Argentario

Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 1/11
Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 2/11
Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 3/11
Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 4/11
Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 5/11
Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 6/11
Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 7/11
Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 8/11
Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 9/11
Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 10/11
Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 11/11
Marina di Grosseto

-

Toscane
Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 1/11
Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 2/11
Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 3/11
Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 4/11
Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 5/11
Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 6/11
Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 7/11
Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 8/11
Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 9/11
Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 10/11
Cieloverde Toscane - Marina di Grosseto visuel 11/11

Toegang zee Wifi Restaurant Animaties

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 34 km à Monte Argentario

Village Il Sole Toscane - Marina di Grosseto visuel 1/3
Village Il Sole Toscane - Marina di Grosseto visuel 2/3
Village Il Sole Toscane - Marina di Grosseto visuel 3/3
Marina di Grosseto

-

Toscane
Village Il Sole Toscane - Marina di Grosseto visuel 1/3
Village Il Sole Toscane - Marina di Grosseto visuel 2/3
Village Il Sole Toscane - Marina di Grosseto visuel 3/3

Zee < 1 km Kinderclub Wifi Restaurant

Camping Village Il Sole ligt in Toscane, op 900 m van de zee en in het hart van een eeuwenoud dennenbos. Deze familiecamping met 2 sterren biedt amusementsprogramma's en een vriendelijke sfeer. Natuurkamperen in Toscane met zwembad Op warme zomerdagen in Toscane gaat er niets boven genieten van de geneugten van zwemmen om af te koelen en te ontspannen. In Camping Village Il Sole kunnen vakantiegangers genieten van een mooi zwembad op menselijke schaal, afgerond en ondiep. Omdat het zwembad in een zeer verhoogd frame is opgesteld, zullen de zwemmers het gevoel hebben afgesneden te zijn van de wereld, wat hen een echt gevoel van welzijn zal brengen. Rondom het water zijn ligstoelen beschikbaar en kunt u ontspannen terwijl u geniet van de rustige omgeving. In dit gebied gewijd aan zwemmen en ontspanning kan het hele gezin elkaar ontmoeten om zeer bevoorrechte momenten door te brengen. Kamperen aan zee in Toscane Tijdens hun verblijf op Camping Village Il Sole zullen gasten van deze laatste genieten van een toplocatie niet ver van de zee, de stranden liggen op 900 meter afstand en zijn gemakkelijk te bereiken. om daar uitzonderlijke dagen door te brengen. Het is mogelijk om er te voet of per fiets naartoe te gaan, maar Camping Village Il Sole biedt ook een pendeldienst die meerdere reizen in de ochtend en middag maakt. De Camping Village Il Sole ligt in het hart van de Maremma Toscane, het is een ideaal startpunt om de niet te missen bezienswaardigheden van de regio te ontdekken. Geschiedenisliefhebbers zullen genieten van een bezoek aan Pitigliano, Vetulonia, Roselle en Castiglione della Pescaia. Ondertussen zullen vakantiegangers die op zoek zijn naar de natuur een gebied tot hun beschikking hebben dat rijk is aan wilde en behouden landschappen. Huur een bungalow in Toscane Op Camping Village Il Sole kunnen vakantiegangers een bungalow huren. Deze comfortabele accommodatie zorgt ervoor dat u zich thuis voelt in het hart van de Toscaanse natuur.

Bungalow 5 pers. van 11/05 tot 18/05

Marchand: Campings.com

420

7 nacht

Zie de aanbieding

Campingplatz in weniger als 35 km à Monte Argentario

Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 1/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 2/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 3/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 4/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 5/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 6/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 7/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 8/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 9/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 10/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 11/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 12/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 13/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 14/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 15/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 16/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 17/17
Marina di Grosseto

-

Toscane
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 1/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 2/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 3/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 4/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 5/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 6/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 7/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 8/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 9/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 10/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 11/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 12/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 13/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 14/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 15/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 16/17
Le Marze Toscane - Marina di Grosseto visuel 17/17

Zee < 1 km Wifi Restaurant Animaties

De camping Le Marze is gelegen in Toscane, een karakteristieke regio van Italië. U bevindt zich in het midden van de driehoek gevormd door de beroemde steden Pisa, Florence en Rome, op een paar meter van een gigantisch strand van de Middellandse Zee in het hart van een dicht dennenbos. Grote, goed gedefinieerde plaatsen van 100 m² wachten op uw tent, caravan of camper voor een verblijf tussen de typische mediterrane planten van de Marenne. Huurniveau u wordt verwend met keuze. Er zijn traditionele stacaravans met kamers, ingerichte keuken, sanitair, geventileerd dak en airconditioning. Elk heeft een buitenruimte om te eten en uit te rusten in de open lucht en is geschikt voor maximaal 6 personen. Ze bevinden zich in de buurt van het strand met blauwe vlag en zijn verdeeld in verschillende reeksen. Om weer in contact te komen met de campinggeest, kunt u tenten kiezen die allemaal zijn uitgerust met bedden en voor sommige een kitchenette, hiermee kunt u licht reizen. Om te profiteren van de Glamping-geest zijn er ook kokoszoete tenten. De camping heeft een restaurant, zwembad, minimarkt, wasserette, speeltuin en avonturenpark voor kinderen, sportactiviteiten (volleybal en tafeltennis), een hondenpark met thema's (cabaretiers, muziek ...). De echte troef is het privéstrand met een "strandbar". U kunt ligstoelen en parasols huren om te genieten van de kabbelende golven van de zee. Vanaf hier bereikt u het regionale park Diaccia Botrona met Etruskische vindplaatsen, de eilanden van de archipel en de natuurlijke warmwaterbronnen van Saturnia. Mis de kans niet om het oude centrum van Castiglione della Pescaia te verkennen.

Zie de camping

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Wat te doen in Florence

Wat te doen in Florence

Uw camping kiezen in {Naam}

Er zijn geen campings precies op {Naam} {Prepositie:Zone} Toscane. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Toscane ontdekt u 9 campings binnen 20 km van {Naam}. 

{[Als het strand je aanspreekt en Toscane, dan kun je een huuraccommodatie boeken op een van de 0 campings aan zee. ].}.